Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Phuket

Kridhvide paradisstrande

  • Kridhvide paradisstrande
  • Byliv, restauranter og alting
  • Udforske undervandslivets farver, fisk og koraller.

Info om Phuket

Phuket er den største ø i Thailand, der især er kendt for de kridhvide strande, palmer, og muligheden for masser af aktiviteter på både land og til vands – en fantastisk destination, for skøn badeferie! Om man er ude efter masser af afslapning, kolde drinks, og roligt hav, eller om man vil på shoppetur, og på opdagelse på de lokale restauranter og barer – så har Phuket det hele.

Læs mere

Rejser til Thailand

Fra Billund: 22. og 26. januar 2024
Fra København: Mandage i januar og februar 2024
Fra Aalborg: 22. og 26. januar 2024

Før afrejsen sørger vi for alt det praktiske med fly, hotel osv.

Under rejsen har du adgang til vores servicetelefon. Der er dog ingen danske rejseledere i Thailand - kun lokale samarbejdspartner. Læs mere her.


Udflugter Phuket

Hvis I gerne vil på nogle udflugter, mens I bor i Phuket, har vi nogle anbefalinger til jer. I behøver ikke at booke på forhånd – der ligger på gaderne i byen, små butikker, der sælger alle de populære udflugter. I kan derfor blot finde inspiration her, og så booke, efter I er ankommet til området.

Vi kan især anbefale jer følgende udflugter:

Khao Sok Nationalpark Tag en tur til Khao Sok nationalpark – her er der mange forskellige typer udflugter, som man kan tage på. Der er både trekking, kanoture, elefantreservat og Cheow Lan Lake. Vi vil især anbefale jer, at tage på tur til Cheow Lan Lake – her får man virkelig den fulde oplevelse af den smukke og utrolige natur i Khao Sok Nationalpark. Og så ligger nationalparken kun 1 times kørsel fra Khao Lak.

Snorkling og dykning Fra Phuket er det nemt at komme på spændende udflugter med sin snorkelmaske eller leje en lufttank. Omkring Phuket er der mange forskellige dykkerdestinationer, så book en tur ud på havet, og tag på opdagelse i Thailands farverige og tropiske undervandsliv med koraller og massevis af forskellige fisk