Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Det siger gæsterne…

 

Martha og Jens Wilhelm  

Feldborg

Vi har rejst med Primo Tours 14 gange i alt, og vi har været på blandt andet Mallorca, Rhodos og Samos. Vi kan godt lide, at rejselederne snakker dansk, og at de kommer ud på hotellet hver dag. Hvis vi er i nærheden, opsøger de os for at høre, hvordan det går, og de står altid i lufthavnen og siger pænt farvel. De hjælper os også med kørestolen, og vi behøver ikke at bekymre os om, at vi bare bliver sat af bussen og skal klare os selv, for det har vi prøvet med et andet selskab. 

Vi har været på ferie 88 gange i alt, og siden vi begyndte at rejse med Primo Tours har vi bare altid været tilfredse. Dem, der ikke nyder livet skal bare sørge for at komme ud af hullerne, for det kan ikke svare sig at gemme pengene til børnene, udtaler Jens Wilhelm med et glimt i øjet. 

Bjarke er også flink til at komme med kaffe, når vi er på kontoret, og nu har vi fået så god behandling, at vi bliver ved med at rejse med Primo Tours. 

Mona og Jørgen 

Billund

Vi skal til Halkidiki til sommer, og det er tiende gang, vi rejser med Primo Tours, siden vi var afsted første gang i 2012. Det er et dejligt rejsebureau, som er, som det var i gamle dage, og det er så familiært. 

På en tur med mine to søstre (Mona) blev min ene søster syg og måtte på hospitalet. Jeg har aldrig oplevet så fantastisk behandling, hvor der var rejseledere på hospitalet, før vi selv nåede derind. De hjalp med alt, og Bjarke sørgede både for, at vi fik plads på et andet hotel, da vi egentlig skulle hjem, og for at vi senere kunne flytte tilbage til det første hotel. Han fandt også en flybillet til os ugen efter, og rejselederne besøgte min søster, indtil børnene kunne rejse ned til hende. De havde blade med og spillede spil med hende. 

Rejselederne er nogle friske piger og drenge, som er gode til at lave sjov med gæsterne. De er så dejligt jyske i deres måde at gøre tingene på. Vi har rejst med andre, men det allermest vigtige hos Primo Tours er de danske rejseledere og servicen. Det er lige fra, vi kommer ind i bussen, hvor der altid ligger en flaske vand, til afrejsen, hvor der står 3-4 rejseledere og siger pænt farvel og giver hånd i lufthavnen. Generelt synes vi bare, at de gør det godt, og det kan vi også mærke hos andre rejsende. 

Lena og Dan 

Lind 

Det var en helt fantastisk oplevelse at være på Porto Santo, selvom vi altid har haft lidt antipati overfor charter. Fordommene blev gjort til skamme, da vi i januar 2020 for første gang var ude at rejse sammen alene, siden vi fik børn for 18 år siden. Det var Dans 50 års gave til Lena. 

Vi er ikke luksusdyr, men vi har da nogle forventninger om oplevelser og et sted at slappe af, og det gjorde vi i alle henseender. Vi fik nogle fantastiske oplevelser på el-cykler, hvor vi kom omkring på hele øen, og så mødte vi en varme, fordi de lokale var så glade for, at vi var der. Det var bare en fantastisk oplevelse, på et fantastisk sted og et fantastisk hotel. 

Hvis du er golfentusiast, så kender du sikkert Porto Santo. Det gjorde vi ikke, og vi kom ned til et sted fyldt med kontraster. Øen er frodig i den ene ende, og så er der ørken i den anden. Vi tog en tur med en taxachauffør, men det gik faktisk for stærkt. Så vi lejede el-cyklerne en dag mere, og vi måtte vel stoppe 15 gange, fordi der var så betagende udsigtssteder alle vegne på den bjergrige etape på nord-øen. Vi var oppe i 519 meters højde, og det var ikke noget problem, selvom vi ikke er i kanonform. El-cyklerne er så gode, at de hjælper dig op. 

Jeg har sjældent oplevet noget så professionelt, for der var ingen ting, der var overladt til tilfældighederne, og rejselederne var aldrig i tvivl om noget. Nu fortæller jeg kun positivt, men der var ikke noget at gemme væk, og jeg kan klart anbefale Porto Santo. 

Vil du også med på en rigtig go' ferie?

Du kan se alle vores rejsemål her.