Ved ankomst til Parga, mødes vi ved det store anker midt på havnepromenaden kl. 17:30. Her vil der fortælles om Jomfru Marias kirke, som ligger lige udenfor Parga. Blandt de skæve gader ligger det lille autentiske olivenoliemuseum, Paragaea, som tager os med tilbage i tiden. Her udvandt man før i tiden olivenolie med håndkraft og remedier, der stadig den dag i dag er bevaret, og os rejseledere giver en guidet tur på museet. Vi får herefter mulighed for at smage på de forskellige olivenolier, tapenader og olivendressinger - alt sammen produceret af selv samme familie. Bagefter tager vi gåturen op til den velbevarede borgruin, som vi finder på toppen af en bakke med fantastisk udsigt over byen og det Ioniske øhav. Her er der rig mulighed for at tage det perfekte feriebillede, og gå på opdagelse i den forhistoriske stortid. Borgen blev bygget i det 11. århundrede, og blev i sin tid brugt til at beskytte byen mod pirater og tyrkere fra både fastlandet og havet. Afslutningsvis kan man vælge at spise med os rejseledere på den lækre restaurant, Aegis, på egen regning eller blot begive sig videre i byen på egen hånd. Vi håber på at se jer.