Læs mere om aktuelle indrejseregler på vores rejsemål her

Sun Island Resort & Spa m/halvpension

Luk Vindue
Billede 1 af 28

Når du vælger at rejse på egen hånd...

Kan du opleve endnu mere af verden med afrejse fra Billund, København eller Hamborg.

Unikt ferieparadis i det Indiske Ocean

Sun Island Resort & Spa er det største ferie-resort på hele Maldiverne, og er ca. 1,6 km x 400 m.. 
Øen tilbyder alt hvad man som feriegæst har brug for, i alt ca. 3 km af de smukkeste og kridhvide palmefyldte sandstrande, omgivet af den azurblå lagune. Koralrevet, som omkranser lagunen er nemt at komme til via landgangsbroen og her findes en enestående undersøisk verden med millioner af farvestrålende fisk i alle størrelser. Sun Island har et hav faciliteter, som er spredt ud på øen. Der findes et overskueligt sti system gør det nemt at få et overblik over forholdene på øen - lej evt. en cykel(koster ca. 4,50 $ pr. dag), og kør en tur rundt på øen. I forbindelse med receptionen er der opført flere eksotiske hyttelignende bygninger – her findes bar, restaurant, coffee-shop, butikker, mødelokaler, fitness og andre sportsfaciliteter. Solterrasse med gigantisk swimmingpool, mindre børnepool, poolbar som serverer kølige drikkevarer. Nyopført asiatisk inspireret Spa Center, som pt. er det største på Maldiverne, med mulighed for flere slags massage med velvære og skønhedsbehandlinger. Stort velfungerende dykkercenter som står for udlejning af snorkeludstyr, dykkerudstyr og reservation af dykkerudflugter. Opholdet er inklusiv halvpension, som indtages i hovedrestauranten. Der findes desuden flere a la carte restauranter (italiensk & thai m.m), hvis man skulle have lyst til at spise andre steder (alle restauranter udover main-restauranten er mod gebyr). Sun Island har rammerne for den perfekte ferie, tiden går ekstremt hurtigt, når man er på ferie på Maldiverne – ren afslapning og kvalitetstid med familien eller nære venner.

Sun Island er et pengeløst resort, dvs. at alle køb på resortet noteres ud for ens værelsesnummer, og man underskriver kvitteringen efter hvert køb. Hele regningen, inklusiv minibaren på værelset, afregnes ved udcheckning i receptionen på afrejsedagen.

Beliggenhed

Sun Island har den perfekte beliggenhed, når du lander i Male lufthavn så vil hotellets personale tage imod dig og tage dig med til et lille fly der flyver dig til Maamagili lufthavnen og herfra skal du blot med speedbåd i 15 min.

Faciliteter

Sun Island byder på et hav af faciliteter for alle aldre, som bare skal holde ferie og slappe af. Her findes bl.a. tennisbaner, indendørs badminton, squash, beachvolley, bordtennis, billard (pool), 9 hullers minigolfbane, gameroom for børn, muligt at leje cykel, plus meget mere…(Alle faciliteter er mod gebyr på nær Bordtennis,Volleyball bane og Basketball bane). Man kan tilkøbe en sportspakke i receptionen, som indeholder de fleste aktiviteter på øen, til ca. 10$ pr. dag pr. person. Har man All Inclusive er de fleste af faciliteter og aktiviteterne gratis. Se mere i det udleverede All Inclusive program ved ankomst til resortet. 
Afdeling med vandsport faciliteter - Catamaran, jetski, windsurfing, vandski, kano, banana båd, plus meget mere (mod gebyr).
Dykkercenter som står for udlejning af snorkeludstyr, dykkerudstyr, dykkerture m.m. (mod gebyr).   
Spa Center, Maldivernes største, - massage og skønheds behandlinger (mod gebyr).
Få butikker hvor kan købe det allermest nødvendige, såsom solcreme, t-shirts, badebukser og souvenirs. Her er desuden gratis trådløst wifi i coffee-shop og i golfbaren.

Standard Beach Bungalows (26 m2)
Standard Beach Bungalows er en lidt mindre udgave af Superior Beach Bungalows men med samme indretning og placering tæt på vandet.
Man bor i hyggelige og velindrettede bungalows med flot møblement. Alle bungalows har hårtørrer, aircondition, minibar(mod gebyr), telefon, satellit-tv, safetyboks, elkedel, frilufts-badeværelse(aflukket/afskærmet) med udendørs walk-in-bruser, solsenge, strandhåndklæder og egen terrasse med stole/bord. OBS - i Standard Beach Bungalows forefindes kun udendørs bruser.
Der findes dobbeltværelser med soveplads til maks. 2 - 4 personer

Superior Beach Bungalows (39 m2)
Superior Beach Bungalows er placeret hele vejen rundt om øen – oftest i strandkanten og tæt på lagunen.
Man bor i hyggelige og velindrettede bungalows med pænt møblement. Alle bungalows har, hårtørrer, aircondition, minibar(mod gebyr), telefon, satellit-tv, safetyboks, elkedel, frilufts-badeværelse(aflukket/afskærmet) med udendørs walk-in-bruser, indendørs badekar med brus, solsenge, strandhåndklæder og egen terrasse med borde og stole.
Der findes dobbeltværelser med soveplads til maks. 2-4 personer

Water Bungalows (39 m2)

Water Bungalows er en afdeling for sig selv med 64 bungalows, med adgang via egen badebro. Water Bungalows er bygget på pæle ude i lagunen, med adgang til havet via egen trappe. Når man er indkvarteret her, indtager man måltider i Southern Star restauranten, kun for Water Bungalow gæster. OBS - rejser man med gæster, som bor i anden indkvarteringstype, kan disse ikke spise i samme restaurant. Water Bungalow gæster kan dog benytte main restauranten, men kun mod forespørgsel og reservation i receptionen. 
Man bor i eksklusive velindrettede bungalows med lækkert møblement. Alle bungalows har hårtørrer, aircondition, minibar(mod gebyr), telefon, satellit-tv, safetyboks, elkedel, badeværelse med badekar/brus, solsenge, strandhåndklæder og egen eksklusiv terrasse med borde og stole. Fra terrassen er der en spektakulær udsigt over det smukke hav.
Der findes dobbeltværelser med soveplads til 2-4 personer

Beach Pool Villas (121 m2)
Som noget helt nyt har vi fået disse luksuriøse Beach Pool Villas på programmet. Dette er for dig som ønsker en ferieoplevelse helt ud over det sædvanlige.
Man bor i luksuriøse villaer som indeholder stor privat pool på 18 m2 samt direkte adgang til din egen private strand med parasoller. Udover det, så har du en eksklusiv villa med aircondition, telefon, safetybox, minibar(mod gebyr), strygejern, hårtørrer, strandhåndklæder, udendørs bad, Nespresso maskine og et 65" UHD smart tv.
Kun på efterspørgsel, kontakt os hos VERDN hvis du ønsker at bo i disse villaer.

På alle værelser er der hver dag en gratis flaske vand pr. person (0,5 L), plus gratis the/kaffe (instant kaffe), som kan tilberedes på elkedel.

All Inclusive
OBS - Alle pensionsformer har gældende måltider(drikkevarer A/I) inclusiv på afrejsedagen frem til afrejse mod lufthavnen. På ankomstdagen serveres der ikke måltid.

All Inclusive består af morgen-, middag- og aftensmad, plus frie udvalgte drikkevarer. Alle måltider for Standard og Superior Beach Bungalow gæster indtages i hovedrestauranten, Maaniya Restaurant. Måltider for Water Bungalow gæster foregår i Southern Star Restaurant. Alle andre restauranter på resortet er mod gebyr. Drikkevarerne indtages i ”Main Bar” og angivet steder i nedenstående skema, Alle drikkevarer serveres i glas (ikke flaske/dåse). Minibar på værelset fyldes hver dag op uden beregning med 2 Coca Cola, 2 sprite, 2 tonic el. lemon (alt andet i minibaren er mod gebyr). Se nedenstående oversigt over service til All inclusive gæster samt udleverede All Inclusive program ved ankomst til resortet.Main Bar
10.00-01-00
Beach Bar
10.00-01.00
 Pool Bar
10.00-18.00
Hovedrestaurant -
kun ved spisetider
Vand Ja Ja Ja Ja
The/Kaffe(regular) Ja Ja Nej Ja
Sodavand/
Juice(ikke friskpresset)
Ja Ja Ja Ja
Husets Vin
Rose/rød/vin
Ja Ja Ja Ja
Øl Ja Ja Ja Ja
Spiritus(Gin, Vodka, Rom, Whiskey)
Ja Nej Ja Nej
Udvalgte Cocktails fra menu Ja Nej Nej Nej

Måltider:
Morgen, frokost, aften
Nej Nej Nej Ja

OBS - kun vand, the/kaffe(regular) og juice tilgængeligt ved morgenmad.

Udover ovenstående serveres der hver dag i Coffee-shop kl. 16.00-18.00 the/kaffe(regular), mini snacks/sandwich, kage, vand.
Is og yderligere snacks er ikke en del af All Inclusive. 

De inkluderede drikkevarer fremgår af hotellets vin- & drinkskort. Et udvalg af internationale mærker er tilgængelig. Ekstra betaling for specielle mærkevarer på vin, spiritus, cocktails, champagne, special kaffe og friskpresset juice. Drikkevarer er ikke inkluderet, når man er på udflugt, medmindre det fremgår af udflugtsbeskrivelsen. Der serveres ikke alkohol til personer under 18 år.

Tilkøb Helpension:
9 dage: 1050 kr.
12 dage:1350 kr.
14 dage: 1600 kr.
Børn -50%
Tilkøb All Inclusive:
9 dage: 3400 kr.
12 dage: 4500 kr.
14 dage: 5250 kr.
Børn -50%
 
Læs mere
Hotelfakta
Gratis internet på hotel
 • Afstand til strand 0m
 • Antal værelser 462
 • Afstand til centrum 0m
 • Etager 0
 • Afstand til indkøb m
 • Elevator Nej
 • Afstand til lufthavnen km
 • WiFi (evt. mod gebyr) Ja
 • Antal pools 1
 • Aircondition (evt. mod gebyr) Ja
 • Børnepool Nej
 • Håndklædeservice (evt. mod gebyr) Ja
 • Solsenge Ja
 • Safetyboks (evt. mod gebyr) Ja
 • Parasoller Ja
 • Køleskab Ja
 • Bar Ja
 • Minibar Ja
 • Restaurant Ja
 • Elkedel Nej
 • Mini Marked Nej
 • Kaffemaskine Ja
 • Fitnessrum Ja
 • Hårtørrer Ja
 • Underholdning Ja
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Wellness Ja
 • TV Ja
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Shuttlebus til centrum Nej

Det siger gæsterne

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  
Skriv i vores online gæstebog
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.
  

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: