Luk besked

AKTUEL INFORMATION OM CORONAVIRUS

Læs mere her

Primo Tours tager gruppen med på

CYKELREJSER

Cykelrejser

Hvorfor en cykelferie med Primo Tours?

Hos Primo Tours kan du komme på billige cykelrejser til nogle af Europas mest populære rejsemål. Når du rejser med Primo Tours, er der altid danske guider på destinationen, der står klar til at hjælpe og guide dig under din rejse. Hos os er gæsten altid i højsædet, og vi gør alt for, at du får den bedste rejseoplevelse. Vi blev i 2013 kåret det bedste charterbureau, og det er vi stolte over. Dig og din virksomhed er derfor i trygge hænder, når i vælger en cykelrejse med Primo Tours. 

 

Hvorfor tage på en cykelferie?

Du bør tage på en cykelferie med Primo Tours, hvis du ønsker en aktiv ferie. Du får med en cykelrejse muligheden for at kombinere en masse frisk luft, en stor mængde motion og en fantastisk smuk tur ud i naturen. 

 

Tag på cykelferie her

Vi anbefaler din næste cykelferie går til Mallorca. Her finder du storslået natur og fantastiske bjerge. Test dig selv og dine medrejsendes klatreegenskaber - og se hvem der skal krones som bjergets konge. 

 

Du kan blandt andet finde inspiration til din næste cykelferie her:

Cykelferie på Mallorca

 

Få hjælp til din cykelferie

Kontakt din personlige grupperejsekonsulent allerede i dag på 8818 4618

Spørg efter Olav eller Tina, så vejleder de og hjælper med at finde den bedste grupperejse til dig - eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig. 

 

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!