RIGTIG GO' FERIE!

BJARKES FAVORITTER

Min mission har altid været at tilbyde rejser,
jeg gerne selv vil på!

Jeg har samlet mine favoritter her

Hvert rejsemål har sin egen charme! Nogle gange søger jeg hen mod de klassiske charterdestinationer som Kreta og Rhodos, hvor man altid ved, hvad man kan forvente. Andre gange føler jeg for noget mere unikt, som Meganisi og Sivota, hvor man kan opleve det smukke og autentiske Grækenland på nært hold.

Nedenfor kan du se nogle af de hoteller, som jeg gennem tiden er faldet pladask for.

Jeg tester selv vores rejsemål og hoteller

  • Siden jeg startede Primo Tours, har jeg altid elsket at rejse ud for at finde de bedste rejsemål til dig - og det gør jeg stadig med stor glæde. Jeg tester også vores velkendte hoteller løbende for at sikre, at du får en Rigtig go' ferie!

Jeg er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours brænder mine kollegaer og jeg nemlig for at finde præcis det rejsemål og hotel, der passer til dine ferieønsker.

365 dage om året er jeg på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som allerede er elsket af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål, som ingen før har hørt om, men som jeg ved, vil falde i vores gæsters smag.

 

Blandt sidstnævnte er for eksempel Sivota, en naturskøn lille kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Meganisi, der er ”vores” lille perle af en græsk ø, som de færreste kendte til, da vi startede op.

 

Jeg leder altid efter hoteller og ferielejligheder i mange forskellige kategorier, så jeg kan tilbyde en Rigtig go' ferie, der passer præcis til dine ferieønsker, hvad enten du ønsker at bo tæt på strand og by eller i rolige og naturskønne omgivelser. Fælles for alle hoteller er, at det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære skal være i orden.

 

Jeg har selv sagt OK!

Fælles for de rejsemål, hoteller og lejligheder, som vi tilbyder dig som gæst er, at jeg selv har sagt god for stedet. Det skylder jeg dig som gæst, da alle foretjener en Rigtig go' ferie. Derfor forlader jeg mig ikke på smukke billeder og skønmalerier. Hos Primo Tours vil vi med egne øjne se, hvad det er for en ferie, du får.

 

Det skylder jeg dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere