Maldiverne

Paradis på jord med de smukkeste kridhvide sandstrande og azurblå vand

Maldiverne kan næsten ikke beskrives med superlativer, da det skal opleves med egne øjne.
  • Et vaske ægte ferieparadis
  • 30 grader året rundt
  • Fantastiske koralrev i 30 grader varmt vand
Luk Vindue
Billede 1 af 14

Info om Maldiverne

Maldiverne er det tætteste du kommer på ægte paradis! Det smukke Ø-rige kendetegner sig ved de smukkeste og mest kridhvide sandstrande, omgivet af pool-lignende azurblå laguner.

Hver ø har sit eget koralrev, som omkranser lagunen. Her findes en enestående undersøisk verden med millioner af farvestrålende fisk i alle størrelser. Midt på øerne består floraen fortrinsvis af høje smukke kokospalmer og farvestrålende blomster.

Læs mere

Oplev mere af verden

Vælg en rejse på egen hånd og se frem til unikke ferieoplevelser. Læs mere her.

Vejret på Maldiverne

På Maldiverne er der altid godt vejr - og det er ikke bare noget vi siger. Her er omkring de 30 grader hele året rundt.

En perfekt temperatur, da der hverken er ulideligt varmt eller for koldt til at efterlade overtøjet i kufferten. 

Det gode vejr gør rejsedestinationen til det ideelle feriemål. På Maldiverne har du nemlig både mulighed for at holde en afslappende badeferie, men du har også de perfekte rammer for at afholde en aktiv ferie. På vores ferieresort kan du opleve alt fra dykning, blandt farverige koraller og farvestrålende fisk, til delfinsafari og vandsport. 

Ligeledes falder temperaturerne heller ikke drastisk om natten, men blot til køligere temperaturer på omkring de 26 grader, hvilket gør det behageligt at sove om natten. 

Klimaet på Maldiverne

På Maldiverne er der et tropisk monsun klima, men fordi øerne er flade og omgivet af vand, så føles det køligere end andre geografiske områder, som også har monsun klima. På Maldiverne falder monsunregnen i deres sommerperiode (april-oktober), hvilket betyder at der på dette tidspunkt af året er mere fugtigt og varmt end resten af året. Dog nyder man gavn af det flade landskab og rammes jævnligt af skønne kølige vindpust fra havet.