Samos
En af de frodigste øer i Grækenland – flotte oliventræer og Nerie-buske i hvide og lyserøde farver

Fakta

 • Samos areal er på 490 km²
 • Samos har 32.000 indbyggere.
 • Samos højeste punkt er 1.445 m
 • Samos er en vigtig del for den græske historie
 • Samos Town og Pytagorien er de mest besøgte
  byer på øen
Samos
En af de frodigste øer i Grækenland – flotte oliventræer og Nerie-buske i hvide og lyserøde farver

Fakta

 • Samos areal er på 490 km²
 • Samos har 32.000 indbyggere.
 • Samos højeste punkt er 1.445 m
 • Samos er en vigtig del for den græske historie
 • Samos Town og Pytagorien er de mest besøgte
  byer på øen
Gæsternes

Rejsetips om Samos

Ferie

Skrevet af Lili strand Pedersen

Først vil jeg rose de 2 guider, de var meget hjælpsomme, jeg har aldrig oplevet at guiderne har ringet før en rejse og spurgt om der var nogle spørgsmål ellers glædede de sig bare til vi kom. Hotellet var skøn, dejlig, hjælpsom personale, men der stod godt nok at der var ca 7 km til den nærmeste by men det var i luft linie det tog ca 20 min i bil. Hotellet havde godt nok en bus den kørte hver dag kl 10.35 så var du i byen ca kl.11 den kørte tilbage igen kl.12.30så det var kun 1.30 time det er for lidt så må man tage en taxa hjem som kostede 13 euro. Så manglede vi også at man kunne købe lidt snack evt i pool baren. Så var der poolen den var meget dyb i den lave ende var den 2,20m og i den dybe ende 3 m. Hotellet lille familie hotel med kun ca 50 værelser så man kom til at kende hinanden, trods disse små ting havde vi en rigtig dejlig ferie

FEDFYLDT HOTEL

Skrevet af Marianne Hansen og Erik Th. Clemmensen

Endelig! Efter 40 år med ferier med forældre, svigerforældre, børn og svigerbørn, børnebørn, andre familiemedlemmer og gode venner, har vi holdt ferie helt for os selv. Kun os to. Og hvor har vi været heldige, at vi lige netop valgte Hotel Stratos. Det er jo en fredfyldt plet på Jord, med venlig betjening og dejlig morgenmad - hver dag. Og så ligger hotellet jo lige midt i det hele, som gør en uges ophold værd at leve. Strand, sandstrand, havnefront med mange internationale lystsejlere, fine restauranter med god mad. Jo det var et godt ophold. som tåler gentagelse.

Lille hotel med dejlig atmosfære og meget centralt

Skrevet af Anne Husted

Vi var tre par på ferie sammen sidst i maj. Vi havde en fantastisk dejlig uge på hotel Stratos, som ligger lige i centrum af Pythagorion. Lille, hyggeligt og rent hotel med det mest fantastiske personale. De fortæller gerne, hvad de synes, man skal se på Samos og også om livet som græker i det hele taget. Morgenmaden var fin, og der er mulighed for at spise både inde og ude. Der er en havepavillion, hvor man kan sidde 6 personer at hygge sig sammen, det gjorde vi brug af flere gange. Vi skal tilbage til dette skønne sted og den dejlige ø.

Fantastisk udsigt - dårlig hotel

Skrevet af Hanne Thun stokholm

I sommeren 2017 var vi på ferie på dette hotel. Dengang var det et 3 stjernet og det var det ringeste hotel jeg nogensinde har været på. Vi dansker der var på hotellet var alle enige i, at det måtte primotours gøre bedre. Det glæder mig derfor, at primotours har hørt hvad vi har klaget over og valgt at give hotellet 2 stjerner. Hvis du vil have et sted at sove og selv opleve øen så er det okay men forvent ikke andet. Jo udsigten er den mest fantastiske. Vi rejser stadig med primotours men vælger 4 stjerner fremover.