Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Fakta

  • Kythira er på ca. 300 kvm
  • Ca. 3500 lokale grækere på øen
  • Utrolig smuk natur
  • Fantastisk klart turkisblåt vand (i flere nuancer)

Kythira er en græsk ferieperle

Krystalklart vand, høje bjerge, brutale vandfald, unikke udsigtspunkter, antikke kirker og borge, naturskabte huler, historiske museer og uspoleret og fascinerende natur, er blot nogle af de oplevelser der venter. Grundet det lille antal turister som hvert år besøger Kythira, vil man opleve den enorme gæstfrihed og imødekommenhed som kendetegner lokalbefolkningen

Læs mere

FAKTA

Fakta

  • Kythira er på ca. 300 kvm
  • Ca. 3500 lokale grækere på øen
  • Utrolig smuk natur
  • Fantastisk klart turkisblåt vand (i flere nuancer)
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 18o Tjek vejret
PDF bog med nyttig info når din
Rigtigt gode ferie går til Kythira

Kythira byder på ægte gæstfrihed og imødekommenhed

Primo Tours er den eneste rejsearrangør som har direkte flyvninger til den indtil nu total ukendte ferieø Kythira. Og vi er utrolig stolte af at kunne præsentere denne græske ferieperle, som ligger blot ca. 3 timers sejlads nord for Kreta.

Der findes kun få hoteller på Kythira, og turismen er ikke specielt udbredt. Øen er med sin størrelse på blot ca. 300 kvm. fyldt med spændende naturoplevelser, eksotiske strande og som sagt endnu ikke spoleret af masseturisme. Krystalklart vand, høje bjerge, brutale vandfald, unikke udsigtspunkter, antikke kirker og borge, naturskabte huler, historiske museer og fascinerende natur er blot nogle af de oplevelser, der venter vores gæster på Kythira.

Kythira er opkaldt efter elskovens og skønhedens gudinde, Afrodite, som ifølge legenden er født i bølgerne ved havet omkring Kythira.

Der bor ca. 3500 mennesker permanent på Kythira, spredt ud på en lang række små landsbyer med ægte græsk charme. Her går hverdagen ikke med stress og jag, men i et roligt afbalanceret tempo, som det har gjort i århundreder.

Prisniveauet på Kythira er relativt lavt, og vælger man at spise på de lokale taverner, er smagsoplevelsen af lokale retter en stor oplevelse.

Grundet det lille antal af turister som hvert år besøger Kythira, vil man opleve den enorme gæstfrihed og imødekommenhed, som kendetegner lokalbefolkningen. Man skal ikke blive overrasket over at blive inviteret indenfor hos de lokale, når man passerer deres landsby.

Agia Pelagia

Agia Pelagia ligger på nordøstkysten af Kythira, i en afstand af 28 kilometer fra hovedstaden Chora. Landsbyen har en af de vigtigste havne på øen. Her afgår de fleste færgeruter til resten af Grækenland.

Agia Pelagia har et lille udvalg af fine hoteller og her kan man slappe af og nyde ferien i fantastiske omgivelser. Området byder på flere flotte sandstrande og et fornurtigt udvalg af restauranter, caféer og forretninger.