Mens vi glæder os til, at vi snart igen kan rejse sydpå, tager vores samarbejdspartnere dig i køkkenet for at bringe smagen og duften af ferie hjem til dig. Menuen står på de lækreste specialiteter, og du skal blot købe ind og trykke "play" - så guider de dig igennem madlavningen.
God appetit!
Lav kogte rejer med Dimitris Foras, køkkenchef på Akti Beach Resort i Halkidiki
Kogte rejer, indkøbsliste
8 store rejer | Gedeost | Blandede salatblade m. ruccola |
8 cherrytomater | 1 anisstjerne | Salt |
Grøntsagsbouillon | 1 fed hvidløg | Peber |
Olivenolie | Lidt hakket persille |
Lav rejesuppe med Dimitris Foras, køkkenchef på Akti Beach Resort i Halkidiki
Rejesuppe, indkøbsliste
12 store rejer | 1 squash | 100 ml. tør hvidvin |
2 løg | 2 fed hvidløg | 100 g. perlebyg |
1 stilk selleri | ½ porre | 100 ml. olivenolie |
2 søde kartofler | 3 limeblade | Salt + peber |
3 gulerødder | Saft + skal fra 2 citroner | Græsk youghurt + krydderurter til pynt |
Lav pastitsio (græsk lasagne) med Christos og Markos - vores agenter på Kreta og i Sivota
Pastisio, indkøbsliste
700 g. hakket oksekød | 250 g. hakkede tomater |
1 hakket løg | 500 g. lange makaroni |
2 slags revet ost | 2,5 kop kogende vand |
Smør | Bechamelsauce til gratinering |
Salt/peber |
Lav pide og lahmacun (tyrkisk pizza) med Esra og Erhan Binici fra vores tyrkiske agentkontor MTS Globe
FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER
Mandag-fredag kl. 9.30-17.00
Lørdag - søndag: lukket
Kontoret er i øjeblikket lukket for personlig betjening pga. de skærpede restriktioner.
Vi ser frem til at betjene dig på telefon 8818 4618.
Tilmeld nyhedsbrev
Chat med os