Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Primo Tours er kommet flyvende fra start

Positive toner fra Danmarks nye charterbureau: Primo Tours, sendte sit første rejsekatalog på gaden d. 26. december.

Samme dag blev charterrejsebureauets store hjemmeside lanceret, og siden da har der været massiv trafik og aktivitet på sitet, www.primotours.dk.

”Vi har naturligvis været spændte på, hvordan Primo Tours ville blive modtaget. Om der ville være interesse for vores danske koncept, vores rejsemål og ikke mindst vores hjemmeside. Og jeg må sige, at starten er gået over al forventning”, fortæller Henrik Søndergaard, direktør i Primo Tours. ”På trods af at nytåret knapt er overstået, og mange danskere oplever en strammere økonomi, er der rigtigt mange, der har besøgt vores hjemmeside, og mange har allerede bestilt sommerferien til et af vores fem fantastiske rejsemål” .

Mindre administration giver billigere rejser!

Primo Tours har et anderledes setup end de traditionelle rejsebureauer, fordi kunderne selv gør en stor del af arbejdet i forbindelse med at bestille og købe rejser. Primo Tours har udviklet et inspirationskatalog, hvor kunderne kan læse om de fem destinationer, Tyrkiet, Bulgarien, Mallorca, Kreta og Egypten, og samtidigt blive inspireret af udvalgte hoteller hvert sted. Herefter er det på Primo Tours hjemmeside, www.primotours.dkdet foregår. Her kan kunderne studere det store udvalg af attraktive hoteller og alsidige udvalg af udflugter. På hjemmesiden tjekkes priser og mulighederne på de forskellige rejsemål. - Og når gæsterne har besluttet sig, bestilles og betales rejsen også via hjemmesiden. Det forklarer direktør Henrik Søndergaard som én af årsagerne til den flyvende start for Primo Tours. Den anden årsag er sikkert: Vi har valgt at give vores økonomiske fordel ved mindre administration direkte videre til gæsterne. Vores rejser er attraktive – også prismæssigt!”

Se prisen med det samme

”For os var det vigtigt, at skabe en hjemmeside, der er brugervenlig i ordets bedste betydning. Det skal være nemt og overskueligt! Det betyder, at brugeren med det samme kan tjekke prisen, allerede ved et enkelt klik, nævner direktør Bjarke Hansen. Det vil sige, at straks man er finder et rejsemål, kommer der priser frem på forskellige hoteller. Det mærker vi at de besøgende på www.primotours.dk er meget tilfredse med” slutter Bjarke Hansen og Henrik Søndergaard, der begge ser fortrøstningsfuldt på fremtiden for Danmark nye charterbureau.