Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Fakta

Atmosfærefyldt ferieby
Hyggeligt fiskerleje
Gamle huse i traditionel, græsk stil
Blot 10 km til Samos By

Hyggelig fiskerby

Kokkari er en lille, charmerende fiskerby, der med tiden er blevet en popular ferieby på grund af den ægte, græske atmosfære og de dejlige strande. 

Læs mere

FAKTA

Fakta

Atmosfærefyldt ferieby
Hyggeligt fiskerleje
Gamle huse i traditionel, græsk stil
Blot 10 km til Samos By

Ikon for vejrforhold Temperaturen er 17o Tjek vejret

Kokkari

Kokkari er med sine charmerende, græske huse og de farverige fiskerbåde som taget ud af et postkort. Fiskerbyen med sine blot 800 fastboende, er med tiden blevet en populær ferieby. Kokkari ligger på den nordlige kyst af Samos blot 10 km. fra Samos by med ca. 9.000 indbyggere.

I Kokkari oser der af feriestemning på de hyggelige tavernaer langs byens lille fiskerleje og i de små, charmerende gader omkring torvet. Byen og det hyggelige fiskerleje, der emmer af fred og idyl, har lagt motiv til mange postkort fra øen.

St. Nikolaos kirken i Kokkari er et besøg værd. Her findes nogle af de mere moderne vægmalerier inden for den græsk ortodoxe kirke, og byens gamle damer har deres egen stol med navn, så der altid er plads til dem til søndagens gudstjeneste.

Der er flere populære strande (rullesten) i området, og god mulighed for vandsportsaktiviteter. Kokkari er et godt udgangspunkt for udflugter, hvad enten man er til store naturoplevelser i det bjergrige terræn på øen eller til shopping og sightseeing i Samos By eller Pythagorion.

Fra Kokkari er det muligt at tage lokal bus til to af øens største byer, Samos by eller Karlovassi, ligesom der er taxiholdeplads i centrum.