Luk besked

Aktuelle rejserestriktioner og din tryghed på rejsen

Læs mere her

Mallorca

Charmerende og klassiske feriebyer samt kilometerlange gyldne sandstrande med fantastisk badevand.

Mallorca byder på skønne, børnevenlige sandstrande og hyggeligt byliv.
  • En del af den spanske øgruppe Balearerne
  • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
  • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
Luk Vindue
Billede 1 af 27

Info om Mallorca - Alcudia Bugten

Vi forventer at kunne åbne for rejser til Mallorca allerede i maj 2021, da øens smittetal er meget lave - læs mere om restriktioner og krav her:

 

Mallorca er kærlighedens Ø – smukke solnedgange, romantiske middelalderbyer, eksotiske strande, varieret natur med bjerge på vestkysten og fladt landskab på østkysten. Katedraler, klostre, drypstenshuler – et hav af seværdigheder, for en enhver smag. Hovedbyen Palma er et besøg værd, her findes intime gågader, antikke paladser og smukke gårdhaver.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.1 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Gode råd til udflugter

Fotografering

Hvis udflugterne skal forevises med billeder eller videoer, kan du trygt tage kamera med på udflugterne, da det er tilladt at fotografere og filme de fleste steder. Dog er det ikke alle steder, det er tilladt at fotografere politiet eller militæret. Det er altid spændende, at få billeder af lokalbefolkningen, men vis hensyn og spørg altid om lov inden.

Pas på dine ting

Når man færdes på steder med mange mennesker, er det vigtig, at man holder et ekstra øje med sine værdigenstande, da lommetyveri kan forekomme.

Rygning

Rygning er forbudt i alle busser på Mallorca – også i udflugtsbusserne. Dog er det på mange restauranter tilladt at ryge indenfor, brug altid de dertil fremstillede askebægre.
Har du spørgsmål vedrørende udflugterne, eller noget specielt, der skal tages hensyn til, kan du altid henvende dig til Primo Tours guider.