Primo Tours tager gruppen med på

CYKELREJSER

Cykelrejser

Hvorfor en cykelferie med Primo Tours?

Hos Primo Tours kan du komme på cykelrejser til nogle af Europas mest populære rejsemål. Når du rejser med Primo Tours, er der altid danske rejseledere på rejsemålet, som står klar til at hjælpe og guide dig under din ferie. Hos os er gæsten altid i højsædet, og vi gør alt for, at du får den bedste rejseoplevelse.

Hvorfor tage på en cykelferie?

Du kan vælge en cykelferie med Primo Tours, hvis du ønsker en ferie hvor afslapning og aktiviteter er kombineret under sydens sol. Du får med en cykelrejse mulighed for at kombinere en masse frisk luft, en stor mængde motion og en fantastisk smuk tur ud i naturen sammen med din klassiske charterferie.

Tag på cykelferie her

Vi anbefaler din næste cykelferie går til Mallorca. Her finder du storslået natur og fantastiske bjerge. Test dig selv og dine medrejsendes klatreegenskaber - og se hvem der skal krones som bjergets konge. 

Du kan blandt andet finde inspiration til din næste cykelferie her:

Cykelferie på Mallorca

 

Få hjælp til din cykelferie

Hos Primo Tours sørger vi for at indfri jeres behov og ønsker på bedst mulige vis - tag derfor fat i din personlige grupperejsekonsulent, Kim Johansen på telefon 2712 2459 eller kjo@primotours.dk.

Du kan også udfylde formularen nedenfor med dine ønsker, så kontakter Kim dig.