Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

JORDEN RUNDT med eget fly

– den ultimative rejse på 43 dage

Selv om det vestjyske charterbureau Primo Tours kun har 3 år på bagen tør charterbureauet godt gå nye og anderledes veje – med tilbud, der tåler enhver sammenligning.

Bjarke Hansen, direktør: ”Denne gang tilbyder vi en helt UNIK NYHED. Nemlig et tilbud om, at rejse JORDEN RUNDT på 43 dage – vel at mærke med eget fly. Den 21. oktober 2013 letter et fly fyldt med spændte og glade danskere fra Billund til deres livs rejseoplevelse og 43 dage senere lander det samme fly fra det danske flyselskab DAT fyldt med gæster, der har fået fyldt kufferten med rejseoplevelser!”.

Jorden Rundt…

Første stop gøres i Alexandria og herefter går turen på safari i Kenya og storby i Dubai. Herfra mod Asien og Indien, hvor gæsterne blandt andet skal se Taj Mahal. Videre mod Myanmar, Singapore og Bali.  Fra Indonesien letter flyet mod Ayers Rock i Australien, Tasmanien, Sydney og Cains. Nu er der gået 23 dage af den fantastiske tur. Fra Australien går turen til Manila, Kina og Tokyo. Så forlader vi Asien for at møde en helt anden kultur i Alaska. Efter Anchorage bliver det mere af Amerika med San Francisco, Mexico, Cuba og Washington. Herfra til Canada, Grønland og til sidst tilbage til Danmark igen.

Bjarke Hansen: ” Vi har med andre ord sammensat en rejse på 43 dage med helt fantastiske oplevelser – som kun få nogensinde oplever – på en måde ,hvor også det sociale element i rejsen bliver vægtet højt”.

Et fantastisk mix

”Det bliver 43 dage fyldt med oplevelser. En rejse fyldt med et fantastisk mix af storbyer, kultur, historie, natur – men også tid til at holde ferie” garanterer Bjarke Hansen og fortsætter: ”vi har bestræbt os på at sammensætte en rejse med det ”bedste af det hele”. Der vil også være tid til at slappe af; og tid til være sammen kun med de man nu engang har booket rejsen sammen med!

Et fly følger med hele verden rundt

”Det har været væsentligt for os, at det er samme fly, der følger med hele vejen rundt” nævner Bjarke Hansen og siger: ”det bliver det danske flyselskab DAT – Danish Air Transport – som vi i forvejen har et tæt samarbejde med”.

Flyet er normalt med 165 sæder; men er på turen reduceret til kun 150 sæder, hvilket giver mere plads i flyet. Der flyves med dansk personale; og der vil også være danske guider med på de mange destinationer.

Store forventninger

”Vi har glædet os meget til at introducere Jorden Rundt turen. Vi har allerede fortalt mange om planerne på vores foredragsturne som vi netop nu er i gang med – og her får vi masser af positiv respons” slutter Bjarke Hansen fra Primo Tours. Prisen

 Jorden Rundt Facts

Oplev hele verden på 43 dage
1 rejse – 5 kontinenter
Et fly - hele jorden rundt.
23 flyvninger med det danske flyselskab DAT
Danske rejseledere
Ophold på 4-5 stjernede hoteller
Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 99.900Inkl. 42 x morgenmad
Inkl. 10 x frokost
Inkl. 10 x aftensmad
21 x program/udflugter