Primo Tours

VANDREREJSER

Aktuelle vandrerejser:

Vandreferie til Sivota - september 2021
Få pladser tilbage!

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Aktive Vandrere.

Tilmelding senest d. 10.08.2021 efter først til mølle
Tilmelding til Hanne Andersen
tlf. 2251 4146
Mail: hanneflarup@hotmail.com

Primo Tours arrangerer denne rejse for Aktive Vandrere til smukke Sivota i september 2021:

Afrejse fra Billund Lufthavn
17.09.2021 - 24.09.2021

Du kan se priserne for rejsen længere nede.

REJSEPLAN:
Sivota ligger på fastlandet i det nordvestlige Grækenland, og er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og mange skønne små øer. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Ornella Resort og Village ligger blot 700 m. udenfor Sivota med en herlig beliggenhed ved en smuk klippekyst og med sin egen lille strand med dejlig sand/grusstrand., Her er indkvarteringen i forskellige værelsestyper enten i hovedbygningen eller bungalows. Opholdet er med halvpension.

Priser pr. pers. i dobbeltværelse: kr. 6.975,-
Priser pr. pers. i junior suite: kr. 7.175,-
Enkeltværelse: Udsolgt
Afbestillingsforsikring: kr. 249,- (skal bestilles ved tilmelding og betales sammen med rejsen)
Årsrejseforsikring: kr. 306,-

Husk at få et gyldigt blå EU sygesikringsbevis, samt Gyldig rejseforsikring.

PRISEN INKLUDERER:
Gratis parkering i Billund Lufthavn, VIP indtjekning (egen skranke) i Billund, flyrejse med mad ombord t/r, bustransport lufthavn-hotel t/r, hotelophold med halvpension, de anførte bustransporter til vandreturene, samt bidrag til rejsegarantifond. Assistance af Primo Tours dygtige, danske rejseledere. 

Ikke inkluderet:
Græsk miljøskat pr 1.1.2018, som er 1,5-3 € pr. rum pr. nat. Skatten betales direkte til hotellet.

ORNELLA RESORT OG VILLAGE
Ornella Resort består af en hovedbygning med reception samt 10 bungalows, som er opført i rustikke materialer som træ og sten. Stedet er beliggende på en bakke med dejlige grønne områder og en spektakulær udsigt. Hver bygning har 2-3 etager og indeholder 4-8 suiter/vær.. Ornella Resort  råder over mange mindre swimmingpools, da hver bygning har adgang til en swimmingpool og liggestole. Alle værelser med bad/toilet, telefon, køleskab og gratis aircondition. Læs mere om hotellet her.

VANDREPROGRAM:

1. dag
Vi flyver fra Billund til Preveza i Nordgrækenland, hvor de danske rejseledere fra Primo Tours møder os og følger med til hotellet.
Der vil blive afholdt et velkomstmøde første dag, hvor ugens program bliver præsenteret.

Vandredag 1: Omkring Sivota
Kort tur: 8 km (3-4 timer)
Lang tur: 13 km (5-6 timer)

Start kl. 09.00.

Ved begge ture kommer vi rundt i byen og får et overblik over afstande og nogle af strandene. Der bliver også tid til en pause på havnen, og så skal vi vade en tur over ved Bella Vraka Beach. Sandet er skarpt, så badesko er behageligt.

Vandredag 2: Perdika, Arillas og olivenmarkerne
Kort tur: 10 km (4-5 timer)
Lang tur: 14 m (5-6 timer)

Busafgang kl. 9.00 til Arillas Beach, hvor lang rute står af, og bussen fortsætter til Perdika, hvor kort rute står af. Der er pause ved i Perdika. Turen fortsætter af en markvej oppe på bjergsiden gennem stenede olivenmarker, og der er mange gode views over kysten. Til slut kommer vi ned på asfaltvejen, som vi følger hjem. Madpakke/sandwich og 1 liter vand pr person medbringes.

Vandredag 3: Tur til Acheronfloden (Hades) ved Gliki
Fællestur på ca. 10 km i bjergene ned til Acheronkløften.
Busafgang kl. 9.00 til Gliki og videre til Souli (ca. 1,5 times kørsel). Her er aflæsning ude midt i bjergene, hvor der kun er et par gedeflokke. Vi starter i ca. 550 m højde, og så er der 2 km nedad på grusvej. Herefter er det et par km nedad på gedestier til Acheronfloden, som ligger 65 m over havet. Her er der lunch på de hvide klipper. Efter lunch går turen over et par broer og op på bjergsiden af en smal sti til Skala, Restaurant Acheron Springs, hvor vi har slutrast, og her holder bussen. Her er der mulighed for at soppe i flodens klare blå og kølige vand, eller bare sidde på bredden og nyde flodens brusen, indtil vi skal hjemad med bussen.

Vandredag 4: Plataria og stenbruddet på Sivotabjerget
Busafgang kl. 9.00 til højderyggen på Sivotabjerget, hvor kort rute sættes af.  Bussen fortsætter til Plataria beach, hvor lang rute står af.

Kort tur: ca. 13,5 km. Turen fortsætter til stenbruddet og videre på bjergtoppen til de 2 store master i 585 m højde. Der nogle fantastiske udsigter ned på begge sider af bjerget. Der er god mulighed for at møde en hyrde med sin fåre- eller gedeflok. Herfra går turen ned af bjerget til Sivota.

Lang tur: ca. 17 km: Turen starter ved havnen i Plataria og går langs stranden, forbi Campingpladsen, hvor turen går op af bjergsiden på gedestier til toppen af bjerget. Her fortsætter turen på bjergtoppen til stenbruddet og videre til de 2 store master i 600 m højde. Der nogle fantastiske udsigter ned på begges sider af bjerget. Der er god mulighed for at møde en hyrde med sin fåre- eller gedeflok. Herfra går turen ned af bjerget til Sivota.

Vandredag 5: Ruinby Vrachonas på Sivotabjerget og bag Sivota
Kort tur ca. 10 km: Start kl. 9.00. (3-4 timer) Bag om Sivota. Her møder vi først på turen en lille bakke, og så er der et flot landskab med stejle kløfter og flotte udsigter. Der er også besøg på en af de rolige strande. I byen bliver der mulighed for pause, og man kan selv finde hjem, og så er der også tid til at lave et lille indkøb.

Lang tur ca. 17 km: Start kl. 9.00. (5-6 timer) Turen går ca. 8 km op af bjerget bag byen, og der er rigtig mange steder, hvor der er fantastiske udsigter. Hvis vi er heldige møder vi skildpadder. På toppen ser de gamle ruiner i Vrachonas, hvor indbyggerne flyttede op, mens tyrkerne herskede, og der ofte var angreb fra havet. Herefter går turen ned igen. En del af turen nedad er på en anden rute end opturen.

Madpakke/sandwich og 2 liter vand pr. person medbringes.

Vandredag 6: Fridag
På fridagen arrangeres der tur til de fantastiske klostre i Meteora.

Ikke inkluderet i prisen.