Maldiverne

Paradis på jord med de smukkeste kridhvide sandstrande og azurblå vand

Maldiverne kan næsten ikke beskrives med superlativer, da det skal opleves med egne øjne.
  • Et vaske ægte ferieparadis
  • 30 grader året rundt
  • Fantastiske koralrev i 30 grader varmt vand
Luk Vindue
Billede 1 af 14

Info om Maldiverne

Maldiverne er det tætteste du kommer på ægte paradis! Det smukke Ø-rige kendetegner sig ved de smukkeste og mest kridhvide sandstrande, omgivet af pool-lignende azurblå laguner.

Hver ø har sit eget koralrev, som omkranser lagunen. Her findes en enestående undersøisk verden med millioner af farvestrålende fisk i alle størrelser. Midt på øerne består floraen fortrinsvis af høje smukke kokospalmer og farvestrålende blomster.

Læs mere

Oplev mere af verden

Vælg en rejse på egen hånd og se frem til unikke ferieoplevelser. Læs mere her.

Gæsternes

Rejsetips om Maldiverne

Antal bedømmelser i alt: 28
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  7   >  

Smukt, fantastisk og enestående paradis

Skrevet af Gitte Vinther Jensen

Dette er stedet... Her er smukt, fantastisk og bare enestående. Alt er perfekt og helt igennem gennemført. Da vi ankom til Maldiverne blev vi sejlet til paradiset med speedbåd, og ikke noget med lang ventetid til tjekind, vi havde på forhånd fået nøglen da vi ankom, ca. 2 timer efter kom vores bagage. Ingen stress ved måltider, da vi havde samme bord hver dag. Der stod 2 cykler til at komme rundt på resortet. Hytten var stor og rummelig og lå ud til havet, som var utrolig smukt, og især solnedgangen var så flot så flot. Poolområderne var perfekte. Delfinturen var en stor oplevelse som også bød på et syn af skildpadder, hvis man vil snorkle kan det også anbefales. Personlet på stedet var urtrolig flinke, og meget smilende og imødekommende, søde guider.Tænk at sige, at man har været på ferie uden at læse ret meget i en bog, det siger da lidt om at det har været en fantastik ferie, bare det at ligge og kigge rundt på strand, vand, kokosnødder, og nyde roen. Alt i alt den meste perfekte ferie man kan ønske sig - vi håber virkelig på et gensyn.

DET ER ET PARADIS PÅ JORD !

Skrevet af Helge og Susanne Ahrnborg

Har nu 2. gang været med på Maldiverne. At vi kom igen taler vel for sig selv. Dette er en oplevelse som alle burde få lov til at få med ”i bagagen”. Super vejr, strande, hytter samt liv under vandoverfladen – samt en restaurant og mad ud over det sædvanlige kombineret med et personale, der til UG forstår og giver en super service. Canareef Resort ligger helt i top. At der denne gang kunne kombineres med nogle dage på naboøen Villingili og her på et ressort, hvor ALT bare lige var ” endnu en stjerne” op. Her er alt hvad man kan begære – så enkelt kan det siges. Mødte revhajer, halvstore rokker, havskildpadder, masser af fisk og koreler i vandet lige under vores vandbungalow. Vi drømmer stadig. Denne kombination af 2 steder er aldeles enestående.

En oplevelse for livet..

Skrevet af Katrine og Jeppe

Har aldrig oplevet noget så fantastisk og luksuriøs! Vi boede i december måned i en water villa, hvilket er den største oplevelse vi indtil nu har fået. Helt fantastisk at bo midt ude i det azur blå vand, springe i direkte fra sin terasse og nærmest ned i et akvarium fuld af farverig fisk. Her er tænkt på ALT ned i mindste detalje, og man bliver virkelig vartet op på alle måder. Maden lige gyldig hvor man spiser på øen er helt fantastisk. Får man denne mulighed er dette en rejse for livet, og en kæmpe oplevelse!

Fantastisk sted!

Skrevet af Katrine

En helt igennem fantastisk rejse med Primo Tours til Canareef Resort. Et skønt og skukt sted, som taget fra et postkort. Vi boede i en sunset villa, hvor man nærmest bor på den hvide sandstrand og med det lækre vand lige udenfor døren. Samtidig kan man også herfra nyde en helt fantastisk solnedgang! Skøn restaurant med flot udsigt og sand som gulv. Lækker og varieret mad. Selvom det er et mindre fly, fungere flyturen uden problmer, og et stort pluds at man slipper for ventetid i lufthvanen samt flyskift. En drømmerejse man bare må opleve!

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.

  

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: