Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Hua Hin

Thailands royale badeby

Info om Hua Hin

Blot et par timers kørsel fra Bangkok ligger Hua Hin, hvor kongen bor fast. Her findes nogle af Thailands bedste hoteller og overalt emmer Hua Hin af kongelig stemning med den gule royale farve og smukke skibe, som ligger i lige linje ud for kongens palads. 

Læs mere

Rejser til Thailand

Fra Billund: 22. og 26. januar 2024
Fra København: Mandage i januar og februar 2024
Fra Aalborg: 22. og 26. januar 2024

Før afrejsen sørger vi for alt det praktiske med fly, hotel osv.

Under rejsen har du adgang til vores servicetelefon. Der er dog ingen danske rejseledere i Thailand - kun lokale samarbejdspartner. Læs mere her.

Rejser til Hua Hin i Thailand

Blot et par timers kørsel fra Bangkok ligger Hua Hin, hvor kongen bor fast. Her findes nogle af Thailands bedste hoteller og lækkert seafood.
Overalt emmer Hua Hin af kongelig stemning med den gule royale farve og smukke skibe, som ligger i lige linje ud for kongens palads. Der er garanti for et lækkert ophold på nogle af Thailands bedste hoteller: Blandet andet er der i de senere år skudt flere lækre designhoteller op i byen.
Solstol og store oplevelser

Udover lækre strande er der mange gode spisesteder i Hua Hin, både de kendte seafood-restauranter i centrum, men også de mere hippe lounge-restauranter på strandene nord og syd for byen.

Vil man opleve lidt mere end god mad og skønt strandliv i løbet af ferien, er der også mange små udflugtsmuligheder i og omkring byen - såsom den kongelige togstation, de 13 verdensklasse golfbaner, gode vandreture ved abebjerget samt Tempel Landsbyen, flere nationalparker, vandfald og meget mere.

Om aftenen åbner et af Thailands bedste natmarkeder, hvor både lokale og turister samles. Rundt om i byen sørger små barer, cafeer og flere steder med live-musik for en dejlig aftenstemning.
Rejser til Hua Hin

Skal du til den gamle kongelige ferieby Hua Hin, ankommer du til Bangkok Lufthavn. Har du bestilt transfer, som vi anbefaler, venter jeres chauffør på jer med et skilt i eller udenfor lufthavnen. Når I har været igennem paskontrollen og herefter har modtaget jeres bagage, går I blot videre ud af Gate A eller Gate B og videre til svingdør nr. 6, hvor jeres chauffør venter.