Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Maldiverne er tilbage med Primo Tours "på egen hånd"

Det kan godt være, at Primo Tours ikke vil være større, men der er stadig et ønske om at give dig nye oplevelser. Det får du med et nyt koncept, der åbner nye dele af verden.

Meganisi, Porto Santo, Sivota og resten af flokken. Primo Tours byder på en perlerække af herlige charterbekendtskaber, som mange allerede er faldet for. Der er en udpræget tendens til, at mange gæster vender tilbage til det samme sted år efter år. Det betyder nu ikke, at man stiller sig tilfreds hos Primo Tours, hvor jagten på det næste unikke rejsemål hele tiden er i gang. Derfor er der også kommet en ny dimension til. Det er sket med søsterselskabet VERDN, som åbner mulighederne for at komme på langfart til alverdens eksotiske steder. Det skal naturligvis også komme gæsterne hos Primo Tours til gode.

- Vi er rigtig glade for, at vores gæster holder så meget af vores destinationer, at de ofte vender tilbage igen og igen, og det giver en dejlig familiær følelse. Det betyder også, at vi faktisk har en ret stor gruppe af gæster, som efterhånden er meget vant til at rejse. Det er nok også en hel generel tendens, at verden bare er blevet mindre, og gæsterne har fået mod på forskellige oplevelser. Nogle gange vil de gerne have de velkendte ting, hvor der er taget hånd om alt, og hvor de kan møde rejselederne dagligt på hotellet til en lille snak. Andre gange vil de gerne stå lidt på egne ben, forklarer Bjarke Hansen, som kan se, at konceptet ”på egen hånd” er en populær tilføjelse.

- Der er mange, som selv planlægger deres rejser i de her år. Vi giver nu mulighed for, at du kan få din individuelle oplevelse, men stadig nyde godt af vores erfaring. Vi kan stå på mål for kvaliteten, hvor du måske af og til selv ville komme ud til noget, der ikke lige var, som du havde regnet med. Så har vi bestemt også nogle fordele, når vi forhandler priser, som privatpersoner heller ikke kan regne med.

Fakta

"På egen hånd" er for dig, som ønsker friheden til selv at vælge.

Du rejser uden rejseleder, men med sikkerheden i at kunne kontakte de dygtige ferierådgivere på kontoret og få svar på de spørgsmål du måtte have før, under og efter din rejse.

Maldiverne er indenfor rækkevidde

Det åbner på alle måder en ny og større verden, hvor ferierådgiverne fra Primo Tours stadig er til rådighed, og hvor du altid har mulighed for at få hjælp hjemmefra af folk, der ved, hvad de har med at gøre.

- På den her måde åbner vi porten til nye rejsedrømme, for eksempel Maldiverne. Vi har tidligere haft chartergæster herude, og det giver nogle spektakulære ferieminder, som du altid vil huske. Hvis du en gang har prøvet at svømme ved siden af en hvalhaj, så glemmer du det aldrig. Konceptet ”på egen hånd” giver os mulighed for at tilføre en ny dimension, beretter Bjarke Hansen, der pointerer, at der er ret stor mulighed for at tilpasse rejsen efter konkrete ønsker.

- Vi byder på storbyferier i pulserende byer som Rom og Istanbul, som på hver sin måde har rige historier og masser af seværdigheder. Der er også langtidsrejser, for dem der for alvor vil trække stikket i en periode, eller måske har fået ekstra god tid efter de er gået på pension. Og så har vi fundet nogle herlige ting på vidt forskellige steder. På Bali kan du bo på et hotel med danske ejere, men der er også rejser til eksotiske steder som Sri Lanka, Thailand, Vietnam og Mauritius. Vi skal levere på samme høje niveau, hvad enten du tager en af vores klassiske charterrejser eller rejser ”på egen hånd”. Selvom du selvfølgelig får et lidt andet produkt, så tror jeg, at vores gæster netop gerne vil have mulighed for at vælge begge dele, fastslår Bjarke Hansen, der for nogle år siden selv tog familien med på jordomrejse. Selv en rejsemand kan have behov for at komme ud “på egen hånd”.