Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Cala d'Or

Cala d’Or er en charmerende ferieperle

Cala d'Or er en sand perle med de mange smukke bugte med krystalklart vand.
  • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
  • 5 børnevenlige strande og skøn atmosfære med lystbådhavn
  • Fint udvalg af butikker og gode restauranter

Info om Mallorca - Cala d'Or

Cala d’Or betyder ”Guld-vig”, og det forstår man i det øjeblik, man står med fødderne i det hvide sand på én af områdets billedskønne strande, omkranset af klippefremspring og grønne oaser. Smukkere rammer om en rigtig go’ ferie skal man lede længe efter.

Læs mere

FAKTA

Cala d'Or er en sand perle med de mange smukke bugte med krystalklart vand.

  • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
  • 5 børnevenlige strande og skøn atmosfære med lystbådhavn
  • Fint udvalg af butikker og gode restauranter
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 17o Tjek vejret

Mallorca - Cala d'Or

Udflugter Cala d'Or

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter i Cala d'Or. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Smukke Cap de Formentor

Kom med på denne fabelagtige oplevelse på vandet og få set Mallorcas nordkyst fra en anden side. Tag med ud og sejle med katamaranen, Robinson, på det azurblå Middelhav. Vi starter med at køre til Port de Pollenca, hvorfra den fantastiske sejltur på det krystalklare Middelhav påbegyndes. Vi sejler rundt i Pollenca bugten og ser skønne Mallorca fra søsiden. Undervejs vil vi sejle mod smukke Cap de Formentor, som er Mallorcas nordligste punkt. Her i området findes en ualmindelig flot udsigt til den skønne natur ind mod Formentor strand. Her vil der blive lavet et stop, hvor der er mulighed for at bade eller dykke samt opleve Mallorca under havoverfladen. Derefter vil besætningen anrette en lækker frokost, som kan nydes på båden. Under hele turen er der mulighed for at låne dykkermasker, paddleboards og svømmefødder til fri afbenyttelse. En vidunderlig dag, hvor man kommer helt ned i gear. OBS. Turen er en heldagstur inkl. frokost. Husk badetøj, solcreme samt en trøje til vinden i det yderste af Alcudía bugten.