Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Primo Tours

BØRNEVENLIGE HOTELLER

Glade børn betyder også glade forældre

Hos Primo Tours har vi et stort udvalg af børnevenlige hoteller, der er oplagte rejsemål, når man har børn.

Men det betyder naturligvis ikke, at du ikke kan besøge vores børnevenlige hoteller, hvis du ikke har børn. Hos Primo Tours har vi blot valgt at inddele vores hoteller i forskellige kategorier, så vores gæster hurtigt kan danne sig et overblik.

Vores børnevenlige hoteller er specielt udvalgt fordi de tilbyder faciliteter og arrangementer, som henvender sig til børnene, som får en herlig ferie med masser af sjov og leg sammen med de andre børn på stedet.

Det kan fx være børneklub, store børnevenlige poolområder, store rummelige værelser, børn under 12 år spiser gratis samt masser af børnevenlige aktiviteter igennem hele ugen.

Få overblikket over de børnevenlige hoteller

Nedenfor kan du se alle vores børnevenlige hoteller. Klik på "Se hotellet", for at læse mere om hotellet og de faciliteter hotellet og området tilbyder. Find frem til den afgang, der passer til jeres familie. Klik på prisen ud fra den dato, hvor I gerne vil afsted. Herefter åbner der et nyt vindue med vores booking system. Når du har indtastet de nødvendige oplysninger og klikket på ”bestil”, modtager du straks herefter en mail med jeres billet.

Læs mere

I er også meget velkomne til at ringe ind og snakke med en af vores ferierådgivere på telefon 88 18 46 18.

Glæd hele familien ved at vælge et børnevenligt hotel.

Primo Tours ønsker en Rigtig go’ ferie!

GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her