Primo Tours

Rundrejser

Rundrejser

Rundrejser er for alle og Primo Tours arrangerer rundrejser for grupper, så der er noget for enhver smag.

Rundrejser kan bruges til at komme væk fra det hele og få det hele lidt på afstand. Rundrejser kan bruges af den travle familie, der drømmer om at komme væk fra dagligdages strabadser. Rundrejser kan bruges af de eventyrlystne, der længtes efter at komme ud og opleve verden. 

Stor erfaring med at arrangere rundrejser

Vi har hos Primo Tours mange års erfaring med at arrangere rundrejser, og vi har erfarne konsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige rejsemål. Vores rådgivere kender destinationerne rigtig godt, og derfor kan du få den bedste rådgivning samt få inspiration til seværdigheder, restauranter og så videre. Vi har ydermere guider på vores rejsemål, der kender området godt. Får du behov for hjælp eller inspiration under rejsen, står de altid klar til at hjælpe dig. Vi har gennem tiderne sendt mange danskere afsted på rundrejse, og vi står også klar til at hjælpe dig godt af sted!

Få hjælp til at booke rundrejsen

Vores ferierådgivere sidder klar ved telefonerne og på mail til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige destination at tage på rundrejse på. Du kan kontakte os på vores telefon 8818 4618 eller på vores e-mail info@primotours.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Rundrejser arrangeret af Primo Tours, giver dig en masse muligheder og vi glæder os til at høre hvad vi kan gøre for dig. Ring til os og lad os sammen finde den bedste rundrejse for netop din gruppe af rejselystne.