Luk besked

AKTUEL INFORMATION OM CORONAVIRUS

Læs mere her

Ta' en Forretningsrejse til nogle af

Europas mest populære rejsemål

Forretningsrejser

Skal du vedligeholde dine forretningsforbindelser eller skal du måske skabe nogen nye forbindelser på din næste forretningsrejse?

Forretningsrejser er en fantastisk god måde at skabe nye og spændende forbindelser til andre forretningsfolk. Forretningsrejser er yderst populære og det er de af den simple grund, at forretningsaftaler ofte bliver snakket godt igennem og skrevet under, udenfor kontorets fire vægge. Forretningsrejser er med til at give frisk luft og et afbræk på nogle ellers travle dage på kontoret.

Primo Tours tilbyder forretningsrejser til alverdens steder. Det kan være en mindre udfordring for forretningsfolk at finde det perfekt tidspunkt at tage en uge ud af programmet - især hvis I er flere der skal få det til at passe sammen. Primo Tours tilbyder forretningsrejser til mange forskellige destinationer, hvor vi altid kan tilbyde sol og varme.

 

 

Tag fat i din personlige grupperejsekonsulent Olav for at høre om dine muligheder, eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig. 

 

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!