Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

REJSEFOREDRAG

- ta' med på en inspirerende rejse

 

 

Foredrag om Malta

Malta er kort sagt et overflødighedshorn af oplevelser. Rejsejournalist Niels-Henrik Jensen og Primo Tours indvier dig i nogle af de mange skatte på den farverige middelhavsø. Bliv inspireret til rejseoplevelser, der er langt mere end blot sol og strand. På Malta kan du opleve alt fra gamle middelalderbyer til imponerende fæstninger, borge og katedraler.  Malta er den perfekte kombination af oplevelser og afslapning, og du kommer let rundt med offentlig transport til de mange seværdigheder og historiske byer.  

Efter foredraget er der naturligvis mulighed for at tale med en ferierådgiver fra Primo Tours.  

Pris pr. person kun kr. 45,- inklusiv kaffe og kage.

RINGKØBING - torsdag d. 27/4 kl. 11.00, Medborgerhuset, Herningvej 7A - TILMELD HER

KOLDING - torsdag d. 27/4 kl. 19.00, OK Klubben, Ålegården 3 - TILMELD HER

 

Foredrag om Det Ioniske Hav

Tag med til en perlerække af autentiske rejsemål i Det Ioniske Hav: Parga, Paleros og Sivota på det græske fastland, hvorefter turen slutter på den charmerende ø Meganisi. Rejsejournalist Niels-Henrik Jensen har gennem årtier rejst Grækenland tyndt og deler i sit indlæg ud af sin store viden om grækernes livsstil, kultur og dagligdag. Niels-Henrik tager dig blandt andet med på udflugt til de imponerende Meteora-klostre, som er på Unesco’s verdensarvsliste, ligesom turen går forbi den lille ø Skorpios, hvor præsidentenken Jacqueline Kennedy i 1968 blev gift med den græske skibsreder Aristotle Onassis. 

Pris pr. person kun kr. 45,- inklusiv kaffe og kage.

HOLSTEBRO - onsdag d. 26/4 kl. 17.00, TVMV Medietanken, Søvej 2

HOLSTEBRO - onsdag d. 26/4 kl. 19.30, TVMV Medietanken, Søvej 2

Tilmeldingsfristen er overskredet. Har du spørgsmål eller ønsker info mht. eventuelle restpladser kontakt Britta Skovlund på brs@primotours.dk eller tlf. 26681265.


 


Tilmelding til foredraget forudsætter ikke tilmelding til nyhedsbrevet. Al data opbevares jf. markedsføringsloven. Læs vores generelle betingelser for vores privatlivspolitik her.