FACEBOOK KONKURRENCE

VIND EN REJSE FOR 2 PERSONER TIL ALCUDIA

AFREJSE 2. ELLER 9. MAJ 2020

 

Alcudia Garden er et lækkert hotel tæt på stranden og havnen i Alcudia

Alcudia Garden er et lækkert og velfungerende hotel, med skønne omgivelser og perfekt beliggenhed tæt på både stranden og havnen i det charmerende Puerto de Alcudia. Hotellet er løbende blevet vedligeholdt og fremstår som et virkelig lækkert kompleks med den skønne have med grønne oaser, smukke blomster og eksotiske palmer. Hotellet har masser af udenomsplads. Specielt den store, skønne solterrasse med imponerende swimmingpool, børnepool oghyggelig snack/poolbar indbyder til mange timers fornøjelser. Foretrækker du Middelhavet ligger den smukke hvide sandstrand, som strækker sig så lang øjet rækker, kun ca. 100 meter fra hotellet, og man skal blot krydse vejen for at komme til stranden. Havnen ligger i gåafstand fra hotellet. Alcudia Gardens er et ualmindeligt godt valg til en familieferie.

Konkurrencebetingelser:

Rejsen inkluderer fly t/r fra Billund Lufthavn samt én uges ophold  for 2 personer i delt dobbeltværlse på Alcudia Garden.
Præmien inkluderer bustransfer fra lufthavnen i Palma til hotellet t/r, bagage 20 kg. pr. person + 5 kg. håndbagage pr. person.

Du har mulighed for at vælge imellem følgende afrejsedatoer: d. 2. eller 9. maj 2020

Ønsker du at opgradere din præmie, kan du tilkøbe: forplejning, specifikke flysæder, mad på flyet.

Rejs ALDRIG uden forsikring. Rejseforsikring og afbestillingsforsikring er muligt at tilkøbe gennem Primo Tours, hvis du ikke allerede er forsikret.

Der tages forbehold for udsolgte afgange.

Vinderen udtrækkes d. 28. februar 2020 blandt alle kommentarer på konkurrenceopslaget på Facebook.
Vinderen får direkte besked, samt offentliggøres på vores Facebook side efterfølgende efter samtykke.