Billige restpladser i marts og april. Fra kun kr. 3.498,- med gratis golf, spa, vandreture, tennis og lån af cykler - se mere her

Samos

En af de frodigste øer i Grækenland – flotte oliventræer og Nerie-buske i hvide og lyserøde farver

Samos er en vigtig del af Grækenlands historie og byder på meget mere end smuk natur.
 • Samos areal er på 490 km² og har 32.000 indbyggere.
 • Samos højeste punkt er 1.445 m
 • Samos Town og Pytagorien er de mest besøgte byer på øen

Info om Samos

Samos er en smuk og uspoleret græsk perle beliggende i det Ægæiske hav, blot få kilometer fra Tyrkiet. Samos er en af de frodigste øer i Grækenland. Det ses tydeligt når man kører rundt på øen. Der er stort set grønt overalt hele året. Overalt bliver man mødt af de flotte oliventræer og de store, smukke Nerie-buske, som blomstrer i hvide og lyserøde farver.

Læs mere

FAKTA

Samos er en vigtig del af Grækenlands historie og byder på meget mere end smuk natur.

 • Samos areal er på 490 km² og har 32.000 indbyggere.
 • Samos højeste punkt er 1.445 m
 • Samos Town og Pytagorien er de mest besøgte byer på øen
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 12o Tjek vejret
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Grækenland - Samos

Udflugter på Samos

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Samos. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Mandag I Grækernes Fodspor Voksen 45€ / Børn 22,50 € (frokost ej inkluderet)
Tirsdag Captains BBQ – bådtur Voksen €45 / Børn €22,5
Onsdag Pythagorio By Night Voksen €12 / Børn €6
Søndag og Torsdag Tyrkiet og Efesos Voksen €90 / Børn €45. I Tyrkiet betales €11 i havneskat direkte til havnepolitiet.
Mandag og Fredag Patmos - guided tur Voksen €75 / Børn €37,5. Entré til grotten og Johannes Klostret €6 pr. person. Betales direkte ved seværdigheden.
Mandag og Fredag Patmos - på egen hånd Voksen €50 / Børn €25
Søndag og Torsdag Tyrkiet Voksen €55 / Børn €27,5. I Tyrkiet betales €11 i havneskat direkte til havnepolitiet.
Generel information
Udflugtsdag Mandag

I Grækernes Fodspor

I Grækernes Fodspor er en rigtig god måde at starte ferien med, da du her får det bedst mulige kendskab til øen, kulturen og den smukke natur. Du tager med en af dine dygtige rejseledere ud for at opleve øen i bus. Vi kommer til at køre langs de høje bjerge, dybe dale og gennem den ubeskrivelige natur. Først spoler vi tiden tilbage når vi på turens første stop, følger munkenes fodspor ind på Timios Stavros’ kloster, hvor du vil blive klogere på grækernes religion, kultur og livstil. Efterfølgende vil du blive taget med ind i en verden af keramik, hvor håndværkeren Timos vil vise os sine specielle metoder, hvor håndværket siger mere end 1000 ord. På turen vil der være indlagt et frokost stop på en hyggelig græsk taverna i området ved Potami. Efter frokost stoppet, skal vi besøge den økologiske olivenoliefabrik, hvor øens befolkning samles for at lave sin olivenolie. Turen sluttes af med et besøg ved en lokal vinproducent, hvor der vil være en lækker vinsmagning af de kendte Samos vine. 

Priser i EURO: Voksen 45€ / Børn 22,50 € (frokost ej inkluderet)
Huskeliste
 • Billet
 • Penge
 • Tøj til dækning af skuldre og knæ
 • Gode sko eller sandaler
 • Kamera
Udflugtsdag Tirsdag

Captains BBQ – bådtur

Bådturen er for vandehunde og for dem, der bare gerne vil slappe af en hel dag og nyde en skøn sejltur langs Samos’ smukke kyststrækning, hvor du virkelig har mulighed for at studere de mange klippeformationer øen byen byder på. På sejlturen vil der være badestops, hvor der vil være god mulighed for snorkling i det krystalklare vand. Efter et stykke sejlads går vi ombord på stranden Megali Laka, der ikke er mulig at komme til i bil. På stranden er der en lille hyggelig kirke, hvor du kan tænde et lys for en person du har kær. Et af højdepunkterne på turen er når kaptajnen og hans besætning tilbereder en lækker grillet frokost, som er inkluderet i turen. Kaptajnen har en kæreste som er med på turen. Det er Lisa, som er dansk, og hun er for det meste med på turen.

Priser i EURO: Voksen €45 / Børn €22,5
Huskeliste
 • Billet
 • Penge til drikkevarer
 • Badetøj
 • Solcreme
Udflugtsdag Onsdag

Pythagorio By Night

Pythagorio By Night er for dig, der godt kunne tænke dig at udforske den mest turistede by på Samos. Normalt bor der kun 1600 mennesker i byen, men i højsæsonen bliver dette tal tredoblet. Byen er utrolig hyggelig og har en rigtig charmerende atmosfære og havnepromenade. Byen er velbevaret, og mange dele af byen er optaget som medlem af UNESCO’S verdensarv. I kan ved en af os rejseledere bestille transfer direkte til Pythagorio. Det er både nemt og billigt

Priser i EURO: Voksen €12 / Børn €6
Udflugtsdag Søndag og Torsdag

Tyrkiet og Efesos

Tyrkiet og Efesos er din mulighed for at besøge en hel anden verdensdel og ikke mindst den ca. 2000 år gamle ruinby Efesos. Tykiet ligger nemlig kun 1,2 km fra Samos. På denne tur er det muligt at opleve Tyrkiet på egen hånd og benytte al tiden på shopping i den store Bazar i havnebyen Kusadasi eller tage på opdagelse i Efesos, som er 2000 år gammel og indeholder arkæologosle ruiner. Turen til Efesos vil blive kørt af en engelsktalende lokalguide. Efter besøget kommer du tilbage i havnebyen Kusadasi, hvor bazaren kan udforskes og muligeden for at prutte om priser er stor.

Priser i EURO: Voksen €90 / Børn €45. I Tyrkiet betales €11 i havneskat direkte til havnepolitiet.
Huskeliste
 • Billet
 • Pas
 • Penge (Euro) + €10 til havneafgift i Tyrkiet
 • Solcreme
 • Evt. badetøj
Udflugtsdag Mandag og Fredag

Patmos - guided tur

Naboøen, der er så ubeskrivelig charmerende med alle sine hvide huse. Rigtig græsk stil. Tag med den engelsktalende lokalguide ned i den grotte, hvori Evangalisten Johannes skrev Apokalypsen, hans åbenbaring. Johannes Klostret ligger på toppen med sin utrolig smukke kirke med originale vægmalerier, med udsigt ud over øens flotte små huse med de flade tage. Om eftermiddagen er der tid til at gå rundt i den smukke havneby og nyde en frokost ved vandet.

Priser i EURO: Voksen €75 / Børn €37,5. Entré til grotten og Johannes Klostret €6 pr. person. Betales direkte ved seværdigheden.
Huskeliste
 • Billet
 • Penge
 • Tøj til at dække skuldre og knæ
 • Evt. badetøj
 • Solcreme
Udflugtsdag Mandag og Fredag

Patmos - på egen hånd

Naboøen, der er så ubeskrivelig charmerende med alle sine hvide huse. Rigtig græsk stil. Her har man mulighed for at besøge den grotte, hvori Evangalisten Johannes skrev Apokalypsen, hans åbenbaring. Johannes Klostret ligger på toppen med sin utrolig smukke kirke med originale vægmalerier, med udsigt ud over øens flotte små huse med de flade tage. Om eftermiddagen er der tid til at gå rundt i den smukke havneby og nyde en frokost ved vandet.

Priser i EURO: Voksen €50 / Børn €25
Udflugtsdag Søndag og Torsdag

Tyrkiet

Tidsrum fra ca. kl. 07.00-19.00

 

 

 

Priser i EURO: Voksen €55 / Børn €27,5. I Tyrkiet betales €11 i havneskat direkte til havnepolitiet.

Generel information

Pris på transfer t/r til følgende udflugter: Captains BBQ, Patmos og Tyrkiet: €8

Information om pris på udflugten, udflugtens varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugten oplyses på destinationen.

NB! Ved betaling med kort eller APP pålægges et administrationsgebyr på kr. 25 pr. transaktion.

 • Vær opmærksom på at visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid.
 • Udflugter skal tilmeldes senest på hoteltræf dagen inden og kan IKKE tilmeldes eller aflyses pr. telefon.
 • Alderen for børn er til og med 11 år!
 • Der skal tages forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer, så som vejret eller ved for få tilmeldte.
 • Ved aflysning grundet sygdom skal lægeerklæring forevises for refundering.
 • Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører, hvor engelsktalende rejseledere kan forekomme
 • Udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen