Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Krabi

Bounty-øer med smukke koralrev omkring

FAKTA

- Bounty-øer med smukke koralrev
- Lækre, kilometerlange strande
- Restauranter og barer

Rejser til Krabi

Krabi er indbegrebet af det Thailandske postkort – lækre, kilometerlange strande, store kalkstensklipper der bryder op af det rolige hav, bounty-øer med smukke koralrev omkring, og selvfølgelig lækker lokal streetfood, masser af hyggelige butikker, restauranter og barer. ALT hvad man har brug for, på en rejse til Thailand.

Læs mere

Oplev mere af verden

Du er ikke alene, når du rejser "På egen hånd".

Før afrejsen sørger vi for alt det praktiske med fly, hotel osv.

Under rejsen har du adgang til vores servicetelefon. Der er dog ingen danske rejseledere på vores oversøiske rejsemål - heraf navnet "På egen hånd". Læs mere her.

 

Udflugter Krabi / Ao Nang

Hvis I gerne vil på nogle udflugter, mens I bor i Krabi, Ao Nang, har vi nogle anbefalinger til jer. I behøver ikke at booke på forhånd – der ligger på gaderne i byen, små butikker, der sælger alle de populære udflugter. I kan derfor blot finde inspiration her, og så booke, efter I er ankommet til området.

Vi kan især anbefale følgende udflugter:

En tur til Railay Bay Railay Bay ligger lige udenfor Ao Nang, og er en lille lukket bugt, som man kun kan sejle til. Railay Bay gemmer på den bedste strand på Thailands fastland – ikke mange hoteller, kridhvidt sand, og så er det lavvandet, med rolige bølger. Udsigten fra bugten og stranden er prydet af høje kalkstensklipper, og vi vil især anbefale jer, at blive og opleve solnedgangen herfra. HELT fantastisk!

Besøg et Elefantreservat Her er der ingen elefantridning, men derimod elefanter, der er blevet reddet fra et arbejdsliv, og som nu lever i allerbedste velgående. Her kan I hjælpe med at lave mad til elefanterne og fodre dem, og være med, når de skal på deres daglige badetur i mudderpølen og floden. En kæmpe oplevelse for alle aldre!

Snorkling og dykning Undervandslivet er rigt omkring de mange kalkstensklipper, og der er derfor mange spændende snorkle- og dykkerture man kan tage på i området. Tag på tur ud i det klare hav, og tag på opdagelse i den farverige verden under vandet, omgivet af tropiske fisk i alle farver og former.