Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Danmarkspremiere på enestående græsk kystby

Primo Tours lancerer fantastiske Sivota, der har Danmarkspremiere som charterdestination.

I titusindvis af danskere har for længst tabt deres hjerte til Grækenland og grækerne. Til de 44 øer, Rhodos, Kreta, Kos m.fl., og til de mange skønne steder på fastlandet.

Én af sidstnævnte er den fantastiske græske kystby Sivota, som ligger blot 10 km fra Korfu’s sydspids.  Den har danske charterturister stadig til gode, men ikke ret meget længere.

Charterrejsebureauet Primo Tours kan nemlig som den første udbyder herhjemme tilbyde bureauets kunder denne skønne perle.

Overvældet og forbløffet

”Vi er altid på udkig efter spændende rejsemål, og her har vi virkelig fundet et, som vi tror ferieglade danskere vil sætte stor pris på. Sivota er ubetinget blandt de smukkeste steder i Grækenland. Årsagen er det ekstremt klare vand, den hvide sandbund, de små skønne ubeboede øer og den smukke natur, bestående af pinjeskov, cypres og oliventræer. Man bliver både overvældet og forbløffet over den enestående skønhed.” Leje af en lille motorbåd eller vores arrangerede udflugter anbefales og er den bedste måde at nå ikke blot øerne i bugten, men også nærliggende skjulte strande. En vand-taxi vil også tage dig billigt rundt i dette naturparadis.

Hotelstandarden i området er generel af højere standard. Hotellerne i området er relative nye og placeret enten langs kysten med vidunderlig udsigt eller i- eller udenfor byen.

Det fortæller Primo Tours direktør, Bjarke Hansen, som i sin begejstring spontant inviterede alle bureauets medarbejdere på gæstevisit til Sivota, for at medarbejderne dermed kan rådgive gæsterne om Sivota. 

”Medarbejderne havde svært ved at skjule deres begejstring. For selvom de er godt vant var de enige om, at de aldrig havde oplevet noget smukt og skønt, og det bekræfter os i, at vi virkelig har fundet noget exceptionelt,” fastslår Bjarke Hansen.

Den græske Riviera                                                                                           

Kystbyen Sivota er beliggende på det vestlige græske fastland, hvor den byder på masser af græsk karakter og sjælden charme. Havnen præsenterer sig med en bred vifte af caféer, taverner, restauranter, små butikker, smukke kirker og lystbåde fortøjet ved kajen.

Strandene er i en klasse for sig. Uhyre populære, uden at være specielt overfyldte, med en blanding af sten og sand, krystalklart vand og super ideelt til bl.a. snorkling.

”Og så er turismen på Sivota endnu på et moderat niveau, omend byen de senere år er blevet stadig mere populær blandt grækerne og blandt lystsejlere fra hele Europa. De kommer til området for at nyde de eksotiske bugte med isolerede strande og små antikke havnebyer med den ægte og uspolerede græske kultur og gæstfrihed,” fortæller Bjarke Hansen.

Primo Tours flyver direkte til Preveza lufthavnen.