Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Maldiverne

Paradis på jord med kridhvide sandstrande og azurblåt vand

Maldiverne kan ikke beskrives - Maldiverne skal opleves!
  • 30 grader i gennemsnit året rundt – både luft og vand
  • Fantastisk farverigt liv under havets overflade
  • Et ferieparadis, perfekt til afslapning og aktiviteter

Info om Maldiverne

Dette smukke barfodsmekka er det tætteste man kommer på ægte bounty-idyl! Maldiverne kendetegner sig ved de smukkeste og kridhvide sandstrande, omgivet af pool-lignende azurblå laguner. De fleste øer har deres eget koralrev, som omkranser lagunen, og her findes en endnu mere magisk verden under vandet, med millioner af farvestrålende fisk i alle størrelser.

Læs mere

Oplev mere af verden

Du er ikke alene, når du rejser "På egen hånd".

Før afrejsen sørger vi for alt det praktiske med fly, hotel osv.

Under rejsen har du adgang til vores servicetelefon. Der er dog ingen danske rejseledere på vores oversøiske rejsemål - heraf navnet "På egen hånd". Læs mere her.

Vejret på Maldiverne

På Maldiverne er der (næsten) altid godt vejr - og det er ikke bare noget vi siger. Her er omkring 30 grader året rundt. En perfekt temperatur, da der hverken er ulideligt varmt eller for koldt, så du kan sagtens efterlade overtøjet i kufferten.

Temperaturen falder ikke drastisk om natten, men blot til køligere temperaturer på omkring de 26 grader, hvilket gør det behageligt at sove om natten.

 

Klimaet på Maldiverne

På Maldiverne er der et tropisk monsunklima, men fordi øerne er flade og omgivet af vand, så føles det køligere end andre geografiske områder, som også har monsun klima. På Maldiverne falder monsunregnen i deres sommerperiode (april-oktober), hvilket betyder at der på dette tidspunkt af året er mere fugtigt og varmt end resten af året. Dog nyder man gavn af det flade landskab og rammes jævnligt af skønne kølige vindpust fra havet.

Vandtemperaturen er ofte den samme som luften, så forvent ikke en iskold dukkert i havet.

Det gode vejr gør rejsedestinationen til det ideelle feriemål. På Maldiverne har du nemlig både mulighed for at holde en afslappende badeferie, i kombination med de perfekte rammer for en aktiv ferie. Aktiviteter som dykning, snorkling, vandsport, delfinsafari, big game fishing, beachvolley, fodbold og meget mere.