Cala d´Or
Cala d’Or er en familievenlig ferieperle

Fakta

 • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
 • 5 børnevenlige strande
 • Skøn atmosfære med lystbådhavn og hyggelige gågader
 • Fint udvalg af butikker, forlystelser og gode restauranter
Cala d´Or
Cala d’Or er en familievenlig ferieperle

Fakta

 • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
 • 5 børnevenlige strande
 • Skøn atmosfære med lystbådhavn og hyggelige gågader
 • Fint udvalg af butikker, forlystelser og gode restauranter

Mallorca - Cala d'Or

Udflugter Cala d'Or

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter i Cala d'Or. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Lørdag formiddag klokken 11:30 Byvandring til Cala Ferrera by Gratis
Tirsdag Mallorcas Perler Halvdag Voksen 38€/Barn 19€
Onsdag Smagen af Mallorca Halvdag Voksen 36€/Barn 18€
Lørdag Spansk Aften Aftenarrangement Voksen 25€/Barn 12,50€
Mandag Turen går til Palma Heldags Voksen 38€/Barn 19€
Generel information
Udflugtsdag Lørdag formiddag klokken 11:30

Byvandring til Cala Ferrera By

Den første tur med os rejseledere er vores byvandring. Her følger vi vores gæster trygt til Cala ferrera, som kun ligger 5 minutter fra hotellet. Her slentre vi lige så stille og roligt igennem den lille hyggelige by, hvor der både er muligheder for at komme i børnetivoli, tage et slag minigolf, og så selvfølgelig få noget lækkert at spise på det store udvalg af restauranter. Vi går hele vejen igennem Cala Ferrera by, og ender i starten af Cala d’Or, hvor mulighederne kun er endnu større. Derfor slipper vi vores gæster løs her, så der er mulighed for at gå på opdagelse i den skønne by, som de er kommet til. Lige fra en gåtur langs den storslåede marina, til udforskning af de mange bugter langs kysten. De to byer ligger tæt ved hotellet, så derfor en gåtur på ca. 1,5 km, med stop. Man skal derfor regne med en tur på 30 minutter. 

Priser i EURO: Gratis
Huskeliste
 • Husk kamera
Udflugtsdag Tirsdag

Mallorcas Perler

Halvdag

Kom med på vores udflugt, hvor du kan opleve en af Mallorcas mange drypstenshuler, og få set lidt af det gamle og underjordiske Mallorca.

Udflugten starter med, at vi kører længere nord på mod Porto Cristo, hvor vi her skal besøge en af de anerkendte Majoríca perlefabrikker. Fabrikken stammer tilbage fra 1890 og byder på traditionsrig produktion af perler. Til fabrikken hører en stor butik, hvor man kan købe alverdens afskygninger af perler og smykker.

Herefter kører vi mod Hams Grotten, hvor vi skal dybt ind i drypstenshulen, og se på de forskellige formationer af drypsten. Vi kommer 30 meter ned under havets overflade, og længst nede i hulen vil der være et lille musikshow. Efterfølgende tager vi ind til Porto Cristo, hvor der er rig mulighed for at opleve den lille havneby og nyde en lækker is, før vores tur går til Cala d’Or igen.

OBS: Turen er ikke for gangbesværede

Priser i EURO: Voksen 38€/Barn 19€
Huskeliste

Kamera

Godt fodtøj

Udflugtsdag Onsdag

Smagen af Mallorca

Halvdag

Tag med på turen, hvor du virkelig kan få aktiveret dine smagsløg!

På denne tur starter vi med at tage til et af Mallorcas ældste og største markeder, nemlig Sineu Markedet. Her er alt, hvad hjertet begærer når man går en tur gennem de farverige boder til lyden af den stemningsfulde gademusik. Du kan se, hvordan de lokale handler om alt lige fra frugt til høns. Har du selv lyst til at se, om du kan slå en god handel af, er der også rig mulighed for det. Man med fordel slå et lille smut forbi den lokale kirke, som også ligger lige ved markedet. I gaderne, hvor alle boder er sat op, finder i også et stort udvalg af caféer og restauranter.

Efter besøget på markedet skal vi videre, og her skal du atter have dine smagsløg i gang. Vi skal besøge den hyggelige vingård Maciá Batle. Gårdens historie går tilbage til 1856, hvor de startede den første gård. Sidenhen har de ekspanderet og er nu den mest prisvindende og anerkendte vingård på Mallorca. Her på gården får vi en rundtur, hvorefter vi skal smage på fire forskellige vine, foruden dette skal vi også smage på forskellige traditionelle mallorcinske delikatesser.

Priser i EURO: Voksen 36€/Barn 18€
Huskeliste

Kamera

Udflugtsdag Lørdag

Spansk Aften

Aftenarrangement

Er du vild med spansk mad? Eller er du nybegynder i det spanske køkken? Uanset svaret er du mere end velkommen til vores Spanske Aften.      
Her byder vi pænt velkommen til Cala d’Or, ved at gå samlet hen til en af vores yndlingsrestauranter, Tapas y Mas. Her har I mulighed for at lære jeres medrejsende bedre at kende, samt få en hyggelig snak med os rejseledere.

På denne aften aktiveres dine smagsløg når bordet fyldes med traditionelle, spanske specialiteter for enhver smag.

Der vil indtil kl. 20.00 være ubegrænset tapas og drikkevarer, og vi runder naturligvis aftenen af med en lille dessert.

Der venter jer en autentisk kulinarisk oplevelse, som er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie her i det spanske.

 

Vi håber på at se jer til en rigtig hyggelig aften!

Priser i EURO: Voksen 25€/Barn 12,50€
Huskeliste

Dit bedste feriehumør!

Udflugtsdag Mandag

Turen går til Palma

Heldags

Oplev de hyggelige gader i Mallorcas hovedstad, når vi tager på udflugt til Palma. Butikker, restauranter, gallerier, kirker, museer, regeringsbygninger og royale paladser er bare noget af det byen har at byde på.

Inden vi tager til Palmas centrum, gør vi først et fotostop ved det flotte slot Bellver Castle, hvorfra man har den smukkeste udsigt ud over Palmabugten. Herfra tager vi videre igennem Palmas gader og langs havnepromenaden, hvorefter der er en guidet tur i den gamle by. Efter rundturen er der tid på egen hånd, hvor der er mulighed for f.eks. at se Palmas gamle gotiske katedral, der er en af Palmas mest besøgte attraktioner.

Hvis man er mere til at få stillet shoppinglysten, så er Palma fuldt ud på højde med andre europæiske storbyers shoppinggader. De smalle gågader på begge sider af Palmas livlige dagligstue Plaça Major har stort set alt det, hjertet begærer.

Priser i EURO: Voksen 38€/Barn 19€
Huskeliste

Kamera

Generel information

Generel information

Information om pris på udflugten, udflugtens varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugten oplyses på destinationen.

NB! Ved betaling med kort eller APP pålægges et administrationsgebyr på kr. 25 pr. transaktion.

 • Vær opmærksom på at visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid.
 • Udflugter skal tilmeldes senest på hoteltræf dagen inden og kan IKKE tilmeldes eller aflyses pr. telefon.
 • Alderen for børn er til og med 11 år!
 • Der skal tages forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer, så som vejret eller ved for få tilmeldte.
 • Ved aflysning grundet sygdom skal lægeerklæring forevises for refundering.
 • Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører, hvor engelsktalende rejseledere kan forekomme
 • Udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen
Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.