Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

30.10.2018 Bjarke vinder prisen som Årets Ejerleder i Vestjylland

ÅRETS VESTJYSKE EJERLEDER
ER BJARKE HANSEN

Nærhed, godt købmandsskab, personlig service og detaljeret kendskab til rejsemålene. Det på baggrund af disse egenskaber, at Primo Tours har skabt sin succes, og derfor er Bjarke Hansen valgt som Årets Ejerleder 2018 – Region Vestjylland af PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans.

I et benhårdt felt af stærke vestjyske ejerledere blev Bjarke Hansen fra Primo Tours i dag kåret som Årets Ejerleder 2018 i Region Vestjylland. Kravene i kåringen er blandt andet, at ejerlederens virksomhed skal have opnået et positivt resultat, ligesom ejerlederen skal have central indflydelse på den daglige drift. I 2017 leverede Primo Tours et overskud efter skat på 32,7 mio. kroner, så den del må siges at være opfyldt, men det er langt fra eneste kriterie. I år har der desuden været særligt fokus på tillid som en kerneværdi, og netop dette faktum glæder Bjarke Hansen.

- Det er en rigtig stor anerkendelse af den måde, som vi gør tingene på i Primo Tours, og jeg ser det som et kæmpe skulderklap til alle medarbejderne, som trækker i den rigtige retning hver eneste dag. Vi har nogle konkrete værdier, som vi bygger alting på, og det handler om, at vi vil møde vores gæster i øjenhøjde. Ferie er så vigtigt for os alle sammen i en travl hverdag, så vi skal levere sikkerhed og tryghed undervejs, så gæsterne får en god oplevelse med hjem, fastslår Bjarke Hansen, der lader den vestjyske snusfornuft præge det daglige arbejde.

- Vi har ikke et ønske om at vokse mere, men det skaber en grobund for vækst, når vi gør tingene ordentligt og redeligt. For vores gæster har det stor betydning, at vi er et danskejet selskab, der har danske guider og dansk personale på alle flyvninger. Vi samarbejder med det danske flyselskab DAT omkring vores flyvninger, og vi er enormt glade for at samarbejde med en anden familievirksomhed, som har mange af de samme værdier. Det sikrer os noget tryghed, hvor vi er sikre på, hvad vi og dermed vores gæster får. Det samme gælder vores hoteller, hvor jeg personligt har besøgt dem alle sammen, og hvor mit personale på kontoret også næsten har besøgt dem alle sammen hver især. På den måde tilbyder vi noget, som vi kan stå inde for, og det er særligt vigtigt, når vi ofte tilbyder unikke rejsemål, vi selv har opdaget, siger Bjarke Hansen, der fremhæver destinationer som den portugisiske ø Porto Santo og de græske perler Meganisi og Sivota, ligesom Korfu tilføjes til rejsekataloget til den kommende sæson. Dermed øges tilbuddene til de rejsende, men ifølge Årets Ejerleder 2019 i Region Vestjylland er der nogle ting, som aldrig ændrer sig.

- Vi holder fast i den personlige kontakt, hvor rejselederne ringer til alle gæster inden afrejse, og hvor vi tilbyder daglig kontakt på alle rejsemål. Det er et eksempel på den måde, vi vil gøre tingene på, og jeg er stolt over, at det bliver anerkendt med den her kåring. Det viser mig, at vi arbejder på den rigtige måde, og vi vil gøre vores allerbedste for at fortsætte med at tilbyde den personlige service og være tæt på de rejsende. Det knytter stærke bånd, og vi kan se, at vi har mange, som rejser med os igen og igen, fordi de ved, at vi kan stå inde for de ting, som vi tilbyder, slutter Bjarke Hansen, der nu er blandt de syv finalister, når Årets Ejerleder for hele landet skal findes.

Jurybegrundelse:

Årets Ejerleder 2018 i region Vestjylland er en ejerleder som er autodidakt, fandenivoldsk, og som med en kommerciel tilgang til branchen, krydret med en vis ydmyghed, er trendsætter for store dele af branchen i dag.

Virksomheden har helt siden sin etablering skabt fremragende resultater - såvel på top- og bundlinje - virksomheden er scalerbar - og det er lykkedes, at vokse ved såvel organisk vækst som opkøb af mindre konkurrenter.

Virksomheden er lykkedes med et koncept, hvor høj anvendelse af automatiserede forretningsgange samt lokal forankring (personificeret ved ejerlederen) giver brugeren af de ydelser, som virksomheden leverer, oplevelser på øverste hylde.

Det er ikke helt forkert at kalde virksomhedslederen for branchens svar på dynekongen Lars Larsen.

Han har sammen med sine folk ved hårdt arbejde, godt købmandsskab og dygtighed skabt en virksomhed, som har skabt resultater som out-performer kollegaer i branchen og endda oversteget egne forventninger hertil.

Det er således en stor fornøjelse over for jer alle, at kunne præsentere Årets Ejerleder 2018 i region Vestjylland - Bjarke Skejltved Hansen fra Primo Tours A/S.