Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Få en ferie udover det sædvanlige i en kombination af charter og krydstogt

Primo Tours

Er du på Kreta i slutningen af maj måned, har du mulighed for at kombinere den klassiske charterferie med et 4-dages/3-nætters krydstogt og dermed komme rundt til nogle af Middelhavets andre perler.

Det er charterrejsebureauet Primo Tours, som kan tilbyde bureauets gæster denne enestående mulighed.

Direktør i Primo Tours, Bjarke Hansen fortæller: ”Vi er rigtig stolte over at kunne give vores gæster denne  mulighed for at komme rundt til nogle af de mest fantastiske steder i Middelhavet. Vi ved at mange gæster - specielt de, som har booket en 14-dages rejse - vil finde denne mulighed attraktiv. Og da vi samtidig kan tilbyde den til en helt unik pris, er vi overbevist om at mange vil benytte chancen for at få et væld af indtryk og oplevelser i nogle Middelhavets mest fascinerende destinationer.”

Luksusskib

Krydstogtet foregår på det topmoderne og stilfulde skib Louis Olympia, som med sine 725 kahytter kan rumme 1664 gæster. De kommer på en drømmerejse ud i Middelhavets skatte, fra Santorini til Piræus havnen i Athen, fra Mykonos til Kusadasi i Tyrkiet, derfra et smut til Patmos i Grækenland inden skibet igen anløber Kreta.

På skibet sørger to store swimmingpools, fitnesscenter, badminton, basketball, bordtennis samt  Oceans Spa & Wellness center for sauna og behandlinger for, at gæsterne har masser af attraktive muligheder for tidsfordriv og selvforkælelse.

På kundernes opfordring

Det var på flere kunders opfordring, at Primo Tours gik i gang med at undersøge muligheden for et lave en aftale med et krydstogtselskab.

”Vi lytter altid til vores kunders ønsker og har vi mulighed for at opfylde dem, så gør vi det. Den mulighed havde vi så heldigvis her, og nu tester vi så konceptet over 2 x 4 dage i slutningen af maj måned for se om det er et tilbud, vi også fremadrettet skal give vores gæster på Kreta,” forklarer Bjarke Hansen.

2.000 kr. under normalprisen

Krydstogtet kan kombineres med charterrejser til Kreta på samtlige Primo Tours’hoteller med afrejsedag den 19. maj og den 26. maj i år. Krydstogtet vil ligge i slutningen af disse ferieuger fra torsdag morgen til søndag.

Normalprisen er 3.298 kroner, men Primo Tours kan tilbyde sine gæster det til en særdeles favorabel pris på 1.298 kroner – altså med en rabat på hele 2.000 kroner.