Cala d´Or
Cala d’Or er en familievenlig ferieperle

Fakta

  • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
  • 5 børnevenlige strande
  • Skøn atmosfære med lystbådhavn og hyggelige gågader
  • Fint udvalg af butikker, forlystelser og gode restauranter
Cala d´Or
Cala d’Or er en familievenlig ferieperle

Fakta

  • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
  • 5 børnevenlige strande
  • Skøn atmosfære med lystbådhavn og hyggelige gågader
  • Fint udvalg af butikker, forlystelser og gode restauranter

Mallorca - Cala d'Or

Udflugter Cala d'Or

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter i Cala d'Or. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Tirsdag Mallorcas Perler, heldag Voksen 46€/Barn 23€
Onsdag Smagen af Mallorca, halvdag Voksen 36€/Barn 18€
Mandag Eventyrlige Mallorca, heldag Voksen 63€/Barn 31,50€
Udflugtsdag Tirsdag

Mallorcas Perler

Kom med på vores udflugt, hvor du kan opleve en af Mallorcas mange drypstenshuler, og få set lidt af det gamle og underjordiske Mallorca.

Udflugten starter med, at vi kører længere nord på mod Porto Cristo, hvor vi her skal besøge en af de anerkendte Majoríca perlefabrikker. Fabrikken stammer tilbage fra 1890 og byder på traditionsrig produktion af perler. Til fabrikken hører en stor butik, hvor man kan købe alverdens afskygninger af perler og smykker.

Herefter kører vi mod Hams Cuevas, hvor vi skal dybt ind i drypstenshulen, og se på de forskellige formationer af drypsten. Vi kommer 30 m ned under havets overflade, og længst nede i hulen vil der være et lille musikshow. Efterfølgende tager vi ind til Porto Cristo, og her er der rig mulighed for at opleve den lille havneby, nyde den skønne strand og spise en god frokost.

På turen vil vi også komme forbi Els Calderes, en enestående seværdighed og storslået finca, som er en herregård. Els Calderes giver et indblik i adlens og de finere herskabers liv på herregårdene på Mallorca op igennem 17- og 1800-tallet. På vejen hjem kører vi forbi en forretning, hvor de blandt deres keramiske dekorationer har 22 forskellige likører, som i har mulighed for at smage på, inden vores tur går til Cala d’Or.

OBS: Turen er ikke for gangbesværede

Priser i EURO: Voksen 46€/Barn 23€
Huskeliste

Kamera

Godt fodtøj

Udflugtsdag Onsdag

Smagen af Mallorca

Tag med på turen, hvor du virkelig kan få aktiveret dine smagsløg!

På denne tur starter vi med at tage til et af Mallorcas ældste og største markeder, nemlig Sineu Markedet. Her er alt, hvad hjertet begærer når man går en tur gennem de farverige boder til lyden af den stemningsfulde gademusik. Du kan se, hvordan de lokale handler om alt lige fra frugt til høns. Har du selv lyst til at se, om du kan slå en god handel af, er der også rig mulighed for det. Man med fordel slå et lille smut forbi den lokale kirke, som også ligger lige ved markedet. I gaderne, hvor alle boder er sat op, finder i også et stort udvalg af caféer og restauranter.

Efter besøget på markedet skal vi videre, og her skal du atter have dine smagsløg i gang. Vi skal besøge den hyggelige vingård Maciá Batle. Gårdens historie går tilbage til 1856, hvor de startede den første gård. Sidenhen har de ekspanderet og er nu den mest prisvindende og anerkendte vingård på Mallorca. Her på gården får vi en rundtur, hvorefter vi skal smage på fire forskellige vine, foruden dette skal vi også smage på forskellige traditionelle mallorcinske delikatesser.

Priser i EURO: Voksen 36€/Barn 18€
Huskeliste

Kamera

Udflugtsdag Mandag

Eventyrlige Mallorca

Kom med på vores smukke bådtur fra den lille hyggelige ferieby Colonia de Sankt Jordi.

På denne udflugt vil hygge og afslapning være i højsædet!

Den store katamaran ”Magic” danner de perfekte rammer for en afstressende tur til søs, der bringer feriestemningen frem i enhver person. Ombord er der god mulighed for at få taget en masse sol, og vi laver to badestop, hvor du kan få en frisk svømmetur i det krystalklare hav. Har du lyst, kan du låne en snorkelmaske af besætningen, så du kan udforske Mallorca under havets overflade.

På det ene badestop, vil besætningen have tilberedt vores frokost, som er inkluderet i prisen, du vil desuden også have gratis drikkevarer under måltidet.

Bådturen er en unik oplevelse, hvor du vil opleve Mallorcas østkyst fra en helt ny vinkel.

Det azurblå vand, som vi sejler rundt i, er noget som man selv skal opleve!

OBS deltagelse af  dansk rejseleder sker kun ved tilmeldelse af min. 10 personer. Opnås dette ikke, kører udflugten med engelsktalende guide.

Priser i EURO: Voksen 63€/Barn 31,50€
Huskeliste

Badetøj

Håndklæde

Solcreme

Kamera