Kythira
En ukendt perle i det græske øhav med en fantastisk betagende natur og krystalblåt hav

Fakta

  • Kythira har et areal på ca. 280 km²
  • Den største by er Potamos
  • På hele øen bor der ca. 3500
  • Kythira består af mange små byer
  • Mange mener at Kythira var Aphrodite’s fødested
Kythira
En ukendt perle i det græske øhav med en fantastisk betagende natur og krystalblåt hav

Fakta

  • Kythira har et areal på ca. 280 km²
  • Den største by er Potamos
  • På hele øen bor der ca. 3500
  • Kythira består af mange små byer
  • Mange mener at Kythira var Aphrodite’s fødested
Gæsternes

Rejsetips om Kythira

Ro og græsk charme

Skrevet af Alice Vestergaard

Var på Kythira i uge 40. Har været på mange små græske øer tidligere, men denne ø oser at hygge og ro. Ingen larmende biler/knallerter. Små listige byer med små restauranter/kaffebarer overalt. Afvekslende natur med flotte bjerge. Et MUST er at leje en bil min. 3 dage og få set øen. Du vil finde de fantastiske små bounty-strande med turkisblå vand og smukke sten. Guiderne Kasper & Peter var altid til rådighed. Gå ej glip af de mange smukke vandreruter på øen. Agia Pelagia er en lille by, men med fantastiske spisesteder og den flinkeste købmand.

En "verden" uden støj og stess

Skrevet af Anna Jensen

Hotel Marou: På en "ejendomsmægler" skala fra 1-5 er der en udsigt på et stort 10-tal. Bjerge, by og hav ligger for "ens fødder". Fantastisk. Og helt ro. Et unikt sted - en unik Ø. Dejlig strand, imødekommende befolkning og dygtige quider. Hyggelig købmand - storslået natur og mulighed for at lave absolut ingenting, - blot nyde stilheden.

Super ferie

Skrevet af J Hedegaard

Min mand og jeg var på en super dejlig tur september 2015 til Kythira. Vi kan varm anbefale MAD LAVNINGS KURSUS. Vi var fem deltager, og vi fik lært at lave tre retter. Efter madlavningen spiste vi selv den mad vi havde lavet. Super dejlig formiddag. Vi har efter vi er kommet hjem, lavet de tre retter til vores børn og venner.

Ægte græsk charme

Skrevet af AnneMona Laustsen- d. 28/6 2015

Kythira er en pragtfuldt ø, med små skyggefulde oaser og masser af spændende, rolige ugenerte strande. Her er også alle muligheder for at møde den græske lokalbefolkning Ikke mindst den lokale købmand, og andre søde butiksindehavere i Agia Pelagia. Vi har besøgt øen 3 gange, og vi kommer helt sikkert tilbage. Vi har alle gangene boet hos Andreas på Romantica hotel/ apartments, og kan varmt anbefale begge steder. Vi sender en hilsen til vores guider Kasper og Peter som er rigtig dygtige, og virkelig har sat sig ind i Kythiras historie, geografi og kultur.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!