Ta' en Forretningsrejse til nogle af

Europas mest populære rejsemål

Forretningsrejser

Skal du vedligeholde dine forretningsforbindelser eller måske skabe nye forbindelser på din næste forretningsrejse?

Forretningsrejser er en fantastisk god måde at skabe nye og spændende forbindelser til andre forretningsfolk. Forretningsrejser er yderst populære og det er de af den simple grund, at forretningsaftaler ofte bliver snakket godt igennem og skrevet under, udenfor kontorets fire vægge. Forretningsrejser er med til at give frisk luft og et afbræk på nogle ellers travle dage på kontoret.

Primo Tours tilbyder forretningsrejser til alverdens steder. Det kan være en mindre udfordring for forretningsfolk at finde det perfekt tidspunkt at tage en uge ud af programmet - især hvis I er flere, der skal få det til at passe sammen. Primo Tours tilbyder forretningsrejser til mange forskellige destinationer, hvor vi altid kan tilbyde sol og varme. 

Tag fat i din personlige grupperejsekonsulent Olav  på tlf. 3015 3638 eller Tina på tlf. 8818 4616 for at høre om dine muligheder, eller udfyld nedenstående formular med dine ønsker og behov, så kontakter vi dig. 

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: