Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Mallorca

Charmerende og klassiske feriebyer med fantastiske sandstrande og badevand.

Cala d'Or er østkystens ferieperle og ubetinget den mest populære ferieby i området
  • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
  • 5 børnevenlige strande og skøn atmosfære med lystbådehavn
  • Fint udvalg af butikker og gode restauranter

Info om Mallorca - Cala d'Or

Den charmerende ferieby Cala d'Or, beliggende på Mallorcas østkyst er en ægte ferieoase. Trods den voksende turisme på Mallorca, har Cala d’Or evnet at udvikle sig med stor respekt for byens autenticitet og består derfor udelukkende af lavere, hvidkalkede huse og hoteller. Grønne pinjetræer pryder de kubistiske, hvide huse og giver byen et frodigt udtryk.

Læs mere
PDF bog med nyttig info når din
Rigtigt gode ferie går til Mallorca

Aktiv ferie på Mallorca

Vandreture

Uanset, hvor man opholder sig på Mallorca, er der gode, oftest afmærkede, vandrerutre. Sierra de Tramuntana (Tramuntana-bjergkæden) langs nordvestkysten byder på de bedste og mest storslåede ruter, især i Lluc-området, men her skal man have en guide med. Der er mulighed for, at komme på guidede vandreture, som man kan melde sig til på turistkontorerne. Endvidere findes der mange bøger om vandreturene. For mere information er I velkomne til at kontakte Primo Tours.

Sejlsport

Sejlsport er en af øens vigtigste og mest benyttede sportsgrene, der dyrkes i alle afskygninger. I Palma findes der derfor flere sejlskoler, ligesom der afholdes utallige kapsejladser. I den første uge af august afholdes hvert år kapsejladsen Copa del Rey (kongens cup), hvor over hundrede både deltager. Dette er en begivenhed, som tiltrækker mange berømtheder, herunder mange fra det spanske kongehus. Mallorcas næststørste havneby, Puerto de Alcudia, byder også på mange muligheder for sejlsport.

Golf

Golfsporten tiltrækker mange besøgende til Mallorca, der har 25 golfbaner fordelt på hele øen. Af internationale turneringer kan nævnes Baleares Open, som er for eliten af professionelle golfspillere.
Nogle af de bedst anlagte golfbaner er: Golf Son Vida, Golf de Bendinat, Golf Santa Ponca, Pula Golf og Capdepera Golf.

Hestesport

På Mallorca er der tradition for travløb. Travbanerne i Palma (Hipodromo Son Pardo) og Manacor (Hipodromo Manacor) afholder hver weekend travløb.

Cykling

Holder man af at cykle er der cykelruter til enhver sværhedsgrad på Mallorca. De flade kyststrækninger i nord, naturreservatet Albufeira omkring Alcudia, og det flade indre af øen er ligetil. Den nordvestlige kyst har stejle strækninger, for dem, der søger flere udfordringer. Primo Tours guider hjælper gerne med at finde den cykel, der passer til dig. Kontakt os blot, hvis du er interesseret i at leje en cykel i en eller flere dage.

Dyreparker og vandlande

Marineland (Costa d’en Blanes) er en spændende dyrepark med bl.a. delfiner og søløver. Der er også papegøjecirkus, akvarium med hajer samt et terrarium med krybdyr.
Hidro Park i Alcudia er et mindre vandland i nærheden, men vil man til et større, er Western Park i Magaluf den bedste mulighed.

Musik, teater og udstillinger

Teatro Principal danner hvert år rammen om diverse teaterforestillinger. Auditorium er sæde for Balearernes symfoniorkester, hvor der er mange koncerter i løbet af året.
Under Pollencas Sommerfestival giver fremtrædende orkestre koncerter i Santo Domingo-klostrets smukke omgivelser.
Fundacion Pilar y Joan Miró er et aktivt kunstcenter med en permanent udstilling af Miró. Palau Solleric som er et mallorcinsk palads, der benyttes til udstillinger.

Diverse

Der er i Alcudia-området rig mulighed for, at udnytte diverse sportstilbud, f.eks; tennis, volleyball, fodbold, basket, minigolf og meget mere.
Desuden er der også mange vandsportsaktiviterer. Herunder dykning, jetski og vandski.