Luk Vindue
Billede 1 af 28

Når du vælger at rejse på egen hånd...

Kan du opleve endnu mere af verden med afrejse fra Billund, København eller Hamborg.

Unikt ferieparadis med masser af facilieter

Sun Island Resort & Spa er det største ferie-resort på Maldiverne, og er ca. 1,6 km x 400 meter. Øen tilbyder alt, hvad man som feriegæst har brug for. Samlet set ca. 3 km af de smukkeste og kridhvide palmefyldte sandstrande, som er omgivet af den azurblå lagune. Koralrevet, som omkranser lagunen, er nem at komme til via landgangsbroen og her findes en enestående undersøisk verden med millioner af farvestrålende fisk i alle størrelser. Sun Island har et hav af faciliteter, som er fordelt ud på øen. Der findes et overskueligt stisystem, som gør det nemt at få et overblik over forholdene på øen. Du kan f.eks. leje en cykel (koster ca. 4,50 $ pr. dag) og køre en tur rundt på øen. I forbindelse med receptionen er der opført flere eksotiske, hyttelignende bygninger. Her findes bar, restaurant, coffee-shop, butikker, mødelokaler, fitness og andre sportsfaciliteter. Solterrasse med gigantisk swimmingpool, mindre børnepool og poolbar, som serverer kølige drikkevarer.

Sun Island har rammerne for den perfekte ferie med noget for både den aktive og den, der gerne vil bruge tiden på afslapning og kvalitetstid med familie eller nære venner.

Sun Island er et pengeløst resort, dvs. at alle køb på resortet noteres ud for ens værelsesnummer, hvor man underskriver kvitteringen efter hvert køb. Hele regningen, inklusiv minibaren på værelset, afregnes ved check-ud i receptionen på afrejsedagen.

Beliggenhed
Sun Island har den perfekte beliggenhed i forhold til lufthavnen. Når du lander i Male lufthavn vil hotellets personale stå klar til at tage imod dig og tage dig med til et lille fly, der flyver dig til Maamagili lufthavnen og herfra skal du blot med speedbåd i 15 min.

Faciliteter
Sun Island byder på et hav af faciliteter for alle aldre. Både til de, der gerne vil være aktive og de, der gerne vil slappe af. Her findes bl.a. tennisbaner, indendørs badminton, squash, beachvolley, bordtennis, billard (pool), 9 hullers minigolfbane, gameroom for børn, mulighed for leje af cykel og meget mere. Alle faciliteter er mod gebyr, på nær bordtennis, volleyball bane og basketball bane. Man kan tilkøbe en sportspakke i receptionen, som indeholder de fleste aktiviteter på øen, til ca. 10$ pr. dag pr. person. Har man All Inclusive er de fleste faciliteter og aktiviteter gratis. Se mere i det udleverede All Inclusive program ved ankomst til resortet.
Nyopført asiatisk inspireret Spa Center, som pt. er det største på Maldiverne med mulighed for flere slags massage med velvære og skønhedsbehandlinger (mod gebyr).
Stort velfungerende dykkercenter som står for udlejning af snorkeludstyr, dykkerudstyr og reservation af dykkerudflugter (mod gebyr).
Der findes yderligere en afdeling med vandsportsfaciliteter såsom katamaran, jetski, windsurfing, vandski, kano, banan båd og meget mere (mod gebyr).
Få butikker hvor der kan købes det allermest nødvendige, såsom solcreme, t-shirts, badebukser og souvenirs.
Der er gratis trådløst Wi-Fi i coffee-shop og i golfbaren.

Værelser
Standard Beach Bungalows (26 m2)
Standard Beach Bungalows er en lidt mindre udgave af Superior Beach Bungalows, men med samme indretning og placering tæt på vandet.
Man bor i hyggelige og velindrettede bungalows med flot møblement. Alle bungalows har hårtørrer, aircondition, minibar (mod gebyr), telefon, satellit-tv, safety-boks, elkedel, frilufts-badeværelse (aflukket/afskærmet) med udendørs walk-in-bruser, solsenge, strandhåndklæder og egen terrasse med stole/bord. Der findes dobbeltværelser med soveplads til maks. 2-3 personer.

OBS - i Standard Beach Bungalows forefindes kun udendørs bruser.

Superior Beach Bungalows (39 m2)
Superior Beach Bungalows er placeret hele vejen rundt om øen. Oftest i strandkanten og tæt på lagunen.
Man bor i hyggelige og velindrettede bungalows med pænt møblement. Alle bungalows har hårtørrer, aircondition, minibar (mod gebyr), telefon, satellit-tv, safety-boks, elkedel, frilufts-badeværelse (aflukket/afskærmet) med udendørs walk-in-bruser, indendørs badekar med brus, solsenge, strandhåndklæder og egen terrasse med borde og stole. Der findes dobbeltværelser med soveplads til maks. 3 voksne.

Water Bungalows (39 m2)
Water Bungalows er en afdeling for sig selv med 64 bungalows med adgang via egen badebro. Water Bungalows er bygget på pæle ude i lagunen med adgang til havet via egen trappe. Når man er indkvarteret her, indtager man måltider i Southern Star restauranten, som kun er for Water Bungalow gæster. OBS - rejser man med gæster, som bor i anden indkvarteringstype, kan disse ikke spise i samme restaurant. Water Bungalow gæster kan dog benytte main restauranten, men kun mod forespørgsel og reservation i receptionen.
Man bor i eksklusive velindrettede bungalows med lækkert møblement. Alle bungalows har hårtørrer, aircondition, minibar (mod gebyr), telefon, satellit-tv, safety-boks, elkedel, badeværelse med badekar/brus, solsenge, strandhåndklæder og egen eksklusive terrasse med borde og stole. Fra terrassen er der en spektakulær udsigt over det smukke hav. Der findes dobbeltværelser med soveplads til 2-3 personer.

Beach Pool Villas (121 m2)
Som noget helt nyt har vi fået disse luksuriøse Beach Pool Villas på programmet. Dette er for dig som ønsker en ferieoplevelse helt ud over det sædvanlige.
Man bor i luksuriøse villaer, som indeholder stor privat pool på 18 m2, samt direkte adgang til din egen private strand med parasoller. Udover det, har du en eksklusiv villa med aircondition, telefon, safety-box, minibar (mod gebyr), strygejern, hårtørrer, strandhåndklæder, udendørs bad, Nespresso maskine og et 65" UHD smart tv.
Kun på forespørgsel. Kontakt os hvis du ønsker at bo i disse villaer.

Pension
Opholdet er inklusiv halvpension bestående af morgen- og aftensmad, som indtages i hovedrestauranten. Der findes desuden flere a la carte restauranter (italiensk & thai m.m), hvis man skulle have lyst til at spise andre steder (alle restauranter udover main-restauranten er mod gebyr).

På alle værelser er der hver dag en gratis flaske vand pr. person (0,5 L), plus gratis the/kaffe (instant kaffe), som kan tilberedes på elkedel.
Halvpension gælder indtil afrejsetidspunktet. På ankomstdagen serveres der ikke måltid.

Mulighed for tilkøb af helpension eller All Inclusive
All Inclusive består af morgen-, middag- og aftensmad, plus frie udvalgte drikkevarer. Alle måltider for Standard og Superior Beach Bungalow gæster indtages i hovedrestauranten, Maaniya Restaurant. Måltider for Water Bungalow gæster foregår i Southern Star Restaurant. Alle andre restauranter på resortet er mod gebyr. Drikkevarerne indtages i ”Main Bar” og angivne steder i nedenstående skema. Alle drikkevarer serveres i glas (ikke flaske/dåse). Minibar på værelset fyldes hver dag op uden beregning med 2 Coca Cola, 2 sprite, 2 tonic el. lemon (alt andet i minibaren er mod gebyr). Se nedenstående oversigt over service til All inclusive gæster samt udleverede All Inclusive program ved ankomst til resortet.Main Bar
10.00-01-00
Beach Bar
10.00-01.00
Pool Bar
10.00-18.00
Hovedrestaurant -
kun ved spisetider
Vand
Ja Ja Ja Ja
The/Kaffe (regular) Ja Ja
Nej Ja
Sodavand/
Juice (ikke friskpresset)
Ja Ja Ja
Ja
Husets Vin
Rose/rød/vin
Ja Ja
Ja
Ja
Øl Ja Ja Nej Ja
Spiritus (Gin, Vodka, Rom, Whiskey) Ja Ja
Ja
Ja
Udvalgte Cocktails fra menu
Ja Nej Nej Nej
Måltider:
Morgen, frokost, aften
Nej Nej Nej
Ja

OBS - kun vand, the/kaffe (regular) og juice tilgængelig ved morgenmad.

Udover ovenstående serveres der hver dag i Coffee-shop kl. 16.00-18.00 the/kaffe (regular), mini snacks/sandwich, kage og vand.
Is og yderligere snacks er ikke en del af All Inclusive.

De inkluderede drikkevarer fremgår af hotellets vin- & drinkskort. Et udvalg af internationale mærker er tilgængelige. Ekstra betaling for specielle mærkevarer på vin, spiritus, cocktails, champagne, special kaffe og friskpresset juice. Drikkevarer er ikke inkluderet, når man er på udflugt, medmindre det fremgår af udflugtsbeskrivelsen. Der serveres ikke alkohol til personer under 18 år.

OBS – Alle pensionsformer er gældende indtil afrejsetidspunktet. På ankomstdagen serveres der ikke måltid.

Tilkøb af helpension:
9 dage: 1050 kr. pr. person
12 dage:1350 kr. pr. person
14 dage: 1600 kr.
Børn -50%

Tilkøb af All Inclusive:
9 dage: 3400 kr. pr. person
12 dage: 4500 kr. pr. person
14 dage: 5250 kr. pr. person
Børn -50%
Læs mere
Hotelfakta
Gratis internet på hotel
 • Afstand til centrum 0m
 • Afstand til strand 0m
 • Afstand til indkøb m
 • Antal værelser 462
 • Etager 0
 • Pool Ja
 • Børnepool Nej
 • Bar Ja
 • Restaurant Ja
 • Aircondition (evt. mod gebyr) Ja
 • Håndklædeservice (evt. mod gebyr) Ja
 • Køleskab Ja
 • Minibar Ja
 • Mini Marked Nej
 • Underholdning Ja
 • Have Ja
 • Elevator Nej
 • WiFi (evt. mod gebyr) Ja
 • Parasoller Ja
 • Solsenge Ja
 • Shuttlebus til centrum Nej
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Wellness Ja
 • Safetyboks (evt. mod gebyr) Ja
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Hårtørrer Ja
 • Kaffemaskine Ja
 • Fitnessrum Ja
 • Antal pools 1
 • Håndklædeskift Ja
 • TV Ja
 • Afstand til lufthavnen km
 • Rengøring Ja
Skriv i vores online gæstebog
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.
  
Næste >
Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.