Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Maggiore søen

Smukt beliggende mellem grønklædte bjerge, Milano i syd og hyggelige små byer og et væld af oplevelser lige uden for døren

Denne perle finder du blot 40 minutters kørsel fra Milano Lufthavn.
  • Populært område blandt danskere at rejse til pga. den flotte natur, det dejlige klima og ikke mindst de mange oplevelses muligheder området har at byde på.

Info om Maggioresøen

Vi tilbyder rejser til Maggioresøen, der er et populært område blandt danskere at rejse til pga. den flotte natur, det dejlige klima og ikke mindst de mange oplevelses muligheder området har at byde på. Om du er til oplevelser på gåben, cykel eller bil så byder området omkring Maggioresøen på et væld af muligheder. Du finder små hyggelige byer, små lokale restauranter og ikke mindst gode shopping muligheder. Du kan let tage toget ind til Milano hvis du vil ind og se den smukke katedral eller gå ombord i byens mange modebutikker.

Læs mere

Oplev mere af verden

Vælg en rejse på egen hånd og se frem til unikke ferieoplevelser. Læs mere her.

MAGGIORESØEN

Smukt beliggende mellem grønklædte bjerge, Milano i syd og hyggelige små byer med dejlige restauranter og et væld af oplevelser lige uden for døren.

Den populære Maggioresø er smukt beliggende mellem grønklædte bjerge, Milano i syd og hyggelige små byer, små torve med dejlige restauranter og et væld af oplevelser lige uden for døren.

Vi tilbyder rejser til Maggioresøen, der er et populært område blandt danskere at rejse til pga. den flotte natur, det dejlige klima og ikke mindst de mange oplevelsesmuligheder området har at byde på. Området ligger blot 40 min. kørsel fra Milano lufthavn. Om du er til oplevelser på gåben, cykel eller bil så byder området omkring Maggioresøen på et væld af muligheder. Du finder små hyggelige byer, små lokale restauranter og ikke mindst gode shopping muligheder. Du kan let tage toget ind til Milano om du vil ind og se den smukke katedral eller gå ombord i byens mange modebutikker.

Maggiore søen

Den populære Maggiore sø er nabo sø til den mere kendte Como sø, hvor mange rige og kendte holder ferie samt ejer store flotte villaer. Vi har udvalgt området her, da det passer godt til os danskere både med udflugtsmuligheder og hoteller, og ikke mindst den smukke natur som man er vidne til her hver gang man kigger ud ad sit hotelvindue.

Maggioresøen danner rammen om den perfekte ferie, hvor du både kan slappe af ved hotellet, nyde en svømmetur i søen eller tage ud på oplevelser omkring søen og de omkringliggende områder.

Charmerende byer

Vores hoteller ligger primært ved byerne Meina og Stresa, hvor Stresa er en af de større turistbyer med en hyggelig bymidte med rigtig gode restauranter og shopping muligheder. Her ligger hotellerne typisk langs søpromenaden, hvor du også kan gå ture eller vælge at tage en af de mange turistbåde ud på søen. Inde på torvet i Stresa finder du hyggelige pizzariaer og her ligger også en hyggelig vinbar, hvor du bl.a. kan smage nogle af områdets bedste vine.

Ikke langt fra Meina og Stresa ligger Arona hvorfra der går tog ind til Milano, som du kan nå på en times tid. Det er også muligt at tage toget fra Stresa. Kontakt os gerne og hør mere til tog muligheder, hvis du ønsker at tage ind til Milano og f.eks. besøge den smukke katedral eller de mange modebutikker som Milano er kendt for.

I Arona finder du en hyggelig havnepromenade og en gammel bymidte med små hyggelige restauranter, små familiedrevede Ecoteca'er (restaurant og vinbar) godt blandet sammen med butikker og historiske bygninger. Vi kan anbefale at du besøger den familiedrevede restaurant Enoteca El Grappola hvor atmosfæren er fantastisk og maden og betjeningen i verdensklasse. Menukortet indeholder ikke mange retter, men de få er absolut gennemførte – husk at spørg ind til hvilken vin de anbefaler til netop din ret.

Lige uden for Arona ligger et af områdets mest kendte vartegn i San Carlo; den 35 meter store bronze statue af Charles Borremeo, som blev rejst mellem 1614-1698. Du kan faktisk komme ind og klatre op af en stige inde i statuen og se ud af hans øjne. Her ligger også en botanisk have, som i løbet af foråret og sommeren blomstrer smukt. Det koster 6€ at besøge denne smukke statue og den er helt sikkert en besøg værd.

Du kan også leje cykel, typisk direkte fra dit hotel ellers, er du velkommen til at spørge os om råd og vejledning inden I rejser afsted, så formidler vi gerne kontakten til en cykel udlejer således, at der står en cykel klar til dig når du ankommer. Der er meget gode cykelruter både for racer og mountainbike i hele området, og du behøver blot at tage en af vejene op mod de små landsbyer der ligger op langs bjergene.

Oplevelser ved og omkring Maggioresøen

Et meget populært besøgsmål er helt klart de tre øer ud for Stresa – Isola Bella (den smukke ø), Isola Madre (Moder øen) og Isola Pescatori (Fiskerens Ø). Dette er tre meget smukke øer med gamle paladser, store botaniske have komplekser og små hyggelige restauranter. Der er flest restauranter på Isola Bella samt Isola Pescatori. Man kan købe en kombinations billet, hvor du får adgang til alle tre øer. Vi anbefaler, at I sætter det meste af en dag af til denne udflugt. Det koster 15€ for en kombinations billet til alle tre øer.

I Stresa kan man også tage en kabelbane op til det smukke Alpyland, hvor man kommer op i over 1400 meters højde og får en 360 graders udsigt til både alperne og ikke mindst hele 9 søer. Her finder du både en smuk have og ikke mindst Alpyland, hvor du kan komme ud på en 1200 meter bobslæde tur på en speciel bygget bane. Her er noget både for store og små legesyge sjæle.

Transport

Vi kan godt arrangere transport til dit hotel fra lufthavnen, dog anbefaler vi, at du lejer en bil således, at du kan komme ud og opleve den smukke natur og de mange oplevelser der findes her. Vi samarbejder med Avis og kan hjælpe med billejen hvis du ønsker, at det skal være let og nemt når du ankommer til lufthavnen. Der er ca. 46 km at køre fra Milano lufthavn til Lake Maggiore. Alle hoteller tilbyder både cykel og billeje.