Luk besked

AKTUEL INFORMATION OM CORONAVIRUS

Læs mere her

Primo Tours tilbyder dig muligheden for 

DEN GODE TRÆNINGSLEJR

Den perfekte træningslejr 

Primo Tours kan tilbyde dig en skræddersyet træningslejr. I januar 2020 sendte vi blandt andet håndboldholdet Mors-Thy afsted til Porto Santo.

Det var tredje sæson i træk, at ligaholdet Mors-Thy Håndbold var på den portugisiske ø i Atlanterhavet. 

Håndboldherrerne fik både mulighed for styrketræning, håndboldtræning og kamp mod det lokale hold, Maderia Andebol SAD, som gør sig gældende i den bedste portugisiske liga. 

Foruden de håndboldrelaterede aktiviteter, prøvede de også kræfter med cykling i bjergene, løb på stranden, vandreture og interne konkurrencer i beachvolley og paddeltennis.

Ikke nok med, at en træningslejr på Porto Santo giver dig og din forening mulighed for at udvikle jer på det sportslige plan - så er en træningslejr også med til at påvirke det sociale på et hold. På en træningslejr kommer man tæt på hinanden og lærer nye sider af sine holdkammerater bedre at kende. 

Se blandt andet TV Midt Vests udsendelse fra da Mors-Thy Håndbold var på træningslejr her. 

Hvad enten du har brug for en træningslejr omhandlende fodbold, håndbold, golf eller andet - kontakt din personlige grupperejsekonsulent Tina Lervad Andersen og hør mere om dine muligheder. 

Rigtig go' træningslejr!

 

Du kan også udfylde formularen herunder med jeres ønsker og behov, så vender vi retur med et skræddersyet og uforpligtende ferietilbud.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!