Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Khao Lak

Rolige, og billedskønne omgivelser

  • Billedskønne omgivelser
  • Kilometer lange strande
  • En rolig atmosfære

Info om Khao Lak

Khao Lak ligger kun omkring 2 timers kørsel nord for Phuket, og er en rolig og afslappende destination i Thailand – fyldt med udflugtsmuligheder. I Khao Lak finder I en lang kyststrækning, der er præget af gyldne strande, så langt øjet rækker, og med kort afstand til både bounty-øer, regnskov og byliv.

Læs mere

Rejser til Thailand

Fra Billund: 22. og 26. januar 2024
Fra København: Mandage i januar og februar 2024
Fra Aalborg: 22. og 26. januar 2024

Før afrejsen sørger vi for alt det praktiske med fly, hotel osv.

Under rejsen har du adgang til vores servicetelefon. Der er dog ingen danske rejseledere i Thailand - kun lokale samarbejdspartner. Læs mere her.

 

Udflugter Khao Lak

Hvis I gerne vil på nogle udflugter, mens I bor i Khao Lak har vi nogle anbefalinger til jer. I behøver ikke at booke på forhånd – der ligger på gaderne i byen, små butikker, der sælger alle de populære udflugter. I kan derfor blot finde inspiration her, og så booke, efter I er ankommet til området.

Vi kan især anbefale jer følgende udflugter:

Snorkling og dykning Fra Khao Lak er der mange dykker- og snorkleture, hvor man kan tage ud og udforske undervandslivet omkring kalkstensklipper, eller tage en tur til bounty-øen Similan Island. Her kan kombinere bountystrande med farverigt og livligt undervandsliv, med massevis af koraller og tropiske fisk.

Khao Sok Nationalpark Tag en tur til Khao Sok nationalpark – her er der mange forskellige typer udflugter, som man kan tage på. Der er både trekking, kanoture, elefantreservat og Cheow Lan Lake. Vi vil især anbefale jer, at tage på tur til Cheow Lan Lake – her får man virkelig den fulde oplevelse af den smukke og utrolige natur i Khao Sok Nationalpark. Og så ligger nationalparken kun 1 times kørsel fra Khao Lak.