Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Thailand

Fantastiske bountystrande, eventyrlige jungler og blændende naturoplevelser - Thailand har det hele

I Thailand får du alt det bedste fra Asien i ét land.
  • Smukke strande, frodig natur og pulserende storbyliv
  • Velbevarede kulturskatte og en spændende historie
  • Små perler hvor bølgerne fra vandet er det, der larmer mest

Thailand

Thailand er et kæmpe land med så utrolig mange muligheder. Hvad enten du ønsker hvide sandstrande, eksotisk mad, bjergtagende natur, glimtende templer, munke i orange klæder, landsbyer, hvor grise lystigt løber rundt under pælehusene, billig shopping, romantiske strande, et gæstfrit folkefærd ...så har Thailand det hele!

Læs mere

Rejser til Thailand

Fra Billund: Mandag d. 22. og fredag d. 26. januar 2024
Fra København: Mandage og søndage i januar og februar 2024
Fra Aalborg: Mandag d. 22. og fredag d. 26. januar 2024

Før afrejsen sørger vi for alt det praktiske med fly, hotel osv.

Under rejsen har du adgang til vores servicetelefon. Der er dog ingen danske rejseledere i Thailand - kun lokale samarbejdspartner. Læs mere her.

THAILAND

Det bedste af Asien i ét land

Thailand kan opfylde enhver feriedrøm, og det gæstfrie land inviterer til oplevelser for livet. Thailand er populært for såvel familier som individuelle rejsende, og oplevelserne står i kø, hvad enten du ønsker at udforske junglen, slappe af på en hvid bountystrand eller opleve pulserende byliv.

I Thailand har vi hoteller i flere fantastiske områder:

Khao Lak

Khao Lak ligger kun omkring 2 timers kørsel nord for Phuket, og er en rolig og afslappende destination i Thailand – fyldt med udflugtsmuligheder. I Khao Lak finder I en lang kyststrækning, der er præget af gyldne strande, så langt øjet rækker, og med kort afstand til både bounty-øer, regnskov og byliv.

Læs mere om Khao Lak og se hoteller her

Phuket

Phuket er den største ø i Thailand, der især er kendt for de kridhvide strande, palmer, og muligheden for masser af aktiviteter på både land og til vands – en fantastisk destination, for skøn badeferie! Om man er ude efter masser af afslapning, kolde drinks, og roligt hav, eller om man vil på shoppetur, og på opdagelse på de lokale restauranter og barer – så har Phuket det hele.

Læs mere om Phuket og se hoteller her