Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Athen

Grækenlands hovedstad, hvor man kan få mange unikke oplevelser med hjem

Rejs til Athen og fyld bagagen med fantastiske ferieminder
  • Grækenlands sprudlende hovedstad byder på unikke oplevelser, hvad enten man er til antikke seværdigheder, gastronomiske oplevelser og skønt klima.

Info om Athen

Grækenlands hovedstad, hvor man kan få mange unikke oplevelser med hjem – lækker mad, antikke seværdigheder, god shopping og sprudlende byliv. Byen har nogle af de flotteste og mest verdenskendte seværdigheder. Da de moderne olympiske lege genopstod i 1896 var det på Panathinaiko-stadion i Athen, som er et besøg værd. Fra klippen Akropolis, kan der våges over hele byen fra templet Parthenon. Desuden findes der et hav af museer i byen, som gemmer på genstande fra Athen og Grækenlands kulturrige historie. 

Læs mere

Oplev mere af verden

Vælg en rejse på egen hånd og se frem til unikke ferieoplevelser. Læs mere her.

ATHEN

Grækenlands hovedstad, hvor man kan få mange unikke oplevelser med hjem – lækker mad, antikke seværdigheder, god shopping og sprudlende byliv.

Byen har nogle af de flotteste og mest verdenskendte seværdigheder. Da de moderne olympiske lege genopstod i 1896 var det på Panathinaiko-stadion i Athen, som er et besøg værd. Fra klippen Akropolis, kan der våges over hele byen fra templet Parthenon. Desuden findes der et hav af museer i byen, som gemmer på genstande fra Athen og Grækenlands kulturrige historie.

Mere end bare historie

Bare rolig – når de kulturelle indslag er ved at være nået, så står shoppingen klar til at overtage. Her skal du opleve det hele. Start ved Syntagma-torvet og gå op langs shoppinggaden Ermou, hvor der findes alt lige fra olivenolie til tæpper, tøj og skulpturer. Slut af ved torvet Kolonaki, hvor de mere eksklusive tøjbutikker findes. Har du tid, så slå også vejen forbi loppemarkedet Monastiraki, som er beliggende ved siden af den 3.000 år gamle markedsplads Agoran.

Og når sulten melder sig, venter der dig et hav af skønne madoplevelser. Det græske køkken er rigtig lækkert og nydes allerbedst på en af de mange tavernaer, som findes i hele byen. Nyd en græsk salat, tzatziki, souvlaki eller moussaka og lad de mange indtryk fra dagen komme til dig, mens du nyder synet af det sprudlende byliv.