Maldiverne

Paradis på jord med de smukkeste kridhvide sandstrande og azurblå vand

Maldiverne kan næsten ikke beskrives med superlativer, da det skal opleves med egne øjne.
  • Et vaske ægte ferieparadis
  • 30 grader året rundt
  • Fantastiske koralrev i 30 grader varmt vand
Luk Vindue
Billede 1 af 14

Info om Maldiverne

Maldiverne er det tætteste du kommer på ægte paradis! Det smukke Ø-rige kendetegner sig ved de smukkeste og mest kridhvide sandstrande, omgivet af pool-lignende azurblå laguner.

Hver ø har sit eget koralrev, som omkranser lagunen. Her findes en enestående undersøisk verden med millioner af farvestrålende fisk i alle størrelser. Midt på øerne består floraen fortrinsvis af høje smukke kokospalmer og farvestrålende blomster.

Læs mere

Oplev mere af verden

Vælg en rejse på egen hånd og se frem til unikke ferieoplevelser. Læs mere her.

Om Canareef Resort

På Canareef Resort findes kun et hotel, og indkvarteringen foregår i velindrettede villaer, som er placeret rundt om øen langs de smukke og kridhvide strande.

Når du ankommer til øen, oplever du en sjælden varme og ægte velkommenhed fra det servicemindende personale. Du finder dig hurtigt tilrette i din villa, som ligger ved strandkanten, og med det smukke turkise vand uden for døren kan du kun nyde dit ophold.

På hotelresortet findes den overdækkede eksotiske restaurant, hvor du vil få en kolonarisk smagsoplevelse. Maden kan være krydret og stærk, da mange maldiviske retter ofte er meget krydret og stærke. Der vil dog altid være et bredt udvalg af forskellige retter, som ikke vil være stærke og krydret. De yder også en fantastisk service, man får blandt andet tildelt et personligt bord, som er ens eget under hele opholdet. Der er to barer Dhoni Bar og Meera Bar med et stort udvalg og underholdning. De er placeret på hver deres side af receptionen og her finder du også poolområderne.

Derudover er der en souvenirbutik, fitnesscenter, som har åben 24 timer i døgnet, tennisbaner, dykkercenter og meget mere. Vi guider vil også bidrage til underholdningen i form af morgenfitness, petang og kongespil på stranden, fællesspisning m.m. under dit ophold. Der er også rig mulighed for at finde den indre ro, få slappet af, badet i solen og nyde de vidunderlige omgivelser du her på øen er omgivet af hele tiden. Der er mulighed for selvforkælelse i Resortets spa og wellness, hvor kroppen kan slappe helt af og nyde godt af en af de mange behandlinger.

Økologi og bæredygtighed er en selvfølge på Herathera Island, her har man indført forskellige rutiner, for at være mere eller mindre selvproducerende. Man dyrker selv grøntsager, frugt, salat, bananer, citrus, kartofler, krydderier, chili, plus meget mere. Årsagen er at alt skal transporteres med båd til øerne, og det gør udgifterne særdeles høje. Oprindeligt var her kun kokospalmer, sand og koraller.

Man har derfor via kreativitet opbygget et økologisk system, hvor man danner kompost af palmeblade, m.m. og derved har jord til at dyrke træer og planter i. Der findes ingen vand i undergrunden, man har derfor udviklet et system, som omdanner saltvand til ferskvand, gæsterne på øen opfordres derfor til at spare på vandet. Alt hvad der kan genbruges, bliver genbrugt og affald finsorteres. Overskydende metal og aluminium f. eks øl og sodavandsdåser sælges videre til indiske fabrikanter. Alt kød og drikkevarer, m.m. importeres i store containere. 

Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.