Oplev smukke Porto Santo allerede nu - prisen er netop nedsat! Se hoteller her
Mens vi glæder os til, at vi snart igen kan rejse sydpå, tager vores samarbejdspartnere dig i køkkenet for at bringe smagen og duften af ferie hjem til dig. Menuen står på de lækreste specialiteter, og du skal blot købe ind og trykke "play" - så guider de dig igennem madlavningen.
God appetit!
Lav kogte rejer med Dimitris Foras, køkkenchef på Akti Beach Resort i Halkidiki
Kogte rejer, indkøbsliste
8 store rejer | Gedeost | Blandede salatblade m. ruccola |
8 cherrytomater | 1 anisstjerne | Salt |
Grøntsagsbouillon | 1 fed hvidløg | Peber |
Olivenolie | Lidt hakket persille |
Lav rejesuppe med Dimitris Foras, køkkenchef på Akti Beach Resort i Halkidiki
Rejesuppe, indkøbsliste
12 store rejer | 1 squash | 100 ml. tør hvidvin |
2 løg | 2 fed hvidløg | 100 g. perlebyg |
1 stilk selleri | ½ porre | 100 ml. olivenolie |
2 søde kartofler | 3 limeblade | Salt + peber |
3 gulerødder | Saft + skal fra 2 citroner | Græsk youghurt + krydderurter til pynt |
Lav pastitsio (græsk lasagne) med Christos og Markos - vores agenter på Kreta og i Sivota
Pastisio, indkøbsliste
700 g. hakket oksekød | 250 g. hakkede tomater |
1 hakket løg | 500 g. lange makaroni |
2 slags revet ost | 2,5 kop kogende vand |
Smør | Bechamelsauce til gratinering |
Salt/peber |
Lav pide og lahmacun (tyrkisk pizza) med Esra og Erhan Binici fra vores tyrkiske agentkontor MTS Globe
Forside
Søg rejser
Afbudsrejser
Få et tilbud
Kundeservice
FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER
Oftest stillede spørgsmål og svar
Din sikkerhed hos Primo Tours A/S:
Rejsegarantifonden nr. 2187 - Rejsearrangører i Danmark
Vi tager forbehold for tastefejl og prisændringer