Luk besked

AKTUEL INFORMATION OM CORONAVIRUS

Læs mere her

 

Vi fejrer 10 års jubilæum

Sprængfyldt med gode tilbud!

Åbningstider | Mandag - torsdag: kl. 09.30 - 19.00 | Fredag: kl. 09.30 - 17.00 |
| Lørdag - søndag: kl. 10.00 - 14.00 | Telefon: 8818 4618

 

JUBILÆUMSTILBUD

10 år med rejser fra Billund Lufthavn

Det er i år 10 år siden, at vi startede vores rejse med Primo Tours. Vi har fra starten haft et mål om at skabe charterrejser med direkte flyvninger, danske rejseledere, personlig service og med såvel klassiske rejsemål samt autentiske perler på programmet - og det er lige hvad du stadig kan forvente her 10 år senere.

10 år med "Rigtig go' ferie" skal fejres, og det vil vi gerne gøre sammen med alle vores gode gæster, der gennem årene har rejst med Primo Tours. Derfor har vi fyldt hjemmesiden op med jubilæumstilbud, så du også kan komme med på en rigtig go' ferie i vores jubilæumsår.

Vi har samlet et udvalg af vores mest populære hoteller her på siden, så du hurtigt kan få overblik over de bedste jubilæumstilbud.

Som sædvanlig betaler jeg din parkerings-billet i Billund Lufthavn, når du booker ferien senest 60 dage før afrejse.

"Rigtig go' ferie!"

 

Priserne er frapriser for 2 personer i ét værelse i én uge med mindre andet er angivet. Ved bestilling af tilbuddene skal der indbetales et depositum på kr. 1.200,- pr. person plus evt. afbestillingssikring. Ved bestilling indenfor 60 dage inden afrejse afregnes det fulde beløb. Vi tager forbehold for udsolgte afgange, trykfejl og prisændringer.  

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!