Cala d´Or
Cala d’Or er en familievenlig ferieperle

Fakta

  • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
  • 5 børnevenlige strande
  • Skøn atmosfære med lystbådhavn og hyggelige gågader
  • Fint udvalg af butikker, forlystelser og gode restauranter
Cala d´Or
Cala d’Or er en familievenlig ferieperle

Fakta

  • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
  • 5 børnevenlige strande
  • Skøn atmosfære med lystbådhavn og hyggelige gågader
  • Fint udvalg af butikker, forlystelser og gode restauranter

Mallorca - Cala d'Or

Udflugter Cala d'Or

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter i Cala d'Or. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Tirsdag Mallorcas Perler, halvdag Voksen 38€/Barn 19€
Onsdag Smagen af Mallorca, halvdag Voksen 36€/Barn 18€
Mandag Eventyrlige Mallorca, halvdag Voksen 25€/Barn 14€
Lørdag Spansk Aften, aftenarrangement Voksen 25€/Barn 12,50€
Udflugtsdag Tirsdag

Mallorcas Perler

Kom med på vores udflugt, hvor du kan opleve en af Mallorcas mange drypstenshuler, og få set lidt af det gamle og underjordiske Mallorca.

Udflugten starter med, at vi kører længere nord på mod Porto Cristo, hvor vi her skal besøge en af de anerkendte Majoríca perlefabrikker. Fabrikken stammer tilbage fra 1890 og byder på traditionsrig produktion af perler. Til fabrikken hører en stor butik, hvor man kan købe alverdens afskygninger af perler og smykker.

Herefter kører vi mod Hams Grotten, hvor vi skal dybt ind i drypstenshulen, og se på de forskellige formationer af drypsten. Vi kommer 30 meter ned under havets overflade, og længst nede i hulen vil der være et lille musikshow. Efterfølgende tager vi ind til Porto Cristo, hvor der er rig mulighed for at opleve den lille havneby og nyde en lækker is, før vores tur går til Cala d’Or igen.

OBS: Turen er ikke for gangbesværede

Priser i EURO: Voksen 38€/Barn 19€
Huskeliste

Kamera

Godt fodtøj

Udflugtsdag Onsdag

Smagen af Mallorca

Tag med på turen, hvor du virkelig kan få aktiveret dine smagsløg!

På denne tur starter vi med at tage til et af Mallorcas ældste og største markeder, nemlig Sineu Markedet. Her er alt, hvad hjertet begærer når man går en tur gennem de farverige boder til lyden af den stemningsfulde gademusik. Du kan se, hvordan de lokale handler om alt lige fra frugt til høns. Har du selv lyst til at se, om du kan slå en god handel af, er der også rig mulighed for det. Man med fordel slå et lille smut forbi den lokale kirke, som også ligger lige ved markedet. I gaderne, hvor alle boder er sat op, finder i også et stort udvalg af caféer og restauranter.

Efter besøget på markedet skal vi videre, og her skal du atter have dine smagsløg i gang. Vi skal besøge den hyggelige vingård Maciá Batle. Gårdens historie går tilbage til 1856, hvor de startede den første gård. Sidenhen har de ekspanderet og er nu den mest prisvindende og anerkendte vingård på Mallorca. Her på gården får vi en rundtur, hvorefter vi skal smage på fire forskellige vine, foruden dette skal vi også smage på forskellige traditionelle mallorcinske delikatesser.

Priser i EURO: Voksen 36€/Barn 18€
Huskeliste

Kamera

Udflugtsdag Mandag

Eventyrlige Mallorca

Kom med på vores spændende bådtur, hvor I får lov at opleve Mallorcas østkyst samt dens smukke bugter!

Vi sejler ud fra Cala Ferrera, og herefter går turen først ind i de forskellige bugter syd for Cala d’Or, inden vi lægger til ved den gamle fiskerby Cala Figuera. I byen her får man lidt tid på egen hånd eventuelt til at få sig en lille is, imens man nyder udsigten fra en af de charmerende cafeer.

Bagefter sejler katamaranen videre mod naturparken Cala Mondrago, hvor besætningen puster en stor rutsjebane op, og du kan du kan få en frisk svømmetur i det azurblå hav. Samtidig har katamaranen glasbund, så hvis man er heldig, kan man opleve de mange flotte fisk i det krystalklare vand.

Bådturen er en unik oplevelse, hvor du vil opleve Mallorcas østkyst fra en helt ny vinkel.

Priser i EURO: Voksen 25€/Barn 14€
Huskeliste

Badetøj

Håndklæde

Solcreme

Kamera

Udflugtsdag Lørdag

Spansk Aften

Er du vild med spansk mad? Eller er du nybegynder i det spanske køkken? Uanset svaret er du mere end velkommen til vores Spanske Aften.      
Her byder vi pænt velkommen til Cala d’Or, ved at gå samlet hen til en af vores yndlingsrestauranter, Tapas y Mas. Her har I mulighed for at lære jeres medrejsende bedre at kende, samt få en hyggelig snak med os rejseledere.

På denne aften aktiveres dine smagsløg når bordet fyldes med traditionelle, spanske specialiteter for enhver smag.

Der vil indtil kl. 20.00 være ubegrænset tapas og drikkevarer, og vi runder naturligvis aftenen af med en lille dessert.

Der venter jer en autentisk kulinarisk oplevelse, som er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie her i det spanske.

 

Vi håber på at se jer til en rigtig hyggelig aften!

Priser i EURO: Voksen 25€/Barn 12,50€
Huskeliste

Dit bedste feriehumør!