Oplev smukke Porto Santo allerede nu - prisen er netop nedsat! Se hoteller her

Nyd smagen og duften af Sydeuropa
VELKOMMEN I VORES KOKKESKOLE

Velkommen i Primo Tours kokkeskole

Mens vi glæder os til, at vi snart igen kan rejse sydpå, tager vores samarbejdspartnere dig i køkkenet for at bringe smagen og duften af ferie hjem til dig. Menuen står på de lækreste specialiteter, og du skal blot købe ind og trykke "play" - så guider de dig igennem madlavningen.

God appetit!

Lav kogte rejer med Dimitris Foras, køkkenchef på Akti Beach Resort i Halkidiki

 Kogte rejer, indkøbsliste

8 store rejer Gedeost Blandede salatblade m. ruccola
8 cherrytomater 1 anisstjerne Salt
Grøntsagsbouillon 1 fed hvidløg Peber
Olivenolie Lidt hakket persille  

 

Lav rejesuppe med Dimitris Foras, køkkenchef på Akti Beach Resort i Halkidiki

 Rejesuppe, indkøbsliste

12 store rejer 1 squash 100 ml. tør hvidvin
2 løg 2 fed hvidløg 100 g. perlebyg
1 stilk selleri ½ porre 100 ml. olivenolie
2 søde kartofler 3 limeblade Salt + peber
3 gulerødder Saft + skal fra 2 citroner Græsk youghurt + krydderurter til pynt

 

Lav pastitsio (græsk lasagne) med Christos og Markos - vores agenter på Kreta og i Sivota

 Pastisio, indkøbsliste

700 g. hakket oksekød 250 g. hakkede tomater
1 hakket løg 500 g. lange makaroni
2 slags revet ost 2,5 kop kogende vand
Smør Bechamelsauce til gratinering
Salt/peber  

 

Lav pide og lahmacun (tyrkisk pizza) med Esra og Erhan Binici fra vores tyrkiske agentkontor MTS Globe