Paleros

Oplev det autentiske Grækenland med smukke strande og uspolerede omgivelser

Den lille ferieby er en perfekt kombination af ranke bjergkæder og azurblåt hav. 
  • Paleros ligger på det græske fastland med ca. 3000 lokale indbyggere
  • "Paleros" fik sit navn i 2004, da flere små landsbyer blev samlet
  • Nogle af bygningsværkerne i bjergene er dateret helt tilbage til år 2000 f.kr.
Luk Vindue
Billede 1 af 35

Info om Paleros

Paleros er en lille hyggelig ferieby med smukke strande og uspolerede omgivelser. Kort fortalt emmer området af ægte græsk charme, når det er bedst. Den lille ferieby er en perfekt kombination af ranke bjergkæder og azurblåt hav. 

Læs mere

Paleros er godkendt!

I Paleros finder du de perfekte rammer for en rigtig go' ferieoplevelse for både familier og par - omend du søger en afslappende daseferie ved områdets eventyrlige strande eller oplevelsesrige seværdigheder har Paleros noget for alle.

Venlig hilsen

Bjarke
Direktør/ejer

Grækenland - Paleros

Udflugter i Paleros

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter i Paleros. Udflugsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Søndag kl. 08.20-19.00 Bådtur til nærliggende øer Voksen 45€ / Barn 22,5€
Mandag kl. 08.20-13.00 Vonitsa marked Voksen 33€ / Barn 16,5€
Tirsdag kl. 08.30-15.00 Cruise med delfiner Voksen €58 / Børn 0-12 år €29
Onsdag kl. 09.00-16.30 Hades floden og Parga Voksen 49€ / Barn 24,5€
Generel information
På egen hånd - Tur forslag
På egen hånd Meteora - "Himlens søjler"
På egen hånd Besøg naboøen Lefkas
Udflugtsdag Søndag kl. 08.20-19.00

Heldagsudflugt

Bådtur til nærliggende øer

Her vil I få en hel dag på havet hvor I vil komme omkring øerne i det Ioniske hav og forbi nogle af Grækenlands smukkeste strande. Der vil være rig mulighed både for at bade på turen og også opleve noget kulturelt som den gamle by Fiskardo på Kefalonien.

OBS. Turen er uden dansk rejseleder

Frokost er ikke inkluderet i prisen

Priser i EURO: Voksen 45€ / Barn 22,5€
Udflugtsdag Mandag kl. 08.20-13.00

Halvdagsudflugt

Vonitsa marked

Mandag er lig med det lokale marked i Vonitsa, som findes kun 20 min. fra Paleros. Vi starter med at se det lokale marked. Hvorefter vi besøger toppen af byen, hvor vi besøger Vonitsa slot, med panoramisk udsigt udover landskabet. Sidenhen begiver vi os ned i byen, hvor i har tid på egen hånd. Hvor i kan gå på opdagelse i de græske gader eller nyde en kop kaffe med udsigt til golfen, der dannede slagmark for kampene om Actium.

Frokost er ikke inkluderet i prisen. Entre til slottet er ikke inkluderet, men koster 3 euro pr. person.

Priser i EURO: Voksen 33€ / Barn 16,5€
Udflugtsdag Tirsdag kl. 08.30-15.00

Halvdagsudflugt

Cruise med delfiner

Tag med ud i den Ambracian golf og oplev delfiner på tæt hånd og i deres rette element. Kribler det i fingrene og længes du efter en dag på havet? Denne dag vil vi se delfiner bade i det klare blå hav og få mulighed for at besøge en af de hyggelige byer i nærområdet på egen hånd og der vil være tid til frokost.
Dagen er prydet med helt fantastiske oplevelser med frie dyr, smuk natur, sightseeing på egen hånd og en hyggelig dag ombord på båden.

OBS: Frokost ikke inkluderet, god ide at medbringe snack undervejs.

Priser i EURO: Voksen €58 / Børn 0-12 år €29
Udflugtsdag Onsdag kl. 09.00-16.30

Heldagsudflugt

Hades floden og Parga

Vi træder et skridt eller to tilbage i tiden når vi på denne tur sejler op af den turkisblå Hadesflod, der får mange til at tænke på Disney filmen om Herkules og de Græske guder. For at lede tankerne væk fra de døde bevæger vi os mod den pastelfarvet by, Parga. Med visit på slottet, der hæver sig over byen og frokost ved den fine havnepromenade er denne tur den perfekte blanding af spændende historie, der vækkes til live, og en af de mest charmerende byer på den græske vestkyst.

Frokost er ikke inkluderet. Bådtur på Hades floden er ikke inkluderet, men koster 8 euro pr. person.

Priser i EURO: Voksen 49€ / Barn 24,5€

Generel information

Information om pris på udflugten, udflugtens varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugten oplyses på destinationen.

NB! Ved betaling med kort eller APP pålægges et administrationsgebyr på kr. 25 pr. transaktion.

  • Vær opmærksom på at visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid.
  • Udflugter skal tilmeldes senest på hoteltræf dagen inden og kan IKKE tilmeldes eller aflyses pr. telefon.
  • Alderen for børn er til og med 11 år!
  • Der skal tages forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer, så som vejret eller ved for få tilmeldte.
  • Ved aflysning grundet sygdom skal lægeerklæring forevises for refundering.
  • Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører, hvor engelsktalende rejseledere kan forekomme
  • Udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen

På egen hånd - Tur forslag

Hvad skal man ud at se i Paleros, når man har lejet en bil eller en scooter?

Det har vi hos Primo Tours nogle forslag til. Hvis du har spørgsmål til turene på egen hånd, er du altid velkommen til at kontakte din rejseleder. God fornøjelse og fortsat ”Rigtig go’ ferie”.

Udflugtsdag På egen hånd

Meteora - "Himlens søjler"

Besøg området Meteora på egen hånd, som byder på en række unikke og imponerende stejle bjergformationer med antikke, ortodokse klostre på toppen. Området kaldes ”himlens søjler” og er mildest talt et imponerende syn, når man står for foden af de svimlende stejle klippeformationer og kigger op mod de urgamle bygninger. Klostrene er opført direkte på klippens top, hvor de næsten ser ud til at vippe på den yderste kant. Klippesøjlerne, der består af brune sandsten, er mere end 60 mio. år gamle, hvor flere er hele 300 meter høje. I disse klostre har der boet munke siden det 11. århundrede, hvor munken Athanasios grundlagde det første kloster på klippen, som han navngav Meteoron – som betyder ”svæver mellem himmel og jord”. Fra da af, blev alle klippersøjlerne og de tilhørende klostre kaldt for Meteora. Her kan du med fordel besøge de to klostre, hvor man virkelig får en forståelse for, hvor langt væk fra civilisationen man er, og hvordan munkene har levet isoleret fra verdenen omkring dem.

Huskeliste

Den bedste måde at besøge Meteora på, er ved at leje en bil, som vores dygtige rejseledere selvfølgelig kan være dig behjælpelig med. 

Udflugtsdag På egen hånd

Besøg naboøen Lefkas

Blot 30 min kørsel fra Paleros ligger Lefkas og den hyggelige, lokale Lefkas By. Ønsker man at gå på opdagelse i de hyggelige små gader, handle souvenirs og gode lokale produkter i de mange forretninger eller sidde og nyde en iskaffe eller mythos på en fortorvscafé på byens torv, så har man rig mulighed for, at mærke byens atmosfære og få et godt lokalt måltid på et af de lækre spisesteder inden turen går tilbage til Paleros.

Er du alligevel på Lefkas, kan vi varmt anbefale dig at besøge Porto Katsiki stranden.

Huskeliste

Den bedste måde at besøge Lefkas på, er ved at leje en bil, som vores dygtige rejseledere selvfølgelig kan være dig behjælpelig med. 

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: