Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Mallorca

Charmerende og klassiske feriebyer med fantastiske sandstrande og badevand.

Cala d'Or er østkystens ferieperle og ubetinget den mest populære ferieby i området
  • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
  • 5 børnevenlige strande og skøn atmosfære med lystbådehavn
  • Fint udvalg af butikker og gode restauranter

Info om Mallorca - Cala d'Or

Den charmerende ferieby Cala d'Or, beliggende på Mallorcas østkyst er en ægte ferieoase. Trods den voksende turisme på Mallorca, har Cala d’Or evnet at udvikle sig med stor respekt for byens autenticitet og består derfor udelukkende af lavere, hvidkalkede huse og hoteller. Grønne pinjetræer pryder de kubistiske, hvide huse og giver byen et frodigt udtryk.

Læs mere
PDF bog med nyttig info når din
Rigtigt gode ferie går til Mallorca

Gode råd til udflugter

Fotografering

Hvis udflugterne skal forevises med billeder eller videoer, kan du trygt tage kamera med på udflugterne, da det er tilladt at fotografere og filme de fleste steder. Dog er det ikke alle steder, det er tilladt at fotografere politiet eller militæret. Det er altid spændende, at få billeder af lokalbefolkningen, men vis hensyn og spørg altid om lov inden.

Pas på dine ting

Når man færdes på steder med mange mennesker, er det vigtig, at man holder et ekstra øje med sine værdigenstande, da lommetyveri kan forekomme.

Rygning

Rygning er forbudt i alle busser på Mallorca – også i udflugtsbusserne. Dog er det på mange restauranter tilladt at ryge indenfor, brug altid de dertil fremstillede askebægre.
Har du spørgsmål vedrørende udflugterne, eller noget specielt, der skal tages hensyn til, kan du altid henvende dig til Primo Tours guider.