Samos

En af de frodigste øer i Grækenland – flotte oliventræer og Nerie-buske i hvide og lyserøde farver

Samos er en vigtig del af Grækenlands historie og byder på meget mere end smuk natur.
  • Samos areal er på 490 km² og har 32.000 indbyggere.
  • Samos højeste punkt er 1.445 m
  • Samos Town og Pytagorien er de mest besøgte byer på øen

Info om Samos

Samos er en smuk og uspoleret græsk perle beliggende i det Ægæiske hav, blot få kilometer fra Tyrkiet. Samos er en af de frodigste øer i Grækenland. Det ses tydeligt når man kører rundt på øen. Der er stort set grønt overalt hele året. Overalt bliver man mødt af de flotte oliventræer og de store, smukke Nerie-buske, som blomstrer i hvide og lyserøde farver.

Læs mere

FAKTA

Samos er en vigtig del af Grækenlands historie og byder på meget mere end smuk natur.

  • Samos areal er på 490 km² og har 32.000 indbyggere.
  • Samos højeste punkt er 1.445 m
  • Samos Town og Pytagorien er de mest besøgte byer på øen

Restauranter

Pythagorion

Symposium

Her spiser man dejlige, velsmagende lokale retter, som serveres i de traditionelle lerkrukker, bl.a. lam i ovn, Stifado og Stamna. På denne restaurant skal man ikke snyde sig selv for at prøve Mezedes. Maden nydes i et helt fantastisk gårdhave miljø med hvide græske statuer, så man virkelig har fornemmelsen af, at man er i det græske.

Elia

I enden af Pythagorions smukke havnepromenade, finder man denne eksklusive restaurant, som har gjort noget ekstra ud af retterne. Et utroligt populært sted, hvor det er godt at være i god tid for at få et bord, så man kan nyde denne hyggelige restaurant, det søde personale, den pæne havnepromenade og den dejlige mad der hører til.

Casa di Roma

Denne restaurant ligger på havnepromenaden og har retter fra hele middelhavsområdet. Man kan finde retter fra bl.a. Tyrkiet, Libanon, Italien og selvfølgelig Grækenland. Betjeningen er i top, og beliggenheden er på havnefronten. God gastronomisk oplevelse. Restauranten er todelt, hvilket giver besøgende bedre muligheder for at få et godt bord.

Samos By
The Garden

Et hyggeligt gårdhavemiljø indbyder til en lækker frokost eller middag i græsk stil på denne restaurant. Restauranten ligger inde mellem gaderne og væk fra trafikken. Der findes et bredt udvalg af traditionelle græske retter, tilberedt efter gode traditioner. Hver fredag og lørdag aften fra kl. 20.30 byder The Garden ind til en stemningsfyldt aften med ægte levende græsk bouzouki musik. Få mere information om denne aften hos din rejseleder.

Kokkari

Kokoras

Nyd frokosten eller middagen direkte ud til vandkanten på denne traditionelle græske taverna, som ligger langs havnefronten. En idyllisk oplevelse. Retterne er velsmagende og her findes et utroligt venligt serveringspersonale.

 

Du er altid velkommen til at kontakte din rejseleder, såfremt du ønsker hjælp til at reserver et bord på en af restauranterne.