Yoga- og vandreferie

Uge 43 - Porto Santo, Portugal
Den 21. - 28. oktober 2024

Tag med på yoga- og vandreferie i fantastiske omgivelser med sand mellem tæerne, udsigt til havet, den smukkeste natur, wellness og tid til dig.

Særtilbud for yogarejse med All Inclusive: kr. 10.998,-

Forkæl dig selv med en uges yoga, mindfulness, vandreture, smuk natur, wellness, fælleskab og ro og tid til dig

Yogarejsen er for alle, bare lysten er der til at deltage.

PRISEN INKLUDERER

 • Fly direkte fra Billund Lufthavn t/r
 • 15 kg. bagage på flyet t/r
 • Mad på flyet t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Indkvartering i delt 2-værelses lejlighed på Vila Baleira Suites 
 • All Inclusive, hvor frokost og aftensmaden nydes på nabohotellet Vila Baleira, morgenmaden er på Vila Baleira Suites. Alle inkluderede drikkevarer er fra pool- og hotelbaren på Vila Baleira.  
 • 12 yogasektioner á 1,5 time
 • 4 mindful vandreture
 • Tur til byens hyggelige lille by med spisning på restaurant - egen betaling
 • Gratis lån af cykler
 • Det er muligt at låne en yogamåtte og du er også velkommen til at medbringe din egen. 

MULIGE TILLÆG

 • Tillæg for eneværelse kr. 1000,-
 • Tillæg for skrå havudsigt kr. 200,- pr. person
 • Tillæg for havudsigt kr. 500,- pr. person

SÅDAN BESTILLER DU

Du bestiller rejsen ved at sende en mail til ferierådgiver: Charlotte Thomsen på grupperejser@primotours.dk eller ringe på tlf. 8818 4616. Der er et begrænset antal værelser af hver værelsestype. 

 

Oplys følgende ved bestilling:

 • Navn ifølge pas (mellemnavn kan undlades)
 • Adresse
 • Telefonnr.
 • Mailadresse

PROGRAM

Alt er planlagt for dig, du skal ikke selv stå for noget udover at mærke efter og lytte til, hvad du har brug for den pågældende dag. Det betyder, at programmet ikke er obligatorisk, du kan vælge en hel dag med dig selv, hvis det er det, du trænger til.

Hver morgen vil din underviser Charlotte sætte en intention/et tema for dagen, som du inviteres til at arbejde med gennem dagen i både yogaen, din egen efterfølgende refleksion på de mindfule vandreture mm. Ugens intentioner/temaer vil blive bygget op, så du i det rette tempo guides ind i mere og mere nærvær og selvomsorg med og overfor dig selv.

Midt på ugen vil der være mulighed for at deltage i en fælles refleksion og deling.

YOGAEN

Der er yoga undervisning hver dag, morgen og aften, med undtagelse af aftenyoga den dag, hvor der er mindfull vandring ind til byen, samt afrejsedagen. På ankomstdagen er der aftenyoga.

Morgen-yoga: kl. 7.45 – 9.15 (6 dage)
Eftermiddags-yoga: kl. 17.15 – 18.45 (6 dage)

Alt efter vejret vil yogaundervisningen foregå på stranden foran hotellet eller inde på hotellet.

Der undervises i forskellige typer yoga, hvor udgangspunktet hver gang vil være den mindfule tilgang. Det betyder, at du guides til at slippe alle krav og præstationer og i stedet for inviteres ind til det venlige nærvær med dig selv og til at lytte til det, du aktuelt har brug for i din yogapraksis.

Om morgenen vil det primært være yoga med udgangspunkt i hatha/vinyasa yoga, der vækker kroppen, styrker dine muskler, smidighed, balance og ro.

Om aftenen vil det være mere blid og rolig yoga som f.eks yin yoga og mediyoga, hvor du arbejder med blide stræk, der vitaliserer dit bindevæv og aktiverer det afspændte nervesystem.

Yoga er en fantastisk form for nærvær og tid med dig selv, hvor du får trænet både styrke, smidighed, balance og ro i både krop, sind og hjerte.

Yogaen er for alle, uanset kendskab til yoga og mindfulness/den mindfule tilgang, og underviser Charlotte Holm vil tage hensyn til og foreslå modificeringer, der passer til hver enkel deltager.

DE MINDFULE VANDRETURE

I løbet af ugen har du mulighed for at deltage på 4 mindfule vandreture rundt på den smukke ø med meget varieret landskab og stort set hele tiden udsigt ud over det smukke hav.

Den ene af vandreturene vil være langs den gyldne strandkant indtil øens by, hvor der bl.a. er mulighed for at besøge Columbus museum, inden der er fælles aftensmad på byens hyggelige torv. Aftensmaden på restaurant er ikke inklusiv i rejsens pris. På denne vandretur vil der blive mulighed for vinsmagning

Vandreturene vil foregå i et roligt tempo med mange pauser, afstemt med deltagerne, og max være på 6-8 km.

ØVRIGE AKTIVITETER

Der er hver dag All Inclusive på hotellet. Menuen er meget varierende og altid med meget lækkert og frisk grønt samt fisk. Så du kan sagtens deltage som vegetar.

Som deltager på yoga,- og vandreferien har du mulighed for at spise sammen med de andre deltagere og din underviser ved et fælles bord i restauranten. Tidspunkter for fællesspisningen aftales i løbet af ugen.

Hver dag vil der også være tid til egen tid.

Der kan også tilkøbes jeep safari og bådtur. Dette arrangeres med Primo Tours rejseledere på stedet og er ikke en del af selve yogarejsen.

FÆLLESSKABET

Du kan sagtens deltage på ferien, selv om du rejser alene. Allerede nede i Billund Lufthavn vil din underviser Charlotte samle alle til en kort hilsen, så du ved, hvem du rejser afsted sammen med. Den første vandretur er allerede den første dag, bl.a. for at gruppen hurtigt har mulighed for at lære hinanden at kende. Derudover vælger alle som regel at spise sammen ved fælles bordet og Charlotte spiser også alle måltider sammen med gruppen.

Charlotte inviterer til fællesskabet og lægger samtidig vægt på at det er et uforpligtende fællesskab så hver enkelt hele tiden mærker efter om man har brug for at deltage i de fælles arrangementer eller om man har brug for alene tid.

OM UNDERVISEREN

Charlotte Holm er til daglig ejer og leder af yogastudiet Favn i Aarhus. Her underviser hun i mindfulyoga, yinyoga, mediyoga og hormonyoga samt samt giver individuelle sessioner i Naturlig Hormon Terapi. Charlotte brænder for at støtte sine kursister til mere egenomsorg, ro og balance i krop, sind og hjerte.

Charlotte har med sin faglige baggrund fra både sygeplejerskestudiet og uddannelse som folkeskolelærer et bredt kendskab til både den fysiologiske krop samt sammenhæng mellem krop, sind, følelser og hjerte. Derudover er hun uddannet yogaterapeut med speciale i hormonyoga samt terapeut og mindfulness instruktør. Charlotte har undervist i yoga og mindfulness siden 2012. Du kan læse mere om Charlotte på www.favnaarhus.dk og følge hende på instagram: charlotte­_holm_favnaarhus eller på Facebook: Charlotte Holm - Favnaarhus

Har du spørgsmål til programmet på yogarejsen eller blot gerne vil tale med Charlotte, inden du bestiller, er du meget velkommen til at skrive til hende på: charlotte@favnaarhus.dk

OM HOTELLET

Vila Baleira Suites

Fantastisk beliggenhed direkte ved stranden

DET SIGER TIDLIGERE GÆSTER

"Charlottes yogaretreat på Porto Santo januar 2024 overgik SÅ meget mine forventninger. Charlottes rummelighed og fantastiske indføling fik mig til trygt, at overgive mig til processerne både i yogaen, som i meditationen. Jeg har dyrket yinyoga i flere år, men her i samspil med mediyoga, hormonyoga og meditationen, blev det til så meget mere end jeg på nogen måde havde forventet eller turdet forestille mig. Charlotte er utrolig gavmild og nærværende, ikke kun under guidning, men hele retreatet. En sjælden oplevelse. Jeg ser frem til næste gang. Af hjertet tak!"

 

"En stor oplevelse, fredfyldt og godt sammenhold med de andre på holdet"

 

"Der var plads til at vælge til og fra både hold og det sociale, og stadig føle sig inkluderet"

 

"Som ny yoga-dyrker var det er ophold hvor alle kunne være med. Der var en god og positiv guidning til alle. Under hele opholdet var der en glad og positiv stemning, hvor der var plads til alle, og hvor man kunne være alene eller sammen med de andre deltagere. Der var mange gode, sjove og dybe samtaler på kryds og tværs."

 

"Læren om yoga, den omsorgsfuldhed og rummelighed Charlotte udviste og som var kendetegnende for samværet generelt på turen, de rekreative omgivelser på hotellet"

 

"Jeg var fuldt tilfreds med indholdet i ugens program, og blev det for meget var vi helt frie til at tage en pause - uden at have svært ved at deltage igen"

 

"Charlotte er en dygtig yoga lærer med fin fornemmelse og intuition for hvad der var brug på holdet ift yogaen. Turen til porto santo var fuld af dejlig yoga, smuk natur, godt fællesskab og lækkert mad. Turen levede på alle måder op til mine forventninger og meget mere"

 

"Perfekt, fantastisk med eget værelse og hotel på stranden"