Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Bubber faldt i tidslommen

Det er sådan noget som 35 år siden, at Bubber tog sin guideuddannelse, men Bjarke gav ham alligevel lov til at prøve igen. Det er der kommet en serie af små film ud af.

Han må så grueligt meget igennem den gode Bubber. Først skal han overtale Bjarke til at give ham en chance, og siden finder han ud
af, at han er blevet overhalet godt og grundigt indenom af de dygtige, unge mennesker, som endda er begyndt at kalde sig selv rejseledere. Der er sket meget, siden Bubber var på guideskole.

Jeg har rent faktisk taget uddannelsen, men det er jo nok ved at være 35 år siden, og jeg kommer i fi lmene lidt ind fra en tidslomme,
hvor jeg ikke er kommet videre. Dengang rejste du på en anden måde, og det var med grisefester og det hele. Det er lidt sjovt at få lov at spille sådan lidt usympatisk og tarvelig, som gør lidt ondt at se på, når vi alle sam- men til daglig prøver at være kultiverede og venlige. Jeg er ikke skuespiller eller noget, men det var sjovt at prøve at gå ind og tag lidt gas på det hele, lyder det med et grin fra Bubber, der helt enkelt har givet nogle af fordommene om charterrejser en ekstra tand.

Tro mod charter

Vi prøver at give et humoristisk billede af noget, der lever sit eget selvstændige liv, og bare er en behagelig og dejlig måde at rejsepå, fordi du har nogen til at ordne alt for dig. Det prøver jeg at ruske lidt ved, og Bjarke er stærk nok til at lade mig gøre det, fordi han ved godt, at de har styr på det, som de laver. Det er ikke, fordi vi ikke er tro mod konceptet charter, det er faktisk tværtimod, fordi vi rigtigt godt kan lide det. Der fortolker jeg nogle af de almindelige tanker, som vi nok alle sammen har haft, og så bliver jeg sat på plads af en 20-årig, forklarer Bubber med højt humør, som han i øvrigt satser på at tage med senere på året, når han sammen med Bjarke bliver rejseguide i Paleros, Sivota og på Meganisi for Primo Tours’ gæster i uge 41.

Det bliver ren hygge. Der kommer vi uden filmhold, hvor vi i stedet kan tage rollen som rejseledere og bare hygge om gæsterne. Det skal nok blive en sjov tur, hvor vi gør alt, hvad vi kan for at give gæsterne den bedste tur, og det bliver som en form for ekstra underholdning. Det er direktøren, der kommer ud og hilser på gæsterne, og jeg glæder mig til at være med. Der kan vi være os selv, og der skal også nok komme nogle grin, siger Bubber afslutningsvis. Hvis du vil have et kig på, hvad han lærte på guideskole for mere end tre årtier siden, kan du se reklamefilmene på rejsetv.dk.