August og september er næsten udsolgt. Billige rejser i: Uge 39 - Uge 40 - Uge 41

Mallorca

Charmerende og klassiske feriebyer samt kilometerlange gyldne sandstrande med fantastisk badevand.

Mallorca byder på skønne, børnevenlige sandstrande og hyggeligt byliv.
  • En del af den spanske øgruppe Balearerne
  • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
  • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
Luk Vindue
Billede 1 af 43
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Luk søgning

Info om Mallorca - Alcudia Bugten

Mallorca er kærlighedens Ø – smukke solnedgange, romantiske middelalderbyer, eksotiske strande, varieret natur med bjerge på vestkysten og fladt landskab på østkysten. Katedraler, klostre, drypstenshuler – et hav af seværdigheder, for en enhver smag. Hovedbyen Palma er et besøg værd, her findes intime gågader, antikke paladser og smukke gårdhaver.

Læs mere

FAKTA

Mallorca byder på skønne, børnevenlige sandstrande og hyggeligt byliv.

  • En del af den spanske øgruppe Balearerne
  • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
  • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 27o Tjek vejret
PDF bog med nyttig info når din
Rigtigt gode ferie går til Mallorca

Aktiv ferie på Mallorca

Vandreture

Uanset, hvor man opholder sig på Mallorca, er der gode, oftest afmærkede, vandrerutre. Sierra de Tramuntana (Tramuntana-bjergkæden) langs nordvestkysten byder på de bedste og mest storslåede ruter, især i Lluc-området, men her skal man have en guide med. Der er mulighed for, at komme på guidede vandreture, som man kan melde sig til på turistkontorerne. Endvidere findes der mange bøger om vandreturene. For mere information er I velkomne til at kontakte Primo Tours.

Sejlsport

Sejlsport er en af øens vigtigste og mest benyttede sportsgrene, der dyrkes i alle afskygninger. I Palma findes der derfor flere sejlskoler, ligesom der afholdes utallige kapsejladser. I den første uge af august afholdes hvert år kapsejladsen Copa del Rey (kongens cup), hvor over hundrede både deltager. Dette er en begivenhed, som tiltrækker mange berømtheder, herunder mange fra det spanske kongehus. Mallorcas næststørste havneby, Puerto de Alcudia, byder også på mange muligheder for sejlsport.

Golf

Golfsporten tiltrækker mange besøgende til Mallorca, der har 25 golfbaner fordelt på hele øen. Af internationale turneringer kan nævnes Baleares Open, som er for eliten af professionelle golfspillere.
Nogle af de bedst anlagte golfbaner er: Golf Son Vida, Golf de Bendinat, Golf Santa Ponca, Pula Golf og Capdepera Golf.

Hestesport

På Mallorca er der tradition for travløb. Travbanerne i Palma (Hipodromo Son Pardo) og Manacor (Hipodromo Manacor) afholder hver weekend travløb.

Cykling

Holder man af at cykle er der cykelruter til enhver sværhedsgrad på Mallorca. De flade kyststrækninger i nord, naturreservatet Albufeira omkring Alcudia, og det flade indre af øen er ligetil. Den nordvestlige kyst har stejle strækninger, for dem, der søger flere udfordringer. Primo Tours guider hjælper gerne med at finde den cykel, der passer til dig. Kontakt os blot, hvis du er interesseret i at leje en cykel i en eller flere dage.

Dyreparker og vandlande

Marineland (Costa d’en Blanes) er en spændende dyrepark med bl.a. delfiner og søløver. Der er også papegøjecirkus, akvarium med hajer samt et terrarium med krybdyr.
Hidro Park i Alcudia er et mindre vandland i nærheden, men vil man til et større, er Western Park i Magaluf den bedste mulighed.

Musik, teater og udstillinger

Teatro Principal danner hvert år rammen om diverse teaterforestillinger. Auditorium er sæde for Balearernes symfoniorkester, hvor der er mange koncerter i løbet af året.
Under Pollencas Sommerfestival giver fremtrædende orkestre koncerter i Santo Domingo-klostrets smukke omgivelser.
Fundacion Pilar y Joan Miró er et aktivt kunstcenter med en permanent udstilling af Miró. Palau Solleric som er et mallorcinsk palads, der benyttes til udstillinger.

Diverse

Der er i Alcudia-området rig mulighed for, at udnytte diverse sportstilbud, f.eks; tennis, volleyball, fodbold, basket, minigolf og meget mere.
Desuden er der også mange vandsportsaktiviterer. Herunder dykning, jetski og vandski.