Vila Baleira m/Mini All Inclusive & Ø-All Inclusive

...Når du vælger et VisitSun® hotel

VisitSun® hoteller er vores mest efterspurgte hoteller og absolut det bedste, vi kan tilbyde til par og familier, som ønsker god beliggenhed, fine faciliteter og mulighed for alle måltider med drikkevarer inkluderet.

Vila Baleira m/Mini All Inclusive & Ø-All Inclusive

Hyggeligt strandhotel med fantastisk Spa & Thalasso center     

Hotel Vila Baleira Thalasso & Spa har den perfekte beliggenhed direkte ved den 9 km. lange, gyldne sandstrand.  I hovedbygningen findes hyggelig bar, opvarmet indendørs saltvandspool og nyrenoveret restaurant, som serverer de inkluderede måltider fra flot buffet.

En underjordisk tunnel bringer dig til det imponerende Thalasso & Spa center med flere bassiner, jacuzzi og et hav af massage- og wellnessbehandlinger (mod gebyr). Bag Spa centeret findes den imponerende sandstrand samt en skøn have med solterrasse, saltvandspool og nyrenoveret pool/snackbar.

Gratis opgradering til All Inclusive i forbindelse med renovering (I perioden 5/1 til og med 15/2 2018)


I løbet af sommeren er hotellet opdateret med ny restaurant og poolbar til stor glæde for vores gæster. Samtidig har de investeret i nye cykler, både city- og mountainbikes, som står til gratis rådighed op til 4 timer dagligt.

Hotellet fortsætter renoveringen for at skabe de bedst mulige rammer for vores gæster. Der arbejdes på en renovering af hotellets reception, konferencerum samt P-plads. Dette medfører, at der fra 5. januar til 15. februar 2018 er håndværkere på hotellet. De gør deres bedste for at gener i forbindelse renoveringen påvirker gæsterne mindst muligt. Der arbejdes i dagtimerne, hvor mange er på golfbanen eller ude at nyde øens dejlige omgivelser. Renoveringen foregår primært i grundplan, og vil medføre begrænset adgang i visse områder af hotellets lobby.

Alle hotellets faciliteter såsom restaurant, bar, swimmingpool og spa-center fungerer upåvirket af renoveringsarbejdet, og vi har i perioden fået garanti for, at alle værelser vender væk fra parkeringspladsen.

For at kompensere for de gener, der kan opstå i forbindelse med renoveringen, tilbyder vi GRATIS OPGRADERING til All Inclusive (værdi kr. 900,- pr. person) til alle gæster, der bor på hotellet i ovennævnte tidsrum.

Ø-All Inclusive
Når man bor på Vila Baleira er følgende aktiviteter inklusiv:
Fri golf alle dage (18 huller) Porto Santo Golfe - designet af golflegenden Seve Balesteros
Gratis lån af cykel op til 4 timer dagligt (mountainbike eller almindelig cykel)
Fri tennis på det kommunale tennisanlæg (6 tennisbaner)
Fri adgang 1 gang dagligt til Thalasso & Spa Center (aldersgrænse 16 år, tid bestilles i Spa centret)
Gratis guidede vandreture
Gratis transport til og fra golf- og tennisbanen

Bussen kører til golfbanen om formiddagen og retur om eftermiddagen. Tidspunkterne oplyses på destinationen. Se mere omkring golf her http://www.primotours.dk/rejsemal/porto-santo/golf.

Beliggenhed
Hotel Vila Baleira Thalasso & Spa har en perfekt beliggenhed direkte ved den skønne sandstrand. Fra hotellet er der kun 2 km til golfbanen og 4 km til centrum af hovedbyen Vila Baleira med et mindre udvalg af restauranter, barer og butikker. Der er på forespørgsel mulighed for at tage shuttlebus til byen mod gebyr. 

Faciliteter

Hotellet byder på et fint udvalg af faciliteter, såsom billard, bordtennis, dart, beach volleyball, legeplads, indendørs opvarmet saltvandspool og Spa center indeholdende sauna, massage, dampbad og en række behandlingstilbud (badehætte og slippers er påkrævet og kan købes på stedet). Massage og behandlinger er mod gebyr. Der findes moderne dykkercenter ved hotellet, hvor der udlejes udstyr (snorkel, heldragt & flaske). Underholdning i løbet af ugen for både store og små. Gratis Wi-Fi på værelserne samt i receptions- og poolområdet. Gratis poolhåndklædeservice og mulighed for tøjvask mod gebyr.

 

Til sæsonen 2017/18 har hotellet investeret i nye cykler, såvel mountainbikes som traditionelle cykler, som kan lånes gratis op til 4 timer eller lejes på dagsbasis. Det er endvidere muligt at leje scooter eller ATV, som giver en fantastisk mulighed for at opleve denne naturskønne ø.


Værelser

Man bor i rummelige dobbeltværelser, store suiter eller komfortable 2-værelses lejligheder. Dobbeltværelser og suiter er nyrenoverede og ligger i hotellets hovedbygning, mens lejlighederne ligger i hotellets anden blok. Alle har bad/toilet, telefon, TV, safetyboks (mod gebyr), hårtørrer, minibar, aircondition og balkon med bord og stole. Suiterne har endvidere elkoger. Der er varierende udsigt enten mod bjergene eller med skrå havudsigt mod ekstra betaling. Det er muligt at få et dobbeltværelse til enebrug mod tillæg. Dobbeltværelser har soveplads til 2-3 personer - enkelte til 2 voksne og 2 børn.

Suiterne med plads til op til 4 personer består af stue/opholdsrum med dobbeltseng og separat soveværelse.

2-værelses lejligheder er enkelt indrettet med 1 soveværelse og opholdsrum med køkkenniche indeholdende mikroovn. Der er TV, bad/toilet, hårtørrer, aircondition og balkon med borde & stole. Der er varierende udsigt enten mod bjergene eller med skrå havudsigt, mod ekstra betaling. Der soveplads til op til 2-3 voksne og 2 børn. Lejlighedskomplekset er ikke for gangbesværede, da der enten er mange trin eller en stejl bakke.   

Valg af specifikt værelse
Som noget helt unikt kan man booke et specifikt værelse på Vila Baleira. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo højt oppe eller længst nede, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo så tæt som muligt. Det koster 400 kr. pr. uge pr. værelse, der bookes specifikt.

Pension
Opholdet er med Mini All Inclusive, som inkluderer morgenmad og drikkevarer i løbet af dagen - dog undtaget spiritus.
Morgenmad: kl. 07.00 – 10.00
Drikkevarer: kl. 11.00 - 23.00  kaffe, te, lokale mærker af fadøl, vin og vand, madeira, portvin

Mulighed for tilkøb af All Inclusive
Voksen 7 dage, kr. 900,- / 14 dage, kr. 1800,-
Børn 2-11 år, 7 dage kr. 600,- / 14 dage kr. 1200,-

Frokostbuffet: kl.12.30-15.00
Snack i poolbar: kl. 14.30 - 18.00
Aftenbuffet: kl. 18.30-21.30

 

Ved opgradering til All Inclusive kan der bestilles lokale mærker af gin, vodka, whiskey, likør samt dagens cocktail.

Desuden byder poolbaren lørdag aften på Sushi menu mod et gebyr på 25 euro. Dette kræver bordbestilling senest aftenen inden.

Check-ud fra hotellet
Dette er som regel senest kl. 9.00 på afrejsedagen, da der er afgang fra hotellet til lufthavnen om formiddagen.

Læs mere
Hotelfakta
 • Afstand til centrum 4000 m
 • Afstand til strand 50 m
 • Afstand til indkøb 4000 m
 • Antal værelser 298
 • Etager 8
 • Pool Ja
 • Børnepool Ja
 • Bar Ja
 • Restaurant Ja
 • Air conditioning Ja
 • Håndklædeservice Ja
 • Køleskab Nej
 • Minibar Ja
 • Mini Marked Nej
 • Underholdning Ja
 • Have Ja
 • Elevator Ja
 • WiFi Ja
 • Parasoller Ja
 • Solsenge Ja
 • Shuttlebus til centrum Ja
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Wellness Ja
 • Sikkerhedsboks/safetyboks Ja
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Hårtørrer Ja
 • Kaffemaskine Nej
 • Fitnessrum Ja
 • Antal pools 4
 • Håndklædeskift Ja
 • TV Ja
 • Afstand til lufthavnen 6 km
 • Rengøring Ja

Se alle fakta

 • Bemærk at der tillægges kr. 148,- pr. person i ovenstående priser.
  Dækker over olie- samt valutajusteringer.
Ønsker du ekstra service på din charterferie:

Mulige tilkøb:

 • Afbestillingsforsikring/arbejdsløshed kr. 195,- pr. person
 • Transfer fra og til lufthavn kr. 148,- pr. person
 • Mad på flyveren kr. 198,- pr. person
 • Bagage tur/retur 1 stk. á 15 kg. Kr. 130,- pr. person
 • Egen golfbag tur/retur 1 stk. á 15 kg. Kr. 400,- pr. person

Bedømmelser

Super ferie i dejligt område

Skrevet af Gitte Vinther Jensen

Vi er lige kommet hjem efter en uge på Porto Santo, hvor vi boede i nogle rigtige dejlige værelser på Vila Baleira. Der var meget rent og pænt alle steder, maden var god, dejligt poolområde, og Spa delen var også dejlig. Sidst men ikke mindst så var den lange strand på 9 km bare fantastisk. Vi var på nogle gode udflugter med nogle søde guider - 2 vandreture til henholdsvis Pizo Branco, og Pico de Ane Fereria, byvandring og sidst men ikke mindst den fedeste bådtur. En aften tog vi til Quinto do Serrado hotel/restaurant og spiste, det var virkelig lækkert og det lå rigtig flot.

Super sted

Skrevet af Ragnhild Christensen

Vi var dernede i marts, kom hjem og bestilte en ny rejse, så vi skal af sted her den 6 oktober, 14 dage, nej hvor jeg glæder mig

Klasse golf - super hotel - Klasse guider

Skrevet af Morten Døssing

Var på Vila Baleira i uge 18 2017 (4 midaldrende golftosser) Vi talte om vi kunne finde noget negativt om hotel/golf/guider m.m. og kunne intet komme på, udover vejret hvilket ingen er herre over. Golf: Seve Ballesteros har lavet et mesterværk. Banen er lang og svær med masser af fælder. Green er i super stand og meget svære at "læse" - Atlanterhavet kan se fra samtlige huller og naturen er helt fantastisk. Kunne vi tage derned og spille banen en hel uge en gang til: JA TAK. Hotel: Fint, rent og super venlig betjening uanset om det var i restauranten, receptionen, baren, ved poolen eller i spa området. God varieret mad både morgen og til aften. Boede på 7 sal mod vest og havde Atlanterhavet som udsigt (fantastisk). Store og dejlige værelser. Guiderne: jamen for søren de var der jo hele tiden ;-) På hotellet hver dag - på golfbanen hver dag (mon de nogensinde sov? ;-). Havde desværre et hospitalsbesøg med mistanke om blodprop i benet: Guiderne (Mikkel og Justine) var indeover hele vejen, hvilket gav stor tryghed. Tak for en dejlig ferie

Fantastisk service

Skrevet af Marianne Damholt Hansen

Vi har lige været på Porto Santo for anden gang indenfor et halvt år og det er bestemt ikke sidste ang vi kommer til øen. Personalet på hotellet er så smilende, venlige og imødekommende. Deres service er i top og alt forsøges løst. Maden er super og varieret. Vi har løbet, gået og spillet Beach volley og haft en dejlig ferie. På min fødselsdag var der en flaske vin og en håndskrevet lykkeønskning fra personalet. Alt i alt en dejlig oplevelse