August og september er næsten udsolgt. Billige rejser i: Uge 39 - Uge 40 - Uge 41

Kythira

En ukendt perle i det græske øhav med en fantastisk betagende natur og krystalblåt hav

Fakta

  • Kythira har et areal på ca. 280 km²
  • Den største by er Potamos
  • På hele øen bor der ca. 3500
  • Kythira består af mange små byer
  • Mange mener at Kythira var Aphrodite’s fødested
Luk Vindue
Billede 1 af 13
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Luk søgning

Info om Kythira

Kythira en lille perle af en græsk ø, beliggende syd for den store halvø Peloponnes. Kythira er ikke kendt af mange som turistmål, men vi er alligevel sikre på, at du vil nyde denne helt særlige ø, der på samme tid giver både privatliv, en afslappet atmosfære, og oplevelser ud over det sædvanlige.
Khytira menes at være fødested for den græske gudinde Aphrodite.

Læs mere

FAKTA

Fakta

  • Kythira har et areal på ca. 280 km²
  • Den største by er Potamos
  • På hele øen bor der ca. 3500
  • Kythira består af mange små byer
  • Mange mener at Kythira var Aphrodite’s fødested
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 25o Tjek vejret

Grækenland - Kythira

Udflugter Kythira

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Kythira.

Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen. Kig i informationsmappen på hotellet, det modtagede velkomstmateriale ved ankomst eller spørg din guide for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være på egen hånd uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Kig i infomappen eller spørg guiderne Primo Aften – En smag af det græske Kig i infomappen eller spørg guiderne
Kig i infomappen eller spørg guiderne Bådtur til Elafonisos - Paradisstranden Simos Beach Kig i infomappen eller spørg guiderne
Kig i infomappen eller spørg guiderne Eventyrlige Chora og Smukke Kapsali Kig i infomappen eller spørg guiderne
Kig i infomappen eller spørg guiderne Græsk Madlavning Kig i infomappen eller spørg guiderne
Kig i infomappen eller spørg guiderne Det smukke ”vilde” vesten Kig i infomappen eller spørg guiderne
Udflugtsdag Kig i infomappen eller spørg guiderne

Primo Aften – En smag af det græske

Start ferien i godt selskab med dine rejseledere og medrejsende og stift bekendtskab med det lokale køkken, når vi efter velkomstmødet giver jer en enestående mulighed for at smage på vores græske buffet i Agia Pelagia. Vi har sørget for lækker mad bestående af kendte såvel som lokale, græske retter og der er med garanti noget for enhver smag.
Denne aften byder på hygge, god mad og tid til at stille alle de spørgsmål du måtte have til øen og din ferie, alt imens vi nyder en lækker græsk middag til lyden af bølgernes brus og dagens sidste sol.

Priser i EURO: Kig i infomappen eller spørg guiderne
Udflugtsdag Kig i infomappen eller spørg guiderne

Bådtur til Elafonisos - Paradisstranden Simos Beach

Den lille ø Elafonisos nord for Kythira byder på en af de smukkeste strande i hele Grækenland. Simos Beach er kendt og elsket af grækerne selv og siges at være Grækenlands svar på Caribien!
Folk fra nær og fjern lokkes hele sommeren til Elafonisos af det krystalklare blå vand med mere end 5 forskellige nuancer af farven blå og det er ikke usædvanligt at stranden besøges af prominente personer og store yachter.
Stranden har i sommermånederne solsenge, parasoller, restaurant og toiletfaciliteter. Vi sejler så tæt på stranden som muligt, hopper i det klare vand og nyder en skøn eftermiddag, hvor der er mulighed for at dase i skyggen af parasollen, være aktiv med sjove strandspil eller bade i det krystalklare vand. Turen til Elafonisos byder på afslapning og badning i verdensklasse og er stedet enhver livsnyder bør tage hen.

Priser i EURO: Kig i infomappen eller spørg guiderne
Udflugtsdag Kig i infomappen eller spørg guiderne

Eventyrlige Chora og Smukke Kapsali

Tag med os når vi går på opdagelse i de små og smalle gader i Chora og byens flotte slotsruin. Slottet blev bygget i starten af det 15. århundrede efter det store piratangreb mod den tidligere hovedstad Paleochora og rummer en spændende historie om livet bag slottets mure.
Selve byen Chora byder på smukke omgivelser med blomster der snor sig op af bymurene, caféer hvor du kan nyde en lækker isdessert og ikke mindst de unikke butikker med lokalt håndværk og souvenirs.
Efter en rundvisning på slottet, kan man fra slottets mure opleve den fantastiske udsigt over den sydlige del af øen, øen Chytra og den smukke havneby Kapsali.
I Kapsali lever en havskildpadde som har holdt til i havneområdet i mere end 50 år – er du heldig kan du måske få øje på den, når vi efterfølgende tager til havnebyen Kapsali, der ligger blot 3 km fra Chora. Her vil være tid på egen hånd, hvor du kan gå en tur langs den skønne strandpromenade, hoppe en tur i havet eller nyde en lækker frokost med udsigt til Choras slotsruin, før turen går hjem.

Priser i EURO: Kig i infomappen eller spørg guiderne
Udflugtsdag Kig i infomappen eller spørg guiderne

Græsk Madlavning

Smag, duft og mærk det ægte, autentiske kythirianske køkken, når vi inviterer inden for til græsk madlavning. Specielt for Primo Tours gæster inviterer Tavernaen School i Agia Pelagia på græsk madlavningskursus, hvor der bliver mulighed for at tilberede sin egen frokost efter kyndig vejledning af en erfaren græsk kok.
Der vil på menuen være tzatziki, keftedakia (kødboller) og psomoladea (olivenolieskorper med hakkede tomater, smuldret feta eller mizithra ost, oliven og krydderurter).
Dette specialarrangement har begrænset plads og sælges efter ”først til mølle”-princippet.

Priser i EURO: Kig i infomappen eller spørg guiderne
Udflugtsdag Kig i infomappen eller spørg guiderne

Det smukke ”vilde” vesten

Oplev Kythiras ”vilde” vesten, når vi bl.a. besøger den gamle vindmølle i Mitata og øens smukke kloster, Myrtidiotissa. Der ud over går turen til en af Kythiras mest smukke og hyggelige byer, Mylopotamos. Her findes bl.a. den hyggelige taverna Platanos og det kendte Fonissa-vandfald, som er afbilledet på postkort over alt på øen. Efter vandfaldet vil der være tid på egen hånd i den smukke by Mylopotamos. Her kan du nyde en god græsk frokost, kigge lidt rundt i de små lokale butikker eller slå et smut forbi den gamle byzantinske borg med den flotte udsigt ud til kløften og havet.
Medbring på denne udflugt 3 euro til entré samt en lille mønt til kirkebøssen ved klosteret.
Desuden bør man medbringe tøj, så skuldre og knæ kan dækkes til ved klosteret.

Priser i EURO: Kig i infomappen eller spørg guiderne