Primo Tours anbefaler gruppen at tage på en

DYKKERREJSE

Oplev verden under havoverfladen

En dykker- eller snorkelferie er din mulighed for at få nye, unikke oplevelser under havoverfladen. Du finder dykkercentre på langt størstedelen af vores destinationer, der kan arrangere forskellige typer af dykkerture. Din næste grupperejser med dykning kan skræddersyes lige efter jeres niveau og dykkerturens varighed. Du finder alt under havets overflade, såsom smukke fisk og farverige koraller - måske du endda er heldig at se delfiner, skibsvrag eller blæksprutter. 

Dykkercertifikat eller ej - så er vores dykkerrejser for grupper gældende alle, og er blot med til at skabe unikke oplevelser og minder, som I kan deles om når I kommer hjem. 

I både Middelhavet og Atlanterhavet finder du gode muligheder for dykning. På blandt andet Porto Santo, har hotel Vila Baleira sit eget dykkercenter. Her vil du og dine medrejsende få muligheden for at udforske havets "skatte" med blandt andet et skibsvrag. 

Tips og tricks til din dykkertur

Dykker du med ilt, må dette ikke gøres alene. Derfor egner en dykkertur sig helt perfekt til større grupper.

Desuden går tiden under havets overflade utrolig hurtigt - og selvom du befinder dig et par meter under havoverfladen, anbefaler vi altid et godt lag VANDAFVISENDE solcreme på kroppen.

Oftest dykker man på et par meters dybde - men der kan opstå muligheder for at dykke tæt på klipper og lavere vand. Derfor kan brød være et godt lokkemiddel til at få fiskene helt tæt på. 

 

Hos Primo Tours sørger vi for at indfri jeres behov og ønsker på bedst mulige vis - tag derfor fat i din personlige grupperejsekonsulent, Kim Johansen på telefon 2712 2459 eller kjo@primotours.dk. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular med dine ønsker og behov - så kontakter vi dig.

Rigtig go' ferie!