Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Maldiverne

Paradis på jord med kridhvide sandstrande og azurblåt vand

Maldiverne kan ikke beskrives - Maldiverne skal opleves!
  • 30 grader i gennemsnit året rundt – både luft og vand
  • Fantastisk farverigt liv under havets overflade
  • Et ferieparadis, perfekt til afslapning og aktiviteter

Info om Maldiverne

Dette smukke barfodsmekka er det tætteste man kommer på ægte bounty-idyl! Maldiverne kendetegner sig ved de smukkeste og kridhvide sandstrande, omgivet af pool-lignende azurblå laguner. De fleste øer har deres eget koralrev, som omkranser lagunen, og her findes en endnu mere magisk verden under vandet, med millioner af farvestrålende fisk i alle størrelser.

Læs mere

Oplev mere af verden

Du er ikke alene, når du rejser "På egen hånd".

Før afrejsen sørger vi for alt det praktiske med fly, hotel osv.

Under rejsen har du adgang til vores servicetelefon. Der er dog ingen danske rejseledere på vores oversøiske rejsemål - heraf navnet "På egen hånd". Læs mere her.

Om Maldiverne

Maldiverne er et magisk sted i verden, og det tætteste du kommer på et ægte paradis!

Maldiverne kendetegner sig ved de smukkeste og mest kridhvide sandstrande omgivet af azurblå laguner.

Midt på øerne består floraen fortrinsvis af høje smukke kokospalmer og farvestrålende blomster. Omgivelserne på Maldiverne er magiske og særdeles eksotiske, denne kombination ses ikke andre steder i verden – dette er paradis!

Befolkningen på Maldiverne er særdeles imødekommende, og du bliver altid mødt med et smil på læben. De er særdeles servicemindede og venlige af natur. På Maldiverne tales sproget Dhivehi, som kan adskille sig på dialekt i nogle regioner i den sydlige del af Maldiverne. Maldiviske overbevisninger er meget baseret omkring religion og overtro. Hovedparten af den maldiviske befolkning arbejder inden for turistfaget eller fiskeriet.

Vejret på Maldiverne er vidunderligt, og temperaturen er perfekt, og ligger normalt på ca. 30 grader året rundt, og det samme gør havtemperaturen. Vandet er utroligt rent og klart, og der findes en suveræn sigtbarhed, hvilket er fantastisk, når man dykker med snorkel eller med flaske. Der venter store undervandsoplevelser for alle som besøger Maldiverne. Der er store muligheder for at se og svømme med både delfiner, skildpadder og rocker.

Havet omkring Maldiverne er spækket med fisk, grundet koralrevet, og dette skulle gerne forblive gællende. Derfor er der strenge regler omkring fiskeri, du må stadig kun i dag benytte den manuelle fiskemetode, for at bevare fiskestanden. Miljøet og havet omkring Maldiverne er sat i høj fokus, da det er en vigtig livskilde for Maldiverne. Hver ø har sit eget koralrev, som omkranser lagunen, her findes en enestående undersøisk verden med millioner af farvestrålende fisk i alle størrelser.

Disse tusindevis af koralrev skal holdes i live, for at Maldiverne skal eksistere i fremtiden. Det er en stor del af deres levebrød og for at tiltrække turister, som er en stor intægtskilde, så opgaven tages meget seriøst. Det er blandt andet også derfor, at det kan opleves, at der er søgræs i vandet. Dette er nødvendigt, at der er der, for det er en del af Maldiverne og derfor at der kan være det fantastiske liv under havets overflade.