August og september er næsten udsolgt. Billige rejser i: Uge 39 - Uge 40 - Uge 41

Vila Baleira m/Mini All Inclusive & Ø-All Inclusive

Luk Vindue
Billede 1 af 33

Lækkert strandhotel med eget Spa & Thalasso center

Gratis opgradering til All Inclusive på afgangene 2., 9. og 16. december 2022. Book-tidlig rabat kr. 1.000,- på alle afgange i 2023. Hotel Vila Baleira Thalasso & Spa har den perfekte beliggenhed direkte ved den 9 km. lange, gyldne sandstrand. Hotellet byder på et væld af faciliteter. I hovedbygningen findes dobbeltværelser og suiter, hyggelig bar, spillerum, opvarmet indendørs saltvandspool og renoveret restaurant, som serverer de inkluderede måltider fra flot buffet. I hotellets anden blok finder man de komfortable lejligheder.

En underjordisk tunnel under strandvejen bringer dig til det imponerende Thalasso & Spa center med flere bassiner, jacuzzi og et hav af massage- og wellnessbehandlinger (mod gebyr). Bag Spa centeret ligger den imponerende sandstrand samt en skøn have med blomster, palmer og en herlig solterrasse med saltvandspool og renoveret pool/snackbar.

Ø-All Inclusive
Når man bor på Hotel Vila Baleira er følgende aktiviteter inklusiv:
Fri golf på Porto Santo Golfe (18 huller) - designet af golflegenden Seve Balesteros
Gratis lån af cykel op til 4 timer dagligt (mountainbike eller citybike)
Fri tennis og padel på det lokale tennisanlæg (5 tennisbaner, 2 padelbaner)
Gratis adgang til Thalasso & Spa Center (aldersgrænse 16 år, tidsbestilling påkrævet)*
Gratis guidede vandreture
Gratis transport til og fra golfbanen

*I vinterperioden (oktober-april) er der gratis adgang én gang dagligt i 45 minutter.

OBS! Tre bassiner i spa-centeret vil kunne benyttes mod forudbestilling. Massage og æstetiske behandlinger kan tilkøbes. Sauna og dampbad vi i vinteren 2021/22 være lukket grundet Covid-19 restriktioner.

Bussen kører til golfbanen om formiddagen og retur om eftermiddagen. Tidspunkterne oplyses på destinationen. Læs mere om golf og muligheden for at leje udstyr på http://www.primotours.dk/rejsemal/porto-santo/golf.

Beliggenhed

Hotel Vila Baleira Thalasso & Spa har en perfekt beliggenhed i naturskønne omgivelser direkte ved øens smukke, gyldne sandstrand. Fra hotellet er der kun 2 km til golfbanen og 4 km til hovedbyen Vila Baleira med et mindre udvalg af restauranter, barer og butikker. Der er mulighed for at køre med lokalbus til centrum. 

Faciliteter

Hotellet byder på et bredt udvalg af faciliteter, såsom billard, bordtennis, dart, beach volleyball, petanquebaner med internationale mål, legeplads, padel (12 euro pr. bane pr. time inkl. udstyr), indendørs opvarmet saltvandspool, fitnessrum og flot buffet-restaurant. Stort Spa center med flere bassiner, sauna, dampbad samt massage og wellness-behandlinger mod gebyr. Badehætte og slippers er påkrævet og kan købes på stedet. Der findes endvidere dykkercenter med mulighed for udstyrsleje, kurser og dykkerudflugter. Underholdning i løbet af ugen for både store og små. Minikiosk i receptionsområdet. Gratis Wi-Fi på værelserne samt i receptions- og poolområdet. Gratis poolhåndklædeservice og mulighed for tøjvask mod gebyr.

Der forefindes mountainbikes som traditionelle cykler, som kan lånes gratis op til 4 timer eller lejes på dagsbasis. Der er også mulighed for gratis lån af børnecykler. Det er endvidere muligt at leje scooter eller ATV, som giver en fantastisk mulighed for at opleve denne naturskønne ø.

Værelser
Man bor i rummelige dobbeltværelser, store suiter, nyrenoverede 3-værelses lejligheder eller ældre 2-værelses lejligheder. I hotellets hovedbygning findes dobbeltværelser og suiter med bad/toilet, telefon, TV, safetyboks (mod gebyr), føntørrer, minibar, aircondition og balkon med bord og stole. Suiterne med plads til op til 4 personer består af stue/opholdsrum med dobbeltseng og separat soveværelse. I suiterne findes endvidere elkedel. Der er elevator i denne bygning. Det er mulighed for dobbeltværelse til enebrug mod tillæg.

Lejlighederne ligger i hotellets sidebygning. Der er lyse, nyrenoverede 3-værelses lejligheder med 2 separate soveværelser, eller ældre 2-værelses lejligheder med ét separat soveværelse. Alle lejligheder er enkelt indrettet med opholdsrum med køkkenniche og indeholder mikroovn, TV, bad/toilet,føntørrer, aircondition og balkon med borde & stole. Ønsker man at gøre brug af køkkenfaciliteterne, skal viskestykker, karklude og opvaskemiddel medbringes eller købes på stedet. Der er ikke køkkenudstyr i lejlighederne ved ankomsten, da hovedparten af hotellets gæster bor med All Inclusive eller nyder øens udvalg af restauranter. Der kan lånes køkkenudstyr ved henvendelse i receptionen.  Lejlighedsbygningen er ikke for gangbesværede, da der enten er trapper eller en stejl bakke.  

Valg af specifikt værelsesnummer
Som noget helt unikt kan man booke et specifikt værelsesnummer på Hotel Vila Baleira. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo højt oppe eller længst nede, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo så tæt som muligt. Det koster 500 kr. pr. uge pr. værelsesnummer, der bookes specifikt.

Hotellet råder også over flere dobbeltværelser med skrå havudsigt, hvor der er ”connecting door” mellem to værelser. Disse kan  bookes ved henvendelse på info@primotours.dk eller 8818 4618. Prisen er ligeledes 400 kr. pr. uge pr. værelse.

Pension
Opholdet er med Mini All Inclusive, som inkluderer morgenmad og drikkevarer i løbet af dagen - dog undtaget spiritus.
Morgenmad: kl. 7.00 – 10.00
Drikkevarer: kl. 10.00 - 23.00  kaffe, te, lokale mærker af fadøl, vin og sodavand, madeira, portvin

Mulighed for opgradering til All Inclusive eller All Inclusive PLUS
(Der skal bestilles samme pensionsform pr. værelse)
Ønsker du alle måltider inkluderet, kan du opgradere dit ophold til All Inclusive. Ønsker du ultimativ forkælelse, anbefaler vi en opgradering til All Inclusive PLUS:

All Inclusive: Pris pr. voksen pr. uge, kr. 1.000,- / børn 2-11 år, kr. 600,-
All Inclusive PLUS: Pris pr. voksen pr. uge kr.1.500,- / børn 2-11 år, kr. 600,-

Frokostbuffet: kl.12.30-14.30
Snack i poolbar: kl. 14.30 - 18.30
Aftenbuffet: kl. 18.30-21.30
Drikkevarer: kl. 10.00 - 23.00 kaffe, te, madeira, portvin samt lokale mærker af fadøl, vin, sodavand, gin, vodka, whisky, likør samt dagens cocktail.

Måltiderne nydes i hotellets buffetrestaurant i hovedbygningen, mens snacks og drikkevarer i dagtimerne kan nydes i pool-restauranten Dunas.

Over jul og nytår er hhv. julemiddag og nytårsmiddag inkluderet i prisen, når der opgraderes til All Inclusive eller All Inclusive Plus.

All Inclusive under julen:

All Inclusive: Pris pr. voksen pr. uge, kr. 1.200,- / børn 2-11 år, kr. 600,-
All Inclusive PLUS: Pris pr. voksen pr. uge kr. 1.700,- / børn 2-11 år, kr. 600,-

All Inclusive under nytår:

All Inclusive: Pris pr. voksen pr. uge, kr. 1.600,- / børn 2-11 år, kr. 600,-
All Inclusive PLUS: Pris pr. voksen pr. uge kr. 2.200,- / børn 2-11 år, kr. 600,-

Med All Inclusive PLUS får du udover All Inclusive endvidere:
 • Udvalg af vine fra vinkort  i restauranterne
 • Gratis bustransport til byen (iht. aktuel køreplan)
 • Premium 100 MB Wi-Fi
 • Udvalg af internationale drikkevarer i baren
 • Sikkerhedsboks på værelset
VisitSun hotel med mange fordele
Hotel Vila Baleira er ét af vores populære VisitSun hoteller. Her får du en række fordele som bl.a. direkte transfer til/fra lufthavnen og gratis WiFi. Læs mere om vores VisitSun koncept her.


Check-ud fra hotellet
Dette er som regel senest kl. 10.00 på afrejsedagen, da der er afgang fra hotellet til lufthavnen om formiddagen.
Læs mere
Hotelfakta
Ø all inclusiveMulighed for all inclusive
 • Afstand til strand 50m
 • Antal værelser 298
 • Afstand til centrum 4000m
 • Etager 8
 • Afstand til indkøb 4000m
 • Elevator Ja
 • Afstand til lufthavnen 6 km
 • WiFi (evt. mod gebyr) Ja
 • Antal pools 2
 • Aircondition (evt. mod gebyr) Ja
 • Børnepool Ja
 • Håndklædeservice (evt. mod gebyr) Ja
 • Solsenge Ja
 • Safetyboks (evt. mod gebyr) Ja
 • Parasoller Ja
 • Køleskab Ja
 • Bar Ja
 • Minibar Ja
 • Restaurant Ja
 • Elkedel Ja
 • Mini Marked Ja
 • Kaffemaskine Nej
 • Fitnessrum Ja
 • Hårtørrer Ja
 • Underholdning Ja
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Wellness Ja
 • TV Ja
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Shuttlebus til centrum Nej
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 21o Tjek vejret
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

 

BESTIL DIN FERIE MED RO I MAVEN

Du kan rejse frit med dit EU-coronapas

 

GRATIS TRYGHEDSPAKKE

 • Danske rejseledere og døgnåben servicetelefon på rejsemålet
 • Sikring via pakkerejseloven og garantifonden
 • Garanti for refusion indenfor 7 dage, hvis UM fraråder ikke-nødvendige rejser til dit rejsemål på rejsetidspunktet


Læs mere her

Ønsker du ekstra service på din charterferie

 

Det siger gæsterne

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  

Tip til flot solnedgangstur

Skrevet af Jan Bardino

Hvis vejret er til det, dvs. klart/skyfrit, kan det anbefales at tage ud til Miradouro das Flores og nyde solnedgangen tæt på Madeira. Man kan vælge at vandre frem og tilbage eller tage en taxa. Denne gang tog vi taxa og chaufføren tilbød at vente på os til vi skulle tilbage. Dette afslog vi og havde planlagt at gå tilbage. Efter at have nydt solnedgangen og et glas medbragt vin, var vi klar til at gå tilbage til hotellet. Efter at have gået en km dukkede taxaen "helt tilfældigt" op og tilbød at køre os tilbage. Vi sagde ok. Han tilbød at gøre det uden betaling, men for den gode service betalte vi alligevel.

Dejlig ferie

Skrevet af Niels Peder Kræmmergård

Vores første ferie med Primo Tours, blev den dette sted. Dejlig fredelig ø. Dygtige hjælpsomme rejseledere, og et dejligt hotel. Rigtig fin service at man kan låne cykler, og at man kan blive hentet og bragt af restauranter rundt på øen. Godt information fra Primo Tours både før og under ferien. Vi rejser gerne med Primo Tours igen.

3. rejse til Porto Santo

Skrevet af Ole Brassøe

Denne gang sammen med mine 2 brødre og deres koner, altså et selskab på 6, hvor vi alle tidligere har været på golfferie på denne lille skønne ø. Afrejse 21/1-2022 alt forløb planmæssigt på turen, både udrejse og hjemrejse. Hotellet fint ( 2 værelser blev byttet uden problemer) Golfbanen meget fin grøn, greens gode. 4½ gange golf, tenniskamp, paddeltennis på hotellet egen regning( 16 euro med alt.), cykeltur, badning i Atlantahavet og i Thalasso badet. Et lille minus kun 2 busafgange fra hotellet, som ikke passede til vores tidlige starttider.

Skønne Porto Santo

Skrevet af Ole Thygesen

Vi prøvede i Oktober 18 en miniferie på Porto Santo ( dengang anede jeg ikke til øen), og her blev det bestemt at vi skulle på en uges ferie i uge 15 2019, Havde igen et pragtfuldt ophold på hotel Vila Baleria, Spillede nogle gode runder golf, var på ørundtur, og oplevede en lækker restaurant med primo tours (Porto Santo aften) og cyklede flere gange. Restauranten var endnu engang super lækker og altid med et smil fra personalets side, Jo alt i alt en rigtig skøn tur, Vi kommer tilbage til efteråret

Skriv i vores online gæstebog
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.
  
Næste >