Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Paleros

Oplev det autentiske Grækenland med smukke strande og uspolerede omgivelser

Info om Paleros

Paleros er en lille hyggelig ferieby med smukke strande og uspolerede omgivelser. Kort fortalt emmer området af ægte græsk charme, når det er bedst. Den lille ferieby er en perfekt kombination af ranke bjergkæder og azurblåt hav. 

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Paleros:

Thalassa Hotel
m/Mini All Inclusive

Se hotellet her

Grækenland - Paleros

Udflugter i Paleros

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter i Paleros. Udflugsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Cruise med Delfiner

Denne dag vil vi se delfiner i det fri, bade i det klare blå hav og se den smukke græske natur fra havets overflade. Vi bliver kørt til Preveza, hvor vi derefter vil bevæge os langs havnen, hvor båden, Amvrakikos, afventende hviler ved kajen og venter på os. Vi sejler ud fra Preveza havn og bevæger os ud i den Ambrancianske golf, hvor vi vil få de helt fantastiske delfiner af se. I løbet af dagen vil der være et spise- og badestop, hvor vi hopper i fra båden og ned i det lækre azurblå hav. Resten af turen foregår nu på båden, hvor vi kan nyde Grækenlands fantastiske natur, til vi når tilbage til Preveza. På båden vil det være en god ide at medbringe drikkelse og snack. Der vil være drikkelse til maden. Maden består af fisk fra havet, kød, salat og en form for kartofler. Husk: Solcreme, badetøj, håndklæde, evt. snacks til turen. (En trøje i ydersæsonen, da det kan være lidt køligt på båden). Praktisk: Alt efter hotel bliver man hentet omkring kl. 08:00 og kan forvente sig at være tilbage i Paleros omkring kl. 14:30- 15:00. Frokost er inkluderet.

Vonitsa Marked

Tag med på den hyggeligste tur til den lokale by, Vonitsa. Bussen vil sætte os af tæt på det lokale frugtmarked, hvor der vil være rig mulighed for at købe de mest friske og lokalproducerede grøntsager.i byen. Det oser af græsk stemning og rigtig lækkert, lokalt frugt og den helt rigtige stemning på markedet.   Efter besøget på markedet, vil vi køre op til det gamle slot i Vonitsa. Her vil man kunne gå og opleve slottet på tæt hånd og nyde den helt fantastiske udsigt over den smukke Ambrancianske golf og Vonitsa by. Derefter tager vi ned og går en tur igennem den smukke skov omkring slottet og tilbage til byen, hvor du kommer helt tæt på de lokale bygninger, såsom bager og kirker.  Sidste stop på turen, er den helt fantastiske lille ø ved navn Kokumenitsa, som ligger ude i vandet og kan ses tydeligt fra promenaden. Der er et helt skovområde med mulighed for et flot kig ind til byen.

Hades floden og Parga

Herkules, Zeus, Hades, Hera og Afrodite. Nogle vil straks tænke på Disney filmen om Herkules, mens andre får ledt tankerne hen på den græske mytologi. Om det er barns minder eller religion, du associerer disse navne med, er du på rette spor. Ligegyldigt hvor dine tanker bliver ført hen, så træder vi et lille skridt ind i de Græske Guders verden, når vi på denne tur har mulighed for at sejle op af den turkisblå flod, som efter sigende skulle lede til Hades dødsrige. Første stop på turen er ved Hadesfloden, hvor vi sejler op langs floden. Betalte du ikke bådmanden for at komme ned til dødsriget, kan du følge med videre til næste stop, Parga. Inden vi bevæger os ned til kysten, skal vi op over byen hvorfra vi har adgang til slottet, som beretter om en lang og krigsfuld historie. Fra borgen tager vi trapperne, som fører os gennem de små fine lokale gader og ned til havnefronten. Inden turen går hjem, får I tid til at boltre jer i Pargas små gader blandt de pastelfarvede huse, butikker, cafeer og krystalklare vand, som omgiver byen. Her er der tid til at I kan finde noget godt at spise, sightseeing eller tage en dukkert i det lækre klare vand.