Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Primo Tours ny hoved- og navnesponsor for Damehåndboldligaen

Det danske charterbureau Primo Tour træder ind som ny hoved- og navnepartner i verdens bedste damehåndbold liga – den danske.

Primo Tours har netop underskrevet en partneraftale, der gør charterbureauet til dameligaens nye hoved og navnesponsor, og dermed er der sat gang i et tæt samarbejde om at få dameligaen helt op at flyve.

- Vi er meget glade, for at blive en del af verdens bedste håndboldliga som ny partner. Men der er tale om meget mere end blot et sponsorat. Primo Tours ønsker at være en aktiv samarbejdspartner, hvor målet er at tiltrække endnu flere publikummer til de danske håndboldhaller, siger ejer og direktør Bjarke Hansen fra Primo Tours – vi vil et langvarigt, strategisk partnerskab, hvor vi gerne vil være med til at flytte Primo Tours ligaen til et nyt niveau, hvor der bliver endnu mere spændende at gå til damehåndbold.

For Primo Tours er det afgørende at få et konstruktivt samarbejde med klubberne i verdens bedste dameliga. Primo Tours primære mål med partneraftalen – som vi mere ser som en samarbejdsaftale - er IKKE at sælge flere charterrejser. Vi vil nemlig ikke være et større charterbureau, men som et nyt charterbureau vil vi gerne øge kendskabet til os selv, som et charterbureau, der sender glade danskere på en Rigtig go’ ferie”. Det er vi sikre på, at Primo Tours ligaen vil sikre os.

Bjarke Hansen supplerer: ” Der er i Danmark en kæmpeinteresse for håndbold, og vi vil i Primo Tours gerne være med til at få dameligaen helt op at flyve.. Derfor vil håndbolddanmark også komme til at opleve os som aktiv partner, der gerne vil være med til at bringe endnu flere publikummer i hallerne og samtidigt gøre det endnu mere interessant at komme til kampene”.

Vi har oprettet et Event Team, der vil blive meget synlige til en lang række kampe, hvor Event Teamet vil være med til at skabe endnu mere fest og stemning i hallerne. Primo Tours er vant til at gøre noget ekstra for chartergæsterne – det vil vi forsøge at overføre til håndboldkampene, siger Bjarke Hansen.

Der er foreløbigt lavet en to årige aftale omkring Primo Tours Ligapartnerskabet. Et samarbejde som Primo Tours dog håber bliver endnu længere. Vi glæder os til at blive en del af håndboldligaen, og håber at den fantastiske stemning fra de nyligt overståede verdensmesterskaber kan bliver overført til de danske haller – vi vil i hvert fald gøre vores, slutter Bjarke Hansen fra Primo Tours.

Ringkøbing, den 27. december 2015

Primo Tours

Bjarke Hansen

Yderligere oplysninger eller supplerende kommentarer kan fås ved kontakt til Bjarke Hansen på 21764438 eller mail bh@primotours.dk

Kort om Primo Tours

Primo Tours er etableret i 2009, og er et dansk charterbureau etableret af Bjarke Hansen og Henrik Søndergaard, begge med mangeårig erfaring fra rejsebranchen. Charterbureauet holder til i Ringkøbing.

Primo Tours sender i 2016 cirka 30.000 glade danskere på charterferie. Primo Tours er kåret 3 gange af TrustPilot som Danmarks bedste charterbureau.