Samos
En af de frodigste øer i Grækenland – flotte oliventræer og Nerie-buske i hvide og lyserøde farver

Fakta

 • Samos areal er på 490 km²
 • Samos har 32.000 indbyggere.
 • Samos højeste punkt er 1.445 m
 • Samos er en vigtig del for den græske historie
 • Samos Town og Pytagorien er de mest besøgte
  byer på øen
Samos
En af de frodigste øer i Grækenland – flotte oliventræer og Nerie-buske i hvide og lyserøde farver

Fakta

 • Samos areal er på 490 km²
 • Samos har 32.000 indbyggere.
 • Samos højeste punkt er 1.445 m
 • Samos er en vigtig del for den græske historie
 • Samos Town og Pytagorien er de mest besøgte
  byer på øen
Gæsternes

Rejsetips om Samos

Skønt Hotel

Skrevet af Jan Christian Mølsted

Stille og roligt hotel. perfekt til det lidt mere voksne publikum. Virkelig flot have omkring hele hotellet ingen larm fra trafik andre gæster osv. pool samt området omkring er meget lille. Men det er oplagt at man benytter strand med fantastisk udsigt over bugten hvor tun ligende fisk springer i vandet om formiddagen God græsk mad med venlige tjener. Værelser er lidt slidt men pænt og rent. Når der står at hotel ikke er for gangbesværet, skal det tages alvorligt. Vi havde en super uge med lave ingenting på programmet . Til Slut kæmpe ros til rejse leder Gitte hende bør primo holde fat i om muligt.

Fredfyldt og dejligt sted i naturskønne omgivelser

Skrevet af Ann Kristin Granli

Vi søgte efter et roligt sted med udsigt til hav og natur, hvor vi kunne bade i havet og få mad af god kvalitet. Dette hotel kunne levere det hele, og vi fik en ferie, som til fulde levede op til vores forventninger. Det er lige så skønt, som det ser ud på billederne, og vi kan varmt anbefale dette hotel. Det var første gang, vi rejste med Primo Tours, og også dette kan vi varmt anbefale. Alt har fungeret perfekt, lige fra onlinebooking til hjemrejse!

Fantastisk hotel

Skrevet af Kent Pedersen

Vi er netop kommet hjem efter en super dejlig uge på Ino Village hotel. Det er et ægte græsk familieejet hotel med en utrolig hyggelig atmosfære. Her kommer man helt automatisk ned i gear. Det er et mindre hotel, men det er absolut en fordel. Her er stille og roligt, smukt og så hyggeligt. Service niveauet er helt i top, maden er pragtfuld og personalet er så søde og hjælpsomme. Hotellet ligger ca 15 minutters gåafstand fra Samos by, der byder på et væld af hyggelige restauranter og butikker. Et hotel vi varmt kan anbefale, og som vi uden tvivl vil vende tilbage til.

Ferie

Skrevet af Lili strand Pedersen

Først vil jeg rose de 2 guider, de var meget hjælpsomme, jeg har aldrig oplevet at guiderne har ringet før en rejse og spurgt om der var nogle spørgsmål ellers glædede de sig bare til vi kom. Hotellet var skøn, dejlig, hjælpsom personale, men der stod godt nok at der var ca 7 km til den nærmeste by men det var i luft linie det tog ca 20 min i bil. Hotellet havde godt nok en bus den kørte hver dag kl 10.35 så var du i byen ca kl.11 den kørte tilbage igen kl.12.30så det var kun 1.30 time det er for lidt så må man tage en taxa hjem som kostede 13 euro. Så manglede vi også at man kunne købe lidt snack evt i pool baren. Så var der poolen den var meget dyb i den lave ende var den 2,20m og i den dybe ende 3 m. Hotellet lille familie hotel med kun ca 50 værelser så man kom til at kende hinanden, trods disse små ting havde vi en rigtig dejlig ferie

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!