CHARTERREJSER MED PRIMO TOURS

REJSER TIL PORTUGAL

Besøg vores fantastiske destination:
- Porto Santo

Portugal er smuk, solbeskinnet og historisk

Portugal er rig på mange ting, bl.a. på gæstfrihed, sol og varme, kultur og historie.

Sidstnævnte er bl.a. Porto – portvinens hovedstad – kendt for. I Porto går traditioner, historie og modernitet hånd i hånd, og byen byder på så meget mere end portvin: smukke broer, herunder Ponte Dom Luís I - bygget i øvrigt af Gustave Eiffel -, masser af kirker, tårne og monumenter og selvfølgelig FC Porto, der er blandt Europas førende fodboldklubber.

Og er man i Nordportugal så er også Minho-området bestemt et besøg værd. Området er berømt for sin storslåede natur og for den grønne vinho verde vin.

Oplev det ægte Portugal på en solar

Har du lyst til at opleve det ægte og uspolerede Portugal, og de charmerende og imødekommende portugisere, er et ophold på en såkaldt solar anbefalelsesværdigt.

Der findes flere hundrede vingårde, herregårde eller andre større huse på landet, der udlejer værelser. Det er ikke dyrt, men det er en fantastisk måde at opleve landet på.

Centrum for vingårdsferie er byen Ponte de Lima, nord for Porto, hvor der er muligheder for rideferie, vandreferie eller golfture på mange af disse solarer.

Besøg de mange større og mindre byer

Portugal rummer masser af spændende byer, som rummer masser af spændende oplevelser. Blandt dem er naturligvis metropolerne Lissabon og Porto, men også de mindre og særdeles seværdige byer som fx Sintra, Fatima, Guimarães, Batalha, Coimbra, Braga, Alcobaça, Nazaré og Cascais har meget kultur, historie, restauranter, barer m.v. at byde på.   

Portugal er generøs med skønne strande og azurblåt badevand. Fx på Algarves strande, hvor der er drinks herlige rytmer til langt ud på natten. Her ligger klipfisk og tørrer i vinden og med et glas hedvin fra Porto i store glas, får længslerne frit spil.

Vores rejsemål i Portugal går til Porto Santo, der er en mindre ø, beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Øen har et indbydende klima hele året rundt, og er rigt udstyret med en uspoleret natur, golde bjerge, smukke gyldne langstrakte sandstrande og en venlig imødekommende befolkning.

Velkommen til Portugal og til en Rigtig go’ ferie.

Læs mere

Tips til din rejse

  • Portugiserne spiser ti gange så meget fisk som de spiser kød og restauranterne er altid fyldt med frisk fisk.  Prøv fx nationalretten Bacalhau à Brás som er klipfisk med kartofler, æg og persille
  • Surfing, windsurfing og sejlsport er uhyre populært langs med Portugals lange kystlinje, ligesom kajak- og kanoroning også er det på Portugals floder
  • Tag endelig en snak med portugiserne, som både er imødekommende og gæstfrie
  • Normalt er butikkerne i Portugal åbne fra 09.00 til 13.00 og igen fra 15.00 til 19.00 fra mandag til fredag. Om lørdagen lukker butikkerne ofte klokken 13.00, og om søndagen er der helt lukket

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål, hvis autentiske miljøer lever op til den rejsevision, vi brænder for.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål, som vi ved vil falde i vores gæsters smag. Blandt de sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Meganisi, der er ”vores” lille autentiske perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter på stedet, afstand til strand og by, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for de destinationer og hoteller og lejligheder, som vi tilbyder dig som gæst er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder vi dig som gæst, da vi ikke ønsker, at du nogen måde kommer til at købe ”katten i sækken”. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vil med egne øjne se, hvad det er du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere