Vila Baleira m/Mini All Inclusive & Ø-All Inclusive

Luk Vindue
Billede 1 af 31

Dejligt strandhotel med padelbaner og flotte faciliteter

Hotel Vila Baleira har den perfekte beliggenhed ved den 9 km. lange sandstrand. Med gratis Ø-All Inclusive har du fri adgang til golfbane, tennisbaner, guidede vandreture og lån af cykler op til 4 timer dagligt. Mulighed for tilkøb af All Inclusive.

Sæson 2024/25 er klar. Gratis opgradering til All Inclusive på alle afgange i december.

Læs mere
Hotelfakta
Ø all inclusive
 • Afstand til strand 50m
 • Antal værelser 298
 • Afstand til centrum 4000m
 • Etager 8
 • Afstand til indkøb 4000m
 • Elevator Ja
 • Afstand til lufthavnen 6 km
 • WiFi (evt. mod gebyr) Ja
 • Antal pools 2
 • Aircondition (evt. mod gebyr) Ja
 • Børnepool Ja
 • Håndklædeservice (evt. mod gebyr) Ja
 • Solsenge Ja
 • Safetyboks (evt. mod gebyr) Ja
 • Parasoller Ja
 • Køleskab Ja
 • Bar Ja
 • Minibar Ja
 • Restaurant Ja
 • Elkedel Ja
 • Mini Marked Nej
 • Kaffemaskine Nej
 • Fitnessrum Ja
 • Hårtørrer Ja
 • Underholdning Ja
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Wellness Nej
 • TV Ja
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Shuttlebus til centrum Nej

Vila Baleira m/Mini All Inclusive & Ø-All Inclusive

Sæson 2024/25 er klar. Gratis opgradering til All Inclusive på alle afgange i december.

Hotel Vila Baleira Thalasso & Spa har den perfekte beliggenhed direkte ved den 9 km. lange, gyldne sandstrand. Hotellet byder på et væld af faciliteter. I hovedbygningen findes dobbeltværelser og suiter, hyggelig bar, spillerum, opvarmet indendørs saltvandspool og restaurant, som serverer de inkluderede måltider fra flot buffet. I hotellets anden blok finder man de komfortable lejligheder.

På modsatte side af vejen findes den skønne have med blomster, palmer og en herlig solterrasse med saltvandspool og pool/snackbar.Her finder du også hotellets fire nye padelbaner samt legeplads, petanque og fitnessrum.

OBS vinter 2023/24.
Hotellets spacenter (+16 år) renoveres fra 1. november 2023 og frem til marts 2025 og står derfor ikke til rådighed for hotellets gæster. Derfor må man også forvente, at der kan være byggestøj.

Ø-All Inclusive
Når man bor på Hotel Vila Baleira er følgende aktiviteter inklusiv:
Fri golf på Porto Santo Golfe (18 huller) - designet af golflegenden Seve Balesteros
Gratis lån af cykel op til 4 timer dagligt (mountainbike eller citybike)
Fri tennis og padel på det lokale tennisanlæg (5 tennisbaner, 2 padelbaner)
Gratis guidede vandreture
Gratis transport til og fra golfbanen

Bussen kører til golfbanen om formiddagen og retur om eftermiddagen. Tidspunkterne oplyses på destinationen. Læs mere om golf på http://www.primotours.dk/rejsemal/porto-santo/golf.

Beliggenhed
Hotel Vila Baleira Thalasso & Spa har en perfekt beliggenhed i naturskønne omgivelser direkte ved øens smukke, gyldne sandstrand. Fra hotellet er der kun 2 km til golfbanen og 4 km til hovedbyen Vila Baleira med et mindre udvalg af restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Der er mulighed for at køre med lokalbus til centrum. 

Faciliteter

Hotellet byder på et bredt udvalg af faciliteter, såsom fire flotte padelbaner
(12 euro pr. bane pr. time inkl. udstyr), billard, bordtennis, dart, beachvolley, petanquebaner med internationale mål, legeplads, indendørs opvarmet saltvandspool, mindre fitnessrum og flot buffet-restaurant.
Der findes endvidere dykkercenter med mulighed for udstyrsleje, kurser og dykkerudflugter. Underholdning i løbet af ugen for både store og små.
Gratis Wi-Fi på værelserne samt i receptions- og poolområdet. Gratis poolhåndklædeservice og mulighed for tøjvask mod gebyr.

Mountainbikes og traditionelle cykler kan lånes gratis op til 4 timer dagligt eller lejes på dagsbasis. Der er også mulighed for gratis lån af børnecykler. Det er endvidere muligt at leje scooter eller ATV, som giver en fantastisk mulighed for at opleve denne naturskønne ø.

Værelser
Man bor i rummelige dobbeltværelser, store suiter, 3-værelses lejligheder eller ældre 2-værelses lejligheder. I hotellets hovedbygning findes dobbeltværelser og suiter med bad/toilet, telefon, TV, safetyboks (mod gebyr), føntørrer, minibar, aircondition og balkon med bord og stole. Suiterne med plads til op til 4 personer består af stue/opholdsrum med dobbeltseng og separat soveværelse. I suiterne findes endvidere elkedel. Der er elevator i denne bygning.

Det er mulighed for dobbeltværelse til enebrug mod tillæg.
Lejlighederne ligger i hotellets sidebygning. Der er 3-værelses lejligheder med 2 separate soveværelser eller 2-værelses lejligheder med ét separat soveværelse. Alle lejligheder er enkelt indrettet med opholdsrum med køkkenniche og indeholder mikroovn, TV, bad/toilet,føntørrer, aircondition og balkon med borde & stole. Ønsker man at gøre brug af køkkenfaciliteterne, skal viskestykker, karklude og opvaskemiddel medbringes eller købes på stedet.
Der er ikke køkkenudstyr i lejlighederne ved ankomsten, da hovedparten af hotellets gæster bor med All Inclusive eller nyder øens udvalg af restauranter. Der kan lånes køkkenudstyr ved henvendelse i receptionen. Lejlighedsbygningen er ikke for gangbesværede, da der enten er trapper eller en stejl bakke.

Valg af specifikt værelse
Som noget helt unikt kan man booke et specifikt værelse på Hotel Vila Baleira. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo højt oppe eller længst nede, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo så tæt som muligt. Det koster 500 kr. pr. uge pr. værelse, der bookes specifikt.

Hotellet råder også over flere dobbeltværelser med skrå havudsigt, hvor der er ”connecting door” mellem to værelser. Disse kan bookes ved henvendelse på info@primotours.dk eller 8818 4618. Prisen er ligeledes 500 kr. pr. uge pr. værelse.

Pension
Opholdet er med Mini All Inclusive, som inkluderer morgenmad og lokale drikkevarer i løbet af dagen - dog med undtagelse af spiritus.
Morgenmad: kl. 6.30 – 10.00
Drikkevarer: kl. 10.00 - 23.00  kaffe, te, lokale mærker af fadøl, vin og sodavand, madeira, portvin

Mulighed for opgradering til All Inclusive
(Der skal bestilles samme pensionsform til alle  på samme rejsebevis)
Ønsker du alle måltider inkluderet, kan du opgradere dit ophold til All Inclusive

All Inclusive: Pris pr. voksen pr. uge, kr. 1.200,- / børn 2-11 år, kr. 700,-

Frokostbuffet: kl.12.30-14.30
Snack i poolbar: kl. 15.30 - 18.00
Aftenbuffet: kl. 19.00-21.30
Drikkevarer: kl. 10.00 - 23.00 kaffe, te, madeira, portvin samt lokale mærker af fadøl, vin, sodavand, gin, vodka, whisky, likør samt dagens cocktail.

Måltiderne nydes i hotellets buffetrestaurant i hovedbygningen, mens snacks og drikkevarer i dagtimerne kan nydes i pool-restauranten Dunas.

OBS, hvis du rejser i julen eller nytåret vil der der være et ekstra tillæg for opgraderingen til All Inclusive, da jule- eller nytårsmiddag er inkluderet.
Prisen for All Inclusive henover julen er 1.400 kr. pr. voksen og 700 kr. for børn (2-11 år)
Prisen for All Inclusive henover nytåret er 1.800 kr. pr. voksen og 800 kr. for børn (2-11 år)

Ind – og udtjekning fra hotellet
Indtjekning på værelset kan som regel først ske fra klokken 15.00 grundet klargøring fra forrige gæster. I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre at få sit værelse tidligere. Såfremt dette er muligt, oplyses det ved ankomst til hotellet. På hjemrejsedagen skal værelset på de fleste hoteller forlades mellem kl. 11.00 og kl. 12.00. Ønsker man at beholde værelset i længere tid, skal man forhøre sig om muligheden direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, må der forventes en ekstra betaling, som afregnes direkte med hotellet.

Næste >