Bolden ruller i Primo Tours Ligaen

For et rejsebureau, der ligger lige i hjertet af Håndbolddanmark, er det kun naturligt at involvere sig i herrernes bedste række. 

Det er ikke første gang, at Primo Tours lægger navn til en af landets bedste håndboldrækker, og denne gang er det herreligaen, der mærker den solide opbakning fra det vestjyske rejsebureau. Fra denne sæson har den fornemmeste række fået navnet Primo Tours Ligaen, og det er der ganske god grund til. 

Vi er placeret et sted i landet, hvor der bare er rigtig stor interesse for håndbold, og det kan man helt konkret se på, at der er rigtigt mange klubber i denne række, som er placeret geografisk tæt på os. Det er en sport, der er solidt plantet i Jylland, ligesom vi også selv er. Vi har i årevis været involveret i de lokale ligaklubber på både dame- og herresiden, ligesom vi tidligere har været sponsor for dameligaen. Det er helt naturligt for os, fordi vi også har rigtigt mange gæster og mange medarbejdere, der brænder for håndbold. 

Faktisk har vi gennem årene haft flere ligaspillere ansat på kontoret, fortæller direktør Bjarke Hansen, der elsker den begejstring, der følger med en levende sport fyldt med passionerede mennesker. 

Vi gør rigtigt meget for at møde vores gæster i øjenhøjde. Det vil vi også gøre i forbindelse med kampene i Primo Tours Ligaen, hvor vi også håber på at gøre en forskel. Flere gange i løbet af sæsonen er vores eventteam ude hos hver klub for at sørge for underholdning og ønske god kamp. Det handler helt enkelt om, at vi skal gøre vores til at skabe endnu bedre oplevelser de steder, hvor du møder Primo Tours, og vi sigter altid efter, at du går videre med et smil på læben, når du har mødt os. Så håber vi bare, at vi rammer lige så godt plet som spillerne.