GRATIS REJSEFOREDRAG

- ta' med på en inspirerende rejse til græske Halkidiki

 

Opdag Halkidikis hemmeligheder

I sommeren 2021 kunne Primo Tours for første gang sende gæster til skønne Halkidiki, som ligger i det nordøstlige Grækenland. Halkidiki er et smukt område med tre halvøer også kaldet ”De Tre Fingre” med Kassandra, Sithonia og Athos. Primo Tours holder til på halvøen Athos omkring de dejlige feriebyer Ouranoupolis og Nea Roda.

Rejsejournalist Niels-Henrik Jensen har gennem årtier rejst Grækenland tyndt og deler i sit indlæg ud af sin store viden om grækernes livsstil, kultur og dagligdag. Niels-Henrik har besøgt Halkidiki i efteråret 2021 og beretter livligt om området og ikke mindst om de mange myter, der er forbundet med de store klostre på Athos-halvøen, hvor offentligheden er forment adgang.

 

KOLDING - tirsdag d. 15/3 kl. 19.00, OK Klubben, Ålegården 3, Kolding

HOLSTEBRO - torsdag d. 17/3 kl. 19.00, TVMV Medietanken, Søvej 2, Holstebro UDSOLGT

HOLSTEBRO - torsdag d. 17/3 kl. 15.00, TVMV Medietanken, Søvej 2, Holstebro EKSTRA FOREDRAG
 

Program

Første halvleg, ca. 1 time
Rejsejournalist Niels-Henrik Jensen beretter om sin rejse til Halkidiki

Kaffepause, ca. 30 minutter
Primo Tours er vært ved kaffe/kage

Anden halvleg, ca. 45 minutter
Primo Tours byder på en perlerække af dejlige hoteller i Halkidiki. Fælles for næsten alle er, at de ligger direkte ved havet og områdets dejlige sandstrande. I denne del af foredraget vil du høre mere om dine indkvarterings- og udflugtsmuligheder i Halkidiki, når du rejser med Primo Tours. Der vil ligeledes være mulighed for at stille spørgsmål.

Efter foredraget er der naturligvis mulighed for at tale med vores ferierådgivere

 

Tilmelding

Tilmelding til foredragene i Holstebro foretages direkte via TVMidtvest Plus - KLIK HER

Tilmelding til foredraget i Kolding foretages ved at udfylde nedenstående formular

Der er begrænset antal pladser, som kan bestilles efter "først til mølle" princippet. Der lukkes for tilmelding, når der ikke er flere pladser tilbage.


Tilmelding til foredraget forudsætter ikke tilmelding til nyhedsbrevet. Al data opbevares jf. markedsføringsloven. Læs vores generelle betingelser for vores privatlivspolitik her.

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: