PRIMO TOURS

LEJLIGHEDSHOTELLER

Her har vi samlet de hoteller, hvor man kan bo i lejligheder

Her på siden har vi samlet alle hoteller, hvor du kan bo i lejligheder

Lejlighedshoteller hos Primo Tours

I vores lejligheder er mulighed for at få flere værelser, sådan at man i en 2-værelses lejlighed har et separat soveværelse samt et opholdsrum/stue, hvilket ofte er velegnet til familier. Lejlighederne skal betragtes som ferielejligheder, hvorfor de ikke er lige så veludstyrede som en privat bolig. Lejlighederne er udstyret efter, hvor mange personer, der kan bo i lejligheden. Køkkenservicet er beregnet til lettere madlavning, og der er som oftest blot glas, kopper, tallerkener, samt en gryde og en stegepande.
Det er en god idé selv at medbringe kaffetragt/-filtre, proptrækker, dåseåbner, et par viskestykker, opvaskemiddel/-børste og karklude.

Lejlighederne er typisk udstyret med eget bad/toilet, køkkenniche, køleskab, TV, Wi-Fi, aircondition og sikkerhedsboks. Ovenstående kan variere fra hotel til hotel, læs derfor altid hotelteksten igennem for faciliteter inden du bestiller. Vær især opmærksom hvis der er måltider inkluderet på dit hotel, for så kan eventuel service og køkkenfaciliteter være sparsomme.

 

Vi flyver altid direkte fra Billund Lufthavn